Κινηματογραφικός φακός ζουμ full-frame

Canon CN-E45-135mm T2.4 L F / FP

Η σειρά Flex Zoom σχεδιάστηκε για να παρέχει εντυπωσιακή οπτική απόδοση με εξαιρετικές, φυσικές εικόνες.

ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τους φακούς Flex Zoom σε δράση

Ανακαλύψτε πώς ο βραβευμένος με Emmy σκηνοθέτης Johnathan Jones δοκιμάζει τους φακούς Flex Zoom για να δημιουργήσει το εντυπωσιακό κινηματογραφικό τρέιλερ ενός γουέστερν.
cn-e45-135mm-t2-4-l-f-fp

Αποτυπώστε το δικό σας όραμα με τον CN-E45-135mm T2.4 L F / FP

Ο CN-E45-135MM T2.4 L F / FP είναι ένας φακός full-frame κορυφαίας ποιότητας και υψηλής τεχνολογίας, ειδικά σχεδιασμένος για επαγγελματικές κινηματογραφικές παραγωγές.

Προδιαγραφές

 • Full frame

  Κάλυψη φακού

 • 45-135mm

  Εστιακή απόσταση

 • T2.4

  Σταθερό μέγιστο διάφραγμα

 • Υποστήριξη μεταδεδομένων φακού

  Cooke /i Technology™ και ZEISS Extended Data™

 • Ανάλυση 8K

  Υποστήριξη HDR

 • 11 λεπίδες iris

  Κινηματογραφικό bokeh

 • Βάση EF/PL

  Εναλλάξιμοι φακοί

 • Ρύθμιση απόστασης flange-back

  Για οπίσθια και εμπρόσθια εστίαση

CN-E45-135mm T2.4 L F

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Κινηματογραφική εικόνα με οπτική ποιότητα 4K

Ο φακός προσφέρει εξαιρετική απόδοση χρώματος και λεπτομέρεια, με ευκρινείς εικόνες από το κέντρο έως τα εξωτερικά άκρα του φακού – ιδανικός για λήψη 4K HDR. Οι 11 λεπίδες διαφράγματος δημιουργούν όμορφες, απαλές ακτίνες φωτός και εντυπωσιακή μείωση του βάθους πεδίου, ενώ το εσωτερικό σύστημα εστίασης ελαχιστοποιεί τις μεταβολές της γωνίας θέασης και παρέχει εξαιρετική ισοεστιακή απόδοση. Οι φακοί αποδίδουν τους όμορφους, ζεστούς χρωματικούς τόνους που είναι συνώνυμοι με την οικογένεια κινηματογραφικών φακών της Canon.

ΣΤΑΘΕΡΟ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ

Σταθερή κάλυψη T2.4 και κάλυψη μεγάλης εστιακής απόστασης

Με σταθερή μετάδοση φωτός της τάξεως του T2.4 σε όλο το εύρος του ζουμ, η σειρά Flex Zoom προσφέρει μεγάλο εύρος εστιακών αποστάσεων, από τον ευρυγώνιο CN-E20-50mm T2.4 L F / FP μέχρι τον CN-E45-135mm T2.4 L F / FP με το εύρος μεσαίων εστιακών αποστάσεων. Αυτοί οι φακοί αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για την κάλυψη μιας μεγάλης γκάμας καταστάσεων λήψης.

CN-E45-135mm T2.4 L F
CN-E45-135mm T2.4 L F

FULL FRAME

Σχεδιασμένος για κινηματογραφικές μηχανές full-frame

Αποτυπώστε αυξημένη κινηματογραφική ποιότητα, ευρύτερο οπτικό πεδίο και μεγαλύτερο βάθος πεδίου. Αυτός ο μικρός και ελαφρύς φακός έχει σχεδιαστεί για χρήση σε μηχανές full-frame με αισθητήρα 35mm.

ΒΑΣΗ ΦΑΚΟΥ

Αρθρωτό σύστημα τοποθέτησης φακού

Ο CN-E45-135MM T2.4 L F / FP διατίθεται είτε σε βάση EF είτε σε βάση PL, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον φακό και με τις δύο βάσεις EF ή PL*, για ακόμη μεγαλύτερη αξία και ευελιξία.

