Εφαρμογή Canon PRINT Business

Εκτυπώστε, σαρώστε και στείλτε έγγραφα στο cloud από το smartphone ή το tablet σας, ανά πάσα στιγμή και ελαχιστοποιώντας παράλληλα τα σημεία επαφής, με τη δωρεάν εφαρμογή της Canon για κινητά.

Παραγωγικότητα και αποδοτικότητα με το άγγιγμα ενός κουμπιού

Δημιουργήστε ένα ασφαλές περιβάλλον και βελτιώστε την αποδοτικότητά σας για να επιταχύνετε την ευέλικτη εργασία σε υβριδικά γραφεία. Η εφαρμογή Canon PRINT Business σάς επιτρέπει να εκτυπώνετε, να σαρώνετε, να αποθηκεύετε και να στέλνετε έγγραφα όπου κι αν βρίσκεστε, χωρίς συμβιβασμούς ως προς την παραγωγικότητα.

Εξυπνότερη εργασία

Εργαστείτε αποδοτικά χωρίς να θέσετε σε λειτουργία τον υπολογιστή σας. Διαχειριστείτε τα έγγραφά σας απευθείας από το smartphone ή το tablet σας.

Επεξεργασία εγγράφων εν κινήσει

Διατηρήστε την παραγωγικότητά σας εκτυπώνοντας, σαρώνοντας, αποθηκεύοντας και αποστέλλοντας έγγραφα από όπου κι αν βρίσκεστε, με συνδεσιμότητα Wi-Fi.

Πλήρης λειτουργικότητα

Η δυνατότητα Απομακρυσμένου χειρισμού αναπαράγει στο smartphone ή στο tablet σας το περιβάλλον εργασίας χρήστη της αρχικής οθόνης του συστήματος, για επιλεγμένα μοντέλα από το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας. Διαχειριστείτε, αλλάξτε και προσαρμόστε τις εργασίες εκτύπωσης για μέγιστη αποδοτικότητα.

Ασφαλής αποθήκευση αρχείων στο cloud

Εργαστείτε απρόσκοπτα με τις εφαρμογές για κινητά Google Drive, Dropbox και iCloud ώστε να έχετε πρόσβαση, να αποθηκεύετε και να συνεργάζεστε με άλλους πάνω σε έγγραφα, απευθείας από το cloud.

Ανέπαφη εκτύπωση και σάρωση

Καθορίστε ρυθμίσεις και διεκπεραιώστε εργασίες από το smartphone ή το tablet σας για να αποφύγετε τη φυσική αλληλεπίδραση με τον πίνακα ελέγχου του κοινόχρηστου συστήματος.

Λήψη περιεχομένου

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή Canon PRINT Business από το Apple App Store ή το Google Play Store.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Βρείτε συμβατά συστήματα και προϊόντα για να αυξήσετε την απόδοση της επιχείρησής σας

Όλα τα τελευταία νέα και πληροφορίες για τα προϊόντα
Μάθετε περισσότερα

Εξερευνήστε περισσότερα

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το προϊόν;

Όλα τα τελευταία νέα και πληροφορίες για τα προϊόντα