ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ

Νιώσε σα να είσαι ντόπιος

Počutite se kot domačin

Λήψη της πλήρους μελέτης περίπτωσης


Ο PIXMA G6040 είναι σα να έχεις έναν ακούραστο εργάτη και έναν καλλιτέχνη στο πλευρό σου ταυτόχρονα! Μπορώ να τον εμπιστευθώ! Είναι τέλειο!

Γιάννης Ζάρας

Managing Director, Big Olive

Η Big Olive είναι πρωτοπόρος στο σχεδιασμό και τη διοργάνωση εκδηλώσεων στην Αθήνα, που ιδρύθηκε το 2013 με στόχο να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στο αστικό περιβάλλον.

Σήμερα η εταιρεία προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο τεχνογνωσίας στο πολιτιστικό τοπίο, στο οποίο περιλαμβάνονται εκδρομές ειδικού ενδιαφέροντος, πρότυπες υπηρεσίες φιλοξενίας, σχεδιασμός και διοργάνωση μεγάλης κλίμακας δραστηριοτήτων, και εταιρικές εκδηλώσεις.

Picture BigOlive-Image1

Οι προκλήσεις στην εξατομίκευση

Η Big Olive προσφέρει αστικές περιηγήσεις, που προσαρμόζονται σύμφωνα με τον εκάστοτε πελάτη, τα ενδιαφέροντα και τον διαθέσιμο χρόνο του.

Στην εταιρεία αντιλαμβάνονται ότι η οργάνωση δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Οφείλουν να προετοιμαστούν για το δρομολόγιο, χαράσσοντας επακριβείς διαδρομές, προγραμματίζοντας βάσει του αριθμού ατόμων και προετοιμάζοντας εξατομικευμένα έντυπα πακέτα που περιέχουν πληροφοριακό υλικό, αλλά χρησιμεύουν και ως ταξιδιωτικά αναμνηστικά.

Picture BigOlive-Image-2

Η λύση της Canon

Η Big Olive αναγνώρισε ότι αυτό που πραγματικά χρειαζόταν, ήταν ένας υψηλής παραγωγικότητας εκτυπωτής inkjet με χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης, ο οποίος μπορεί να διαχειριστεί τόσο έγγραφα, όσο και φωτογραφίες. Στον PIXMA G6040 η εταιρεία βρήκε την αξιόπιστη λύση που χρειαζόταν για να καλύψει το σύνολο των εκτυπωτικών της αναγκών.

Σε ένα workflow όπως αυτό της Big Olive, οι τελικές προθεσμίες είναι συχνά πολύ σύντομες, οπότε χρειάζονταν επιτακτικά έναν γρήγορο και αξιόπιστο εκτυπωτή. Για αυτό επέλεξαν τον PIXMA G6040.

«Πρέπει να είμαι σε θέση να εκτυπώνω οποιοδήποτε περιεχόμενο, είτε αυτό είναι ένα email από το κινητό μου, ή μια έτοιμη φόρμα από έναν συνεργάτη μου, ή ένα αρχείο από ένα διαμοιρασμένο cloud drive. Ο PIXMA G μπορεί να διαχειριστεί περιεχόμενο από κάθε πηγή, αφού μπορεί να συνδεθεί με το laptop μου, αλλά επίσης μπορεί να τυπώσει από το κινητό μου μέσω WiFi».

Ο εκτυπωτής διαθέτει ευέλικτα συρτάρια για εκτύπωση φακέλων, καρτών, εγγράφων σε Α4, φωτογραφιών χωρίς περιθώρια, οτιδήποτε δηλαδή χρειάζεται η Big Olive.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας προετοιμάζουν τα έντυπα υλικά τους, χρησιμοποιώντας περιεχόμενο από διάφορες πηγές, έγγραφα, πίνακες, φωτογραφίες, και ο PIXMA G προσαρμόζει όλα αυτά τα υλικά με μεγάλη ταχύτητα και υψηλή ποιότητα, ανεξαρτήτως του τύπου του εγγράφου.

BigOlive-Image-5

Το καλύτερο δύο κόσμων

Χάρη στα μεγάλης διάρκειας μελανοδοχεία του, ο PIXMA G προσφέρει ανεξάντλητες εκτυπώσεις τόσο σε προσχέδια, όσο και σε τελικά υλικά. Για την Big Olive, συνδυάζει τα καλύτερα αποτελέσματα δύο κόσμων – παράγοντας πολλαπλά αντίτυπα όπως ένας εκτυπωτής laser, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί ψηλά το επίπεδο ποιότητας στις φωτογραφίες και τα σχέδια.

«Πίστευα ότι δε θα τα βγάζαμε πέρα με έναν και μόνο εκτυπωτή, αλλά ο PIXMA G6040 τα κάνει όλα, τέλεια!».

Picture BigOlive-Image-6