car in pool
alt text goes here

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Χρησιμοποιώντας την τεράστια ποικιλία σε διαφορετικά είδη χαρτιού, δεν υπάρχει όριο στη δημιουργικότητά σας. Αφήστε τον εαυτό σας να αντλήσει έμπνευση από τις ιστορίες μας: από τη δημιουργία των δικών σας φωτογραφικών άλμπουμ, μέχρι διαφορετικά DYI projects, ή απλώς για να ανακαλύψετε τον κόσμο του Creative Park.

GREECE

Η ιδέα: Επιτοίχια διακόσμηση και βιβλίο συνταγών μαγειρικής

Το χαρτί: Canon Plus Glossy II (PP-201) (13x15, 13x13, 10x15)

Προβολή βίντεο

Ιδέες διακόσμησης και βιβλίο συνταγών μαγειρικής από το Oh My Deer Blog

Το “Oh My Deer Blog” δημιουργήθηκε από τρεις αδερφές από το Βόλο, την Ευγενία, τη Σοφία και τη Χριστίνα και ξεχωρίζει για τις γλυκιές και αλμυρές δημιουργίες και φωτογραφίες. Με την πάροδο του χρόνου, οι συνταγές πολλαπλασιάστηκαν. Έτσι, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τον PIXMA TS8250 για να τις βοηθήσει να διατηρήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις τους και να τακτοποιήσουν τη δουλειά τους. Χάρη στο Canon Glossy Paper που προσφέρεται σε διαφορετικές διαστάσεις, δημιούργησαν επιτοίχιες διακοσμήσεις για τις αγαπημένες τους δημιουργίες, όπως επίσης και ένα βιβλίο συνταγών, για να εντοπίζουν γρήγορα τις αγαπημένες τους συνταγές.

Ανακαλύψτε τώρα

Creative Park

Η ιδέα: Δημιουργήστε ένα «βιβλίο αναμνήσεων» με αυτόν τον διαδραστικό χάρτη

Το χαρτί: Restickable Photo Paper RP-101

Προβολή βίντεο

Ο διαδραστικός χάρτης αναμνήσεων από το Cool Daddy

Ο φίλος της Canon, Robert Diaconeasa, μαζί με την οικογένειά του, ήθελε να δημιουργήσει ένα έργο, εμπνευσμένο από μια αγαπημένη του δραστηριότητα: τα ταξίδια. Οι αναμνήσεις που μοιράζονται από τα ταξίδια τους τα 5 τελευταία χρόνια, είναι πολύ σημαντικές γι αυτούς και το αποδεικνύουν αυτό εκτυπώνοντας τις καλύτερες φωτογραφίες τους, μετά από κάθε περιπέτεια. Τώρα πήγαν την εμπειρία τους σε ένα ακόμη ανώτερο επίπεδο, και αφιέρωσαν χρόνο εστιάζοντας στο χάρτη της Ρουμανίας. Χρησιμοποιώντας επανακολλήσιμα χαρτιά, σημείωσαν όλα τα μέρη που ήταν μαζί και όλα τα μέρη που θέλουν να επισκεφθούν. Διασκεδαστικό, αλλά και πολύ επιμορφωτικό, εφόσον θεωρούν απαραίτητο να μάθουν στα παιδιά τους, από μικρή ηλικία, πόσο όμορφη είναι η χώρα τους και πόσο αξίζει να την ανακαλύψουν.

Ανακαλύψτε τώρα

BULGARIA

Η ιδέα: Family fun with Creative Park

Το χαρτί: Matte Photo Paper MP-101

Διασκέδαση για όλη την οικογένεια με την Antoinette Pepe

Η Antoanette Peppe είναι μια από τις πιο διάσημες “lifestyle&mom” vloggers και bloggers στη Βουλγαρία. Μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία της καθώς μένει στο σπίτι τους δύο τελευταίους μήνες. Τώρα είναι που πραγματικά χρειάζεται τον PIXMA G 3411. Με τη βοήθειά του τυπώνει μια ποικιλία από βιβλία ζωγραφικής, τρισδιάστατα μοντέλα παιχνιδιών, επιτραπέζια παιχνίδια, με εκπληκτική εμφάνιση χάρη στα έντονα και ζωντανά χρώματα του χαρτιού Matte Photo Paper MP-101 – είναι ένας ιδανικός τρόπος διασκέδασης για όλη την οικογένεια.

Ανακαλύψτε τώρα

UKRAINE

Η ιδέα: Επιτοίχιο φωτογραφικό χρονολόγιο για το παιδί σας

Το χαρτί: Magnetic photo paper

Προβολή βίντεο

Η ζωή του παιδιού σε φωτογραφίες από την Canon Ambassador Marina Karpiy

Η Canon ambassador Marina Karpiy είναι η δημιουργική μαμά δύο παιδιών. Πάντα θέλει να δημιουργεί ευχάριστες στιγμές και για τα δύο της παιδιά. Από τότε που ανακάλυψε το μαγνητικό φωτογραφικό χαρτί, εμπνεύστηκε για τη δημιουργία ενός ενδιαφέροντος έργου για την κόρη της, Lizi – έναν χρονολογικό πίνακα με τις φωτογραφίες της σε μαγνητικό χαρτί, έτσι ώστε η Lizi να τοποθετεί τις φωτογραφίες στον πίνακα όπως θέλει. Η ιδέα εξελίχθηκε σε μια πολύ ευχάριστη δραστηριότητα για όλη την οικογένεια.

Ανακαλύψτε τώρα

Croatia 1

Η ιδέα: Οικογενειακό παιγνίδι με τα μέλη της οικογένειας.

Το χαρτί: Μαγνητικό Photo Paper

Προβολή βίντεο

Μαγνητικό παιχνίδι με την “Lili Halo Decoration" και την οικογένειά της

Η δημιουργός του blog “Lili Halo Decoration” εργάζεται ως διακοσμήτιρα εσωτερικών χώρων. Η Lili και η οικογένειά της εκτύπωσαν φωτογραφίες των μελών της οικογένειας σε φωτογραφικό μαγνητικό χαρτί και τα τοποθέτησαν σε έναν μαγνητικό πίνακα, όπου ζωγράφισαν ένα λεωφορείο. Χάρη στους μαγνήτες, μπορούν να μετακινούν τα μέλη της οικογένειας στον πίνακα, εντός και εκτός του λεωφορείου. Στο στυλ του τραγουδιού «Οι ρόδες του λεωφορείου», η οικογένεια πάει βόλτα με το λεωφορείο. Το νεότερο μέλος της οικογένειας μαθαίνει τα ονόματα των άλλων μελών της οικογένειας και συμμετέχει μετακινώντας τα μέλη και αλλάζοντας τη σειρά των θέσεων. Με το Magnetic Paper, τα νεότερα μέλη της οικογένειας μπορούν να παίζουν. Τα Magnetic Papers μπορούν να πάρουν τυχαία σχήματα με ένα ψαλίδι.

Croatia 2

Η ιδέα: Δημιουργία πίνακα διαθέσεων “Moodboard” για το blog και το brand

Το χαρτί: Restickable Photo Paper RP-101

Προβολή βίντεο

Επικεφαλίδα : Moodboard για το “Lili Halo Decoration" brand

Η δημιουργός του blog "Lili Halo Decoration”, Lili, εργάζεται ως διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων.Θα δημιουργήσει ένα moodboard για το δικό της brand και blog. Το moodboard θα απεικονίζει την αισθητική, τα χρώματα, το στυλ και την επικοινωνία του brand. Με τη βοήθεια του Restickable Paper το οποίο μπορεί να κολλά, να ξεκολλά και να κολλά ξανά, συνδυάζει διαφορετικά σχέδια και στυλ, που ταιριάζουν καλύτερα μαζί. Με το Restickable Paper κάθε φόντο, τοίχος ή πίνακας μπορεί να γίνει επιφάνεια για τη συλλογή, επαναδιάταξη και ταξινόμηση ιδεών, σχεδίων και φωτογραφιών.

SLOVENIA

Η ιδέα: Μοναδικές εικόνες για εκτύπωση σε ύφασμα με σιδεροτυπίες.

Το χαρτί: Light Fabric & Dark Fabric Iron-on Transfers

Προβολή βίντεο

Η γραφίστρια Tina και οι μοναδικές της εκτυπώσεις σε ύφασμα “Artmelon"

Πριν από 2 χρόνια, η Tina αποφάσισε να φτιάξει το δικό της brand “Artmelon” για χειροποίητα T-shirts που αντιπροσωπεύουν μια χαλαρή, στυλάτη και δημιουργική γυναικεία φιγούρα. Όταν ο πελάτης παραγγέλνει μόνο ένα ή λίγα μοναδικά T-shirts ή άλλα βαμβακερά προϊόντα, έχει την επιλογή να τα φτιάχνει μόνη της, στο σπίτι. Με τον δικό της εκτυπωτή PIXMA μπορεί να εκτυπώνει κάθε σχέδιο, σλόγκαν ή εικόνα σε A4 και να τα σταμπάρει με σίδερο σε κάθε βαμβακερό ύφασμα – σκούρο ή λευκό. Έτσι, φτιάχνει βαμβακερές τσάντες για έναν φίλο, ένα ταιριαστό T-shirt για τον σύντροφό της και ένα κοντό παντελονάκι τζιν διακοσμημένο με εικόνες στην πίσω τσέπη. Φτιάχνοντας τις δικές σου εικόνες, ή κατεβάζοντάς τις από το Ιnternet, μπορείς να φρεσκάρεις την γκαρνταρόμπα σου και να φτιάχνεις μοναδικά δώρα για κάθε περίσταση, ξανά και ξανά.

Ανακαλύψτε τώρα

Special Promotions


Canon Plus Glossy II PP-201

Το χαρτί Photo Paper Plus Glossy II της Canon είναι το ιδανικό φωτογραφικό χαρτί για κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης με γυαλιστερό φινίρισμα. Παρέχει το ιδανικό φινίρισμα για ψηφιακές φωτογραφίες και όλες σας τις επανεκτυπώσεις.

GREECE


Μαγνητικό photo paper MG 101

Μεταμορφώστε τις φωτογραφίες σας σε διακοσμητικούς πίνακες, δώρα ή κινητές διακοσμήσεις με το χαρτί της Canon Magnetic Photo Paper MG-101.

UKRAINE

ROMANIA

Restickable Photo Paper RP-101

Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες χάρη στο επανακολλήσιμο φωτογραφικό χαρτί της Canon. Το επανακολλήσιμο χαρτί σας επιτρέπει να κάνετε πολλά διαφορετικά πράγματα, να ξεκολλάτε και να κολλάτε ξανά πολλές φορές, χωρίς να φθείρετε τους τοίχους, δημιουργώντας ευχάριστες και διαδραστικές δραστηριότητες για τους μικρούς σας φίλους.


BULGARIA

Matte Photo Paper MP-101

Το χαρτί Canon Photo Paper MP-101 κάνει κάθε εικόνα να ξεχωρίζει, με τα ζωηρά και έντονα χρώματα, κάτι που το καθιστά το ιδανικό χαρτί για πολλά δημιουργικά έργα, ή για τις πολύτιμες φωτογραφίες σας, που θα διατηρούνται εξαιρετικά για μεγαλύτερο χρόνο.Fabric Iron-on Transfers LF-101

Απελευθερώστε τη fashionista που κρύβετε μέσα σας, με τις εύχρηστες σιδεροτυπίες της Canon. Για εξατομικευμένες και trendy ιδέες, δεν ήταν ποτέ ευκολότερο να απασχολήστε δημιουργικά και να αλλάζετε στυλ.

SLOVENIA

canon-club-butterfly-crafts-spring-7-new?w=600&qlt=70

Διακοσμήστε τον χώρο σας

Γεμίστε το σπίτι σας με μοναδικές διακοσμήσεις, αγαπημένες φωτογραφίες ή ένα δικό σας αριστούργημα. Απολαύστε εξαιρετικό επίπεδο ποιότητας στις έγχρωμες εκτυπώσεις, σε διάφορους τύπους υλικών, με τους Canon Pixma G540 και G640.

Αγοράστε έναν Pixma G540 ή G640 και κερδίστε έκπτωση έως 70€. Η προωθητική ενέργεια ισχύει από 21/6/2022 έως 12/7/2022, για όσο χρόνο υπάρχει απόθεμα.