ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ

Αφήνοντας ένα φυσικό αποτύπωμα

Za naravni odtis

Λήψη της πλήρους μελέτης περίπτωσης
Predstavitev

Η Tina και ο Simon είναι ένα ζευγάρι που συναντήθηκε τυχαία και αποφάσισε να παράγει το δικό του φυσικό αποσμητικό. Κατά την έρευνα πώς να δημιουργήσουν το τέλειο χειροποίητο προϊόν, δοκίμασαν περισσότερες από 200 παραλλαγές του. Μόλις η Tina και ο Simon ανακάλυψαν τη συνταγή με την οποία ήταν πιο ευχαριστημένοι, αντιμετώπισαν την πρόκληση να προωθήσουν το αποσμητικό Nelipot στη σλοβενική αγορά..

Τώρα έχουν περισσότερα από 20 διαφορετικά αντικείμενα και 7 υπαλλήλους και ακόμη και αν όλα τα προϊόντα τους είναι ακόμα χειροποίητα, δεν τους πειράζει να χρησιμοποιούν τη βοήθεια των μηχανών στο γραφείο. Όπως ο εκτυπωτής Canon i-SENSYS που κάνει τη δουλειά ευκολότερη και αποτελεσματικότερη από τις πρώτες ημέρες της εταιρείας.Πριν από πέντε χρόνια, αγοράσαμε τον πρώτο μας εκτυπωτή Canon i-SENSYS. Αν αυτός ο εκτυπωτής μπορούσε να μιλήσει, θα έλεγε πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες, πόση πίεση είχε δεχθεί και όλα τα πράγματα που είχε να εκτυπώσει

Tina Štrubelj
Nelipot
Picture Nelipot-Image2

Αντιμετωπίζοντας τις ανάγκες της αναπτυσσόμενης επιχείρησης

Μόλις μεγάλωσε η παραγωγικότητά τους και ο αριθμός των εργαζομένων τους, άρχισαν να πωλούν περισσότερα προϊόντα και έπρεπε να καταβάλουν περισσότερη προσπάθεια για δραστηριότητες μάρκετινγκ. Αυτό που ήθελαν ήταν ένας οικονομικά αποδοτικός εκτυπωτής που είναι εύκολος στη συντήρηση και ο οποίος θα πραγματοποιεί πιο γρήγορα τις εκτυπώσεις υψηλότερης ποιότητας.

Με τον καιρό, το μάρκετινγκ έγινε ακόμα μεγαλύτερο μέρος της καθημερινής εργασίας τους, καθώς η Tina και ο Simon έπρεπε να διατηρούν τις πωλήσεις και να συνεχίσουν να αναγνωρίζονται στην αγορά. Χρειάζονταν πολλά υλικά για τα μέσα ενημέρωσης, εκδηλώσεις και φυλλάδια κι έτσι έψαχναν για έναν γρήγορο και υψηλής ποιότητας εκτυπωτή.

Soočanje z izzivi rastočega podjetja

Η λύση της Canon

Αντιμέτωποι με αυτές τις προκλήσεις, η Tina και ο Simon σκέφτηκαν αμέσως το νεότερο μοντέλο της σειράς Canon i-SENSYS, το MF746Cx.

Εκτός από την εκτύπωση πολυάριθμων υλικών μάρκετινγκ, σήμερα χρησιμοποιούν επίσης το σαρωτή στην καθημερινή τους εργασία, καθώς μπορούν να σαρώνουν τιμολόγια και συμβόλαια, να τα στέλνουν σε πελάτες και επιχειρηματικούς συνεργάτες και επίσης να σαρώνουν πολλαπλά έγγραφα ταυτόχρονα μέσω του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων.

«Ο εκτυπωτής είναι πολύ γρήγορος, παράγει υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις και έχει μια πολύ σημαντική λειτουργία για εμάς--σάρωση από έναν τροφοδότη. Σαρώνουμε πολύ, αφού οι δουλειές άρχισαν να γίνονται μέσω Internet».

Ο Canon i-SENSYS MF740 Series υπερβαίνει τις προσδοκίες των πιο απαιτητικών επιχειρήσεων, ανεβάζοντας την παραγωγικότητα στα υψηλότερα επίπεδα. Μπορεί να παραδώσει έως και 27 τυπωμένες σελίδες A4 ανά λεπτό και 47 σαρώσεις ανά λεπτό, χάρη στην ταυτόχρονη σάρωση και των δύο πλευρών σε ένα μόνο πέρασμα (MF746Cx και MF744Cdw). Όλα τα μοντέλα έχουν επίσης αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης για να μειώσουν την ποσότητα χαρτιού που χρησιμοποιείται.

«Μια από τις αποδείξεις του πόσο καλός είναι ο εκτυπωτής, είναι το λογότυπό μας. Ο σχεδιασμός του λογότυπου είναι λίγο σύνθετος και αν ο εκτυπωτής δεν είναι αρκετά καλός, θα μπορούσατε να το διαπιστώσετε αμέσως»

Rešitev podjetja Canon

Προχωρώντας με ασφάλεια προς το μέλλον

Η Nelipot κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο προϊόν - το πρώτο φυσικό αποσμητικό σε ένα οικολογικό βιοδιασπώμενο πακέτο. Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα εντελώς νέο είδος του προϊόντος στην αγορά, χρειάζονταν ένα σαρωτή/εκτυπωτή που θα κρατήσει τα δεδομένα τους ασφαλή. Ήξεραν ότι θα μπορούσαν να εμπιστευτούν την Canon σχετικά με αυτό το θέμα. Η καθολική διαχείριση σύνδεσης στο MF746Cx επιτρέπει στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να παρακολουθούν ακριβώς ποιος εκτυπώνει τι και πότε, ενδεχομένως εξοικονομώντας χρήματα μειώνοντας την περιττή παραγωγή. Μπορούν επίσης να ελέγχουν την πρόσβαση και να προστατεύουν ευαίσθητα έγγραφα με μια ασφαλή εκτύπωση με PIN.Με την κυκλοφορία του νέου προϊόντος μας προέκυψε πολλή κοινή χρήση, εκτύπωση και σάρωση των εγγράφων που περιείχαν άκρως ευαίσθητες πληροφορίες. Η ασφάλεια του εκτυπωτή ήταν πολύ σημαντική αυτή τη στιγμή.

Simon Oblak
Nelipot