ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ CANON

Ανατρέξτε στο αρχείο προϊόντων για να βρείτε πληροφορίες και υποστήριξη για καταργημένα μοντέλα προϊόντων.
Γυναίκα που παίζει κιθάρα κοιτά σε μια Canon PowerShot V10, με συνδεδεμένο εξωτερικό μικρόφωνο και Λαβή τρίποδου Canon HG-100TBR, τοποθετημένη σε ένα χαμηλό τραπέζι μπροστά της.

Καταργημένα καταναλωτικά προϊόντα Canon

Αναζητάτε πληροφορίες ή υποστήριξη για ένα καταργημένο προϊόν Canon; Περιηγηθείτε στο αρχείο προϊόντων της Canon για να βρείτε τη σελίδα προϊόντος για την κατηγορία του προϊόντος σας.
 • Ανατρέξτε στο αρχείο μηχανών για να βρείτε πληροφορίες και υποστήριξη για καταργημένα μοντέλα compact, DSLR και mirrorless μηχανών.

 • Ανατρέξτε στο αρχείο φακών για να βρείτε πληροφορίες και υποστήριξη για καταργημένους φακούς της Canon.

 • Ανατρέξτε στο αρχείο εκτυπωτών για να βρείτε πληροφορίες και υποστήριξη για καταργημένους εκτυπωτές της Canon.

Νεότερα προϊόντα

 • Φακοί RF και RF-S

  Οι φακοί RF προσφέρουν καλύτερη ποιότητα και ταχύτητα με απόδοση η οποία έχει βελτιστοποιηθεί για τη μηχανή EOS R. Είναι γρήγοροι και φωτεινοί με μοναδικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν νέα επίπεδα έξυπνου ελέγχου.

 • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

  Οι mirrorless μηχανές μας μεταφέρονται εύκολα και συνδυάζουν τις καλύτερες τεχνολογίες της Canon σε ένα σώμα μικρού μεγέθους με εναλλάξιμους φακούς.

 • Οικιακοί εκτυπωτές

  Λειτουργικοί και κομψοί οικιακοί εκτυπωτές φωτογραφιών και πολυμηχανήματα με αποτελέσματα υψηλής ποιότητας.

 • Μελάνι, γραφίτης, χαρτί

  Τα γνήσια μελάνια, ο γραφίτης και τα χαρτιά Canon είναι σχεδιασμένα ώστε να λειτουργούν άψογα με τον δικό σας εκτυπωτή Canon.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Βοήθεια και υποστήριξη

Είναι χαρά μας να απαντάμε στις ερωτήσεις σας, να επιλύουμε προβλήματα και να σας κατευθύνουμε σωστά εάν χρειάζεστε επισκευή.