Canon XC10

Δημιουργικότητα σε μικρό μέγεθος: μια μοναδική λύση για 4K και στατικές εικόνες

Η δημιουργική και ευέλικτη XC10 επιτρέπει τη λήψη εντυπωσιακών βίντεο 4K/Full HD 4:2:2 και στατικών εικόνων υψηλής ποιότητας 12MP. Είναι μια εύχρηστη κάμερα με μικρό μέγεθος και βάρος, φακό ζουμ 10x, οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας και τηλεχειρισμό μέσω WiFi.

0%

  Αποτυπώστε εκπληκτικά βίντεο 4K και Full HD

  Αποτυπώστε εκπληκτικά βίντεο 4K και Full HD

  αποτυπώστε και απολαύστε

  Εκπληκτικές λήψεις εικόνων υψηλής ανάλυσης και χαμηλού θορύβου

  Ο μεγάλος αισθητήρας Canon CMOS 1,0" της XC10 έχει βελτιστοποιηθεί για να προσφέρει εικόνες υψηλής ανάλυσης και ευαισθησίας με χαμηλό θόρυβο, κατά τη λήψη ταινιών και φωτογραφιών. Το μικρό βάθος πεδίου και το ελκυστικό φλουτάρισμα προσφέρουν αυξημένες δυνατότητες δημιουργικής έκφρασης.

  Πλήρης έλεγχος

  αποτυπώστε και απολαύστε

  Καταγράψτε βίντεο 4K στα 305Mbps/4:2:2

  Απολαύστε μια εκτεταμένη γκάμα δημιουργικών επιλογών λήψης με υψηλή ποιότητα, χάρη στον εξαιρετικά ευέλικτο κωδικοποιητή XF-AVC H.264. Τραβήξτε εντυπωσιακά βίντεο 4K στα 305Mbps/4:2:2/8bit, για εύκολη ενοποίηση σε υπάρχουσες ροές εργασιών 4K ή καταγράψετε υψηλής ποιότητας ταινίες Full HD μεγάλης διάρκειας στα 50Mbps/4:2:2/8bit.

  Προηγμένη επεξεργασία εικόνας Full HD

  Η επεξεργασία με Υπερδειγματοληψία HD είναι ένας προηγμένος αλγόριθμος αποψηφιδοποίησης (debayering) για επεξεργασία της εικόνας, που αξιοποιεί την τεράστια ισχύ της εικόνας 4K στην εγγραφή Full HD. Η κάμερα αποτυπώνει μια εικόνα 4K, τα κανάλια RGB χωρίζονται σε τρία μεμονωμένα σήματα 4K των 8 megapixel και, στη συνέχεια, τα σήματα RGB 4K πολυπλέκονται και υποβαθμίζονται εσωτερικά σε σήμα Full HD (1920x1080). Με αυτόν τον τρόπο, η υποκειμενική ανάλυση βελτιώνεται και μπορείτε να καταγράψετε μια πολύ πιο καθαρή εικόνα Full HD.

  image_processing

  Δυναμικό εύρος έως και 12 στοπ με Canon Log Gamma

  Για μέγιστη ελευθερία στην επεξεργασία μετά τη λήψη, η ενσωματωμένη λειτουργία Canon Log Gamma αποτυπώνει τη μέγιστη γκάμα τόνων, προσφέροντας δυναμικό εύρος έως και 12 στοπ. Η διεύρυνση του δυναμικού εύρους σε έως και 12 στοπ επιτρέπει την καταγραφή των λεπτομερειών των φωτεινών τόνων και των σκιών, επεκτείνοντας έτσι το εύρος της χρωματικής διαβάθμισης.

  hdr hdr

  ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ

  Πιο ακριβής καταγραφή κινούμενων θεμάτων

  Χάρη στον επεξεργαστή DIGIC DV5 της Canon, η XC10 έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες επεξεργασίας σε σχέση με τον προηγούμενο επεξεργαστή, επιτρέποντας την εγγραφή ταινιών 4K με υψηλό ρυθμό bit, παρέχει υποστήριξη για Canon Log Gamma και πολλές άλλες βασικές λειτουργίες κάμερας.