*Πρόσθετο κόστος μέσω των εξουσιοδοτημένων κέντρων σέρβις της Canon ή μέσω των εξουσιοδοτημένων τρίτων εταιρειών.

CN-E45-135mm T2.4 L F
CN-E20-50MM T2.4 L F / FP

ΜΕΤΑΔΕΔΟΜΈΝΑ

Προηγμένη υποστήριξη μεταδεδομένων φακού

Η σειρά Flex Zoom είναι συμβατή με μια μεγάλη γκάμα προτύπων επικοινωνίας χάρη στην ευέλικτη λειτουργία επικοινωνίας φακού και μηχανής, συμπεριλαμβανομένης της Cooke /i Technology™ και της ZEISS eXtended Data™ (βάση PL) και της βάσης EF. Με αυτόν τον τρόπο, θα είναι δυνατή η προβολή και η εγγραφή μεταδεδομένων φακού, καθώς και η χρήση λειτουργιών της μηχανής, όπως η διόρθωση παρέκκλισης, η διόρθωση περιφερειακού φωτισμού και η λειτουργία καθοδήγησης εστίασης, με συμβατές μηχανές.

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Στιβαρή σχεδίαση και χρήσιμες λειτουργίες χειρισμού

Τόσο ο CN-E20-50MM T2.4 L F / FP όσο και ο CN-E45-135MM T2.4 L F / FP διαθέτουν την ίδια σχεδίαση, με ίδια μπροστινή διάμετρο, θέσεις γραναζιών και γωνίες περιστροφής γραναζιών. Τα στοιχεία ελέγχου της εστίασης, του ζουμ και της ίριδας διαθέτουν τα τυπικά γρανάζια του κλάδου και βήμα 0,8mm, ώστε να μπορούν να ακολουθούν τα αξεσουάρ εστίασης άλλων κατασκευαστών. Ο φακός διαθέτει φωτεινές ενδείξεις (που λαμπυρίζουν στο σκοτάδι) στο μετρικό και στο αγγλοσαξονικό σύστημα, για εύκολο χειρισμό σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Κατασκευασμένα με στόχο τη μεγάλη διάρκεια ζωής, η κορυφαία σχεδίαση και τα εξαιρετικά οπτικά συστήματα και εξαρτήματα προσφέρουν γρήγορο χειρισμό ακριβείας, με ανθεκτικότητα ιδανική για επαγγελματικές παραγωγές βίντεο.

CN-E45-135mm T2.4 L F
CN-E20-50MM T2.4 L F / FP

BOKEH

11 λεπίδες iris για κινηματογραφικό bokeh

Δημιουργήστε πανέμορφα αποεστιασμένα φόντα, χάρη στις 11 λεπίδες iris που εξασφαλίζουν σχεδόν κυκλικό διάφραγμα.

Για τις κορυφαίες παραγωγές σας

Οι φακοί Flex Zoom είναι ιδανικοί για πλήθος κορυφαίων εφαρμογών. Με κάλυψη full-frame και με ευρύ οπτικό πεδίο, προσφέρει σημαντική αναβάθμιση στις εφαρμογές υψηλών προδιαγραφών

CN-E45-135MM T2.4 L F / FP WITB

Περιεχόμενο συσκευασίας

 • CN-E45-135MM T2.4 L F / FP

 • Κύρια μονάδα φακού

 • Άξονας στήριξης φακού (θήκη στερέωσης)

 • Κάλυμμα φακού

 • Κάλυμμα σκόνης

 • Εγχειρίδιο χρήστη

Σχετικά προϊόντα

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για τον Canon CN-E45-135MM T2.4 L F / FP

Συμπληρώστε τη σύντομη φόρμα παρακάτω για να ζητήσετε από έναν ειδικό προϊόντων της Canon να επικοινωνήσει μαζί σας.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

 1. Όλα τα δεδομένα βασίζονται σε πρότυπες μεθόδους δοκιμής της Canon, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρεται διαφορετικά. Υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.