ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ

Όταν τα όνειρα γίνονται χώροι διαβίωσης

ViktoriaFaynblat-KV

Λήψη της πλήρους μελέτης περίπτωσης

Μια φωτιά γεννιέται από μια σπίθα. Το πάθος αρχίζει με την επιθυμία. Η ανάπτυξη επιτυγχάνεται με την υπέρβαση των εμποδίων. Και η άνετη ζωή σου ξεκινά με το σπίτι σου. Το σπίτι σου είναι το φρούριο σου. Και είναι σημαντικό να επιθυμείτε να επιστρέψετε σε αυτό. Αυτό, για εμάς, είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο υπάρχει εσωτερικός σχεδιασμός.

Οι ιδιαιτερότητες του έργου μας αποσκοπούν στο να ενσαρκώνουν τις ιδέες σας στον πραγματικό κόσμο. Αλλά δεν είμαστε μάγοι, είμαστε επαγγελματίες. Επιτυγχάνουμε αυτόν τον στόχο με ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Στο τέλος, θα καταλήξουμε με το σαλόνι που ιδανικά σας ταιριάζει. Χωρίς ανησυχίες. Χωρίς αμφιβολίες. Απλά ανοίξτε τις πόρτες και ζήστε. Πιστεύουμε ότι μόνο ένας προσαρμοσμένος εσωτερικός σχεδιασμός είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα δεσμό που να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας. Το έργο μας επικεντρώνεται γύρω από τον πελάτη, τον τρόπο ζωής του, τις συνήθειες και τις απόψεις του. Εσείς καθορίζετε την κατεύθυνση, εμείς δημιουργούμε το χώρο.

ViktoriaFaynblat-Image1


η επιχείρησή μου αναπτύσσεται γρήγορα και πρέπει να παρακολουθώ την ανάπτυξη της τεχνολογίας εκτύπωσης. η χρήση ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τις καθημερινές μας εργασίες.

Viktoria Faynblat
Studio Owner

Αντιμετωπίζοντας την πρόκληση

Η Viktoria είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας Interior. Η επιχείρηση αναπτύσσεται συνεχώς και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει, εκπλήσσει ευχάριστα ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Λόγω της συνεχούς αύξησης της καθημερινής εκτύπωσης των εγγράφων εργασίας, των σχεδίων και των φωτογραφικών αναπαραστάσεων, η Viktoria άρχισε να αναζητά συσκευές που βελτιστοποιούν το κόστος εκτύπωσης, διατηρώντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα οποιασδήποτε εικόνας. Πρόσθετες απαιτήσεις για τη συσκευή ήταν η απλότητα της χρήσης και η απομακρυσμένη εκτύπωση από ένα smartphone.

«Παράγουμε ένα υψηλής ποιότητας προϊόν, οπότε έχουμε υψηλές απαιτήσεις για εξοπλισμό εκτύπωσης όπως η αποδοτικότητα, η οικονομία, η αξιοπιστία, η ταχύτητα εκτύπωσης, η ποιότητα και η ευκολία χρήσης και συντήρησης».

ViktoriaFaynblat-Image2

Η λύση της Canon

Επί 15 χρόνια η εταιρεία χρησιμοποίησε διάφορες μάρκες για την τεχνολογία εκτύπωσης, μέχρι που τελικά επέλεξε την Canon. Η Viktoria έψαξε για έναν εκτυπωτή που να ταιριάζει σε όλες τις ανάγκες τους, έτσι ο Mega Tank PIXMA G6040 επιλέχθηκε για καθημερινή χρήση.

«Μου αρέσει το γεγονός ότι η επαναπλήρωση των δοχείων μελάνης είναι γρήγορη και βολική, και μια επαναπλήρωση διαρκεί αρκετά. Τα μαύρα μελάνια χρωστικής είναι ιδανικά για την εκτύπωση μικρών σημείων στα σχέδια... Επιπλέον, χρησιμοποιούμε εκτύπωση φωτογραφιών και η ποιότητα ευχαριστεί όχι μόνο εμάς, αλλά και τους πελάτες μας. Ακόμα κι αν είμαι εκτός δουλειάς, μπορώ να χρησιμοποιήσω τη συσκευή μέσω Wi-Fi».

ViktoriaFaynblat-Image5

Ο Mega Tank PIXMA G6040 ολοκληρώνει ιδανικά κάθε εργασία στην εταιρεία εσωτερικού σχεδιασμού της Viktoria Faynblat. Η ποιότητα των εκτυπώσεων ταιριάζει ακόμη και στους πιο απαιτητικούς πελάτες, και το περιορισμένο κόστος επιτρέπει τη σημαντική μείωση των εξόδων, δεδομένης της μεγάλης ποσότητας εκτύπωσης κάθε μήνα.

ViktoriaFaynblat-Image6


Η επίτευξη ενός στόχου οδηγεί σε νέους. Ως εκ τούτου, η επιχείρησή μου αναπτύσσεται γρήγορα και πρέπει να παρακολουθώ την ανάπτυξη της τεχνολογίας εκτύπωσης. Διότι η χρήση ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τις καθημερινές μας εργασίες.

Viktoria Faynblat
Studio Owner