boostyourbusiness
alt text goes here

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Για τους τολμηρούς, το μέλλον μπορεί να είναι τόσο πολύχρωμο όσο οι ιδέες τους

Αγοράστε οποιονδήποτε επιλεγμένο εκτυπωτή Canon i-SENSYS ή MAXIFY μεταξύ 1.3.2020 και 31.12.2020, ή εκτυπωτή σειράς PIXMA G μεταξύ 1.4.2020 και 31.12.2020. Καταχωρήστε την αγορά σας και αποκτήστε 3 χρόνια εγγύηση στα προϊόντα σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας, είμαστε αφοσιωμένοι στο να βοηθούμε τις επιχειρήσεις να αξιοποιούν το πλήρες δυναμικό τους σε έναν ψηφιακό κόσμο με ολοένα και περισσότερες απαιτήσεις. Από τις βασικές και γρήγορες υποδομές που χρειάζεται κάθε επιχειρηματίας έως τις πρωτοποριακές λύσεις για παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης που μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα, η τεχνογνωσία και οι βραβευμένες τεχνολογίες μας καλύπτουν κάθε ανάγκη: από οικιακά γραφεία και μικρές επιτραπέζιες συσκευές έως συστήματα εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους και πιεστήρια μεγάλου τιράζ.

Η εκτενής σειρά λύσεων εξοπλισμού και λογισμικού για μικρά γραφεία προσφέρει στους πελάτες μας τις βέλτιστες επιλογές, ειδικά σχεδιασμένες για τις δικές τους ανάγκες.

Προκλήσεις

Η ηγετική εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων και περιηγήσεων Big Olive, που ιδρύθηκε το 2013, προσφέρει μοναδικές αστικές εμπειρίες. Ως ηγέτης στον τομέα της, η εταιρεία ήθελε να προσθέσει μια προσωπική πινελιά στις περιηγήσεις της για να κάνει κάθε ταξίδι και κάθε εκδήλωση ακόμη πιο αλησμόνητη.

Για να διαφοροποιηθεί στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική τουριστική αγορά της Ελλάδας, έπρεπε να προσφέρει μια εναλλακτική οπτική των πόλεων, καθώς και εναλλακτικό υλικό αντί των συνηθισμένων χαρτών και οδηγών.

Για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης και της ανάγκης για εξατομίκευση, η Big Olive αναζητούσε εκτυπωτικό εξοπλισμό ο οποίος θα είχε δυνατότητες εκτύπωσης υλικών και φωτογραφιών με υψηλή ποιότητα, καθώς και ενός ολοένα αυξανόμενου όγκου εσωτερικών εγγράφων.

Η λύση της Canon

Συνειδητοποιώντας πόσο σημαντική είναι η απόκτηση ενός εκτυπωτή inkjet με μικρές απαιτήσεις συντήρησης και υψηλή παραγωγικότητα, η Big Olive επέλεξε τον Canon PIXMA G6040. Έτσι πέτυχε να καλύψει όλες τις εκτυπωτικές ανάγκες της, ενώ ταυτόχρονα απέκτησε τη δυνατότητα να δημιουργεί εξατομικευμένο υλικό υψηλής ποιότητας.

Χάρη στους ευέλικτους δίσκους του εκτυπωτή, η Big Olive μπορούσε να εκτυπώνει ταχύτατα φακέλους, κάρτες, έγγραφα A4, φωτογραφίες χωρίς περιθώρια και εξατομικευμένα διαφημιστικά. Η έξυπνη συνδεσιμότητα του Canon PIXMA G6040 βοήθησε την εταιρεία να μειώσει το κόστος και να αντιμετωπίσει τις σφικτές προθεσμίες παραγωγής υλικών.

Nelipot-KV

Αντλήστε έμπνευση από ορισμένες επιχειρήσεις που ξεκινούν τώρα το ταξίδι της διαφοροποίησής τους από το πλήθος..

Περισσότερες πληροφορίες για το case study (μελέτη περίπτωσης)

Ukrainian

Με τη βοήθεια του Canon PIXMA G6040 και των τεράστιων δεξαμενών μελανιού που διαθέτει, το στούντιο σχεδιασμού εσωτερικών χώρων της Viktoria Faynblat κατάφερε να ξεχωρίσει και να δημιουργήσει οπτικές αναπαραστάσεις τόσο εντυπωσιακές όσο και οι ιδέες τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το case study (μελέτη περίπτωσης)

Romanian

Με τη χρήση των Canon PIXMA G6040 και Canon i-Sensys MF 746Cx, η εταιρεία City Flowers στο Βουκουρέστι απέδειξε ότι οι επιχειρήσεις ευδοκιμούν όταν προσφέρουν στους πελάτες τους μια μοναδική εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες για το case study (μελέτη περίπτωσης)

Greek

Η σλοβενική εταιρεία οργανικών καλλυντικών, η οποία κατάφερε να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση και να παρουσιάσει ένα μοναδικό προϊόν στην αγορά με τη βοήθεια του Canon i-SENSYS MF746Cx.

Περισσότερες πληροφορίες για το case study (μελέτη περίπτωσης)

Βρείτε τον ιδανικό εκτυπωτή για την επιχείρησή σας

Η Canon προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιτραπέζιων εκτυπωτών inkjet και λέιζερ για το γραφείο σας. Το εργαλείο επιλογής εκτυπωτή σάς προτείνει τους εκτυπωτές που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας και σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις προδιαγραφές διάφορων μοντέλων δίπλα-δίπλα.

Μάθετε περισσότερα

Printers-960x960