Making Memories

Κάνε κάτι για πρώτη φορά


Υπάρχει μια πρώτη φορά σε όλα: η πρώτη φορά που έχεις δοκιμάσει ένα φαγητό, η πρώτη φορά που θα πας σε ένα φεστιβάλ, η πρώτη φορά που βρίσκεσαι με τους φίλους σου στην κορυφή ενός βουνού.
Κατάγραψε τις εμπειρίες κάθε δικής σου πρώτης φοράς και μοιράσου τις με τους φίλους σου!
Εμπνεύσου από τις δικές μας πρώτες φορές και ζήσε αυτό το καλοκαίρι στο έπακρο!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα όταν βλέπεις ένα τοπίο από απόσταση, απ’ ότι όταν βρίσκεσαι μέσα και είσαι μέρος του τοπίου! Για τον επαγγελματία φωτογράφο της Canon, Μπάμπη Γκιριτζιώτη, η πρόκληση ήταν να διεισδύσει με την ομάδα του στα δάση, στα μυστικά περάσματα και τις αθέατες διαβάσεις της οροσειράς της Ροδόπης και να καταγράψει με όσο το δυνατόν περισσότερες φωτογραφίες τις μοναδικές πρώτες εμπειρίες από τη συνάντηση με έναν τόπο ανέγγιχτο από την ανθρώπινη δραστηριότητα.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Η επίπονη αναρρίχηση και το περπάτημα μέσα από δύσβατα περάσματα, η κούραση και η επίπονη προσπάθεια, έκρυβαν στο τέλος της κάθε διαδρομής θαυμάσιες ευκαιρίες για μοναδικά στιγμιότυπα και προοπτικές που αξίζει να παραμείνουν για πάντα ανεξίτηλα καταγραμμένα στην ψηφιακή εικόνα. Εξοπλισμένοι με μηχανές και φακούς της σειράς Canon EOS και EOS Μ, ο Μπάμπης και η ομάδα του ξεκίνησαν για ένα διαφορετικό κυνήγι – κυνήγι φωτός, γραμμών, θεμάτων, μοναδικών στιγμών που μόνο τα στοιχεία ενός φυσικού τοπίου μπορεί να δώσει ως ανταμοιβή για τον κόπο τους.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΝΑΣΤΡΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

Για την Κωνσταντίνα και το Γιώργο, η τύχη τους αντάμειψε για την αγάπη τους για την ερασιτεχνική φωτογραφία, αλλά και τις φωτογραφικές μηχανές της Canon: κερδίζοντας δύο δωρεάν συμμετοχές για το σεμινάριο αστροφωτογραφίας του φωτογράφου της Canon, Άγγελου Μακρή, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψουν στη μαγευτική τοποθεσία της Ελαφίνας Ημαθίας. Η τεράστια εμπειρία του βραβευμένου αστροφωτογράφου Άγγελου Μακρή, σε συνδυασμό με τον άρτιο εξοπλισμό με κάμερες και φακούς της σειράς Canon EOS & EOS M, έδωσε στους συμμετέχοντες μια πεντακάθαρη εικόνα του έναστρου ουρανού, μέσα από ασκήσεις ουρανογραφίας, παρατήρησης με τηλεσκόπιο, εκμάθηση της μυθολογίας των αστερισμών, αλλά και δραστηριότητες που λείπουν από τη μοντέρνα μας ζωή, μακριά από τα φώτα και τους αντιπερισπασμούς της πόλης.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΝΑΣΤΡΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΘΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

Η πρωταθλήτρια του τριάθλου Ντενίζ Δημάκη άφησε την εντατική προπόνηση για μια βόλτα με την κόρη της, που συνδυάζει την ομορφιά της φύσης, τη χαρά του παιχνιδιού αλλά και τον αθλητισμό! Η γνωστή πρωταθλήτρια, επέλεξε να κάνει αυτή τη δραστηριότητα παρέα με την κόρη της, καθώς γνωρίζει καλά ότι το καλύτερο πρότυπο για τα παιδιά μας είμαστε εμείς οι ίδιοι και ο τρόπος ζωής μας. Τα παιδιά εξάλλου θέλουν να βλέπουν τους γονείς πιο χαλαρούς, αθλητικούς, έτοιμους για δράση και όχι μόνο θεσμοθέτες κανόνων και απαγορεύσεων!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΘΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

Διαγωνισμοί τρεξίματος, ποδήλατο, περπάτημα στη φύση, είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά σας και μια μοναδική ευκαιρία να αφιερώσετε ουσιαστικό χρόνο μαζί τους και να δεθείτε περισσότερο. Η προσπάθεια για ευεξία, υγιεινή ζωή και άθληση δεν αποτελεί μια ακόμα μόδα, αλλά μια υποχρέωση απέναντι στον εαυτό μας και στα «αγγελούδια μας». Μην ξεχνάτε άλλωστε πως η άθληση κάνει ευτυχισμένους, μικρούς και μεγάλους! Δώστε στα παιδιά σας το καλό παράδειγμα και αθληθείτε μαζί τους!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΘΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

ΥΓ: Μην ξεχάσεις να καταγράψεις και να μοιραστείς αυτά τα συναισθήματα που ένιωσες για πρώτη φορά! Και αν θέλεις να τα αξιοποιήσεις στο έπακρο, οι φωτογραφικές μηχανές μας είναι διαθέσιμες και σε περιμένουν. Διάλεξε αυτή που προτιμάς!

www.canon.gr/cameras

Cashback

Συντονίσου με τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης

Facebook