  digic

  Ευελιξία για μέγιστη δημιουργικότητα

  4k

  Στατικές εικόνες υψηλής ανάλυσης και εξαγωγή καρέ από ταινίες 4K

  Τραβήξτε πανεύκολα ελκυστικές στατικές εικόνες με υψηλή ανάλυση 12 megapixel και επιλέξτε τον τρόπο εμφάνισης και εγγραφής τους μέσω μιας ποικιλίας ρυθμίσεων "εμφάνισης" και λειτουργιών προσαρμογής. Μπορείτε επίσης να εξάγετε και να αποθηκεύετε τα καλύτερα καρέ από μια ταινία 4K, για να δημιουργήσετε στατικές εικόνες με ανάλυση 8,29 Megapixel.

  Καλύψτε όλες τις γωνίες: ευέλικτη τοποθέτηση και λήψη

  Χάρη στο σώμα μικρών διαστάσεων, η XC10 μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε στενά, ψηλά και απομακρυσμένα σημεία. Με βάρος μόλις 930g (μόνο το σώμα), η κάμερα είναι ιδανική για χρήση με τηλεκατευθυνόμενα drone (για αερολήψεις 4K υψηλής ποιότητας) ή με ελαφριές βάσεις στήριξης στον ώμο.

  angles

  Ενσωματωμένος φακός IS με ζουμ 10x για βελτιστοποιημένη λήψη 4K

  Το μοντέλο XC10 διαθέτει φακό με οπτικό ζουμ 10x – φακός οπτικού ζουμ 27,3-273mm f/2,8-5,6 (ισοδυναμία με 35mm και, στην κατάσταση στατικών εικόνων, 25-250mm) – που έχει βελτιστοποιηθεί για λήψεις 4K. Ο φακός διαθέτει ξεχωριστούς δακτυλίους χειροκίνητου ελέγχου για την εστίαση και το ζουμ, και ενσωματώνει συνδυασμένο οπτικό και ηλεκτρονικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας για ομαλές, σταθερές εικόνες κατά τη λήψη χωρίς τρίποδο ή εν κινήσει (η ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις καταστάσεις λήψης).

  lens

  lens

  light

  Κορυφαία απόδοση σε όλες τις συνθήκες φωτισμού

  Καταγράψτε υλικό με χαμηλό θόρυβο ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες λήψης, χάρη στην υψηλή ταχύτητα ISO έως 20.000 που προσφέρει μεγαλύτερη ευαισθησία και εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το ενσωματωμένο φίλτρο ND βελτιώνει ακόμη περισσότερο τον έλεγχο της έκθεσης σε έντονο φωτισμό ή όταν απαιτείται μεγαλύτερο διάφραγμα.

  Καταστάσεις εγγραφής σε αργή και γρήγορη κίνηση

  Αυξήστε τις δημιουργικές σας επιλογές με υψηλής ποιότητας εγγραφή σε αργή κίνηση με χαμηλή ταχύτητα 1/4 (ταινίες HD) ή αιχμαλωτίστε σκηνές με γρήγορη κίνηση χρησιμοποιώντας ταχύτητα έως 1200x (ταινίες έως και 4K).

  workflow

  Εύχρηστες και γρήγορες λύσεις ροής εργασιών

  Εγγραφή βίντεο 4K και Full HD ή στατικών εικόνων 12MP εσωτερικά

  Καταγράψτε εντυπωσιακές ταινίες 4K με υψηλό ρυθμό bit σε εσωτερική κάρτα μνήμης CFast 2.0™ αξιοποιώντας το πρότυπο VPG130, το οποίο εγγυάται σταθερή ταχύτητα εγγραφής τουλάχιστον 130Mbps*. Η εγγραφή βίντεο Full HD και στατικών εικόνων 12 megapixel είναι δυνατή σε ξεχωριστή κάρτα μνήμης SD. Αξιοποιήστε την τεράστια ισχύ της εικόνας 4K στην εγγραφή Full HD, με υψηλότερη ποιότητα και σημαντικά πιο ευκρινή αποτελέσματα, χάρη στην επεξεργασία με Υπερδειγματοληψία HD.

  • Η Canon είναι εξουσιοδοτημένος κάτοχος άδειας του εμπορικού σήματος CFast 2.0™, το οποίο ενδέχεται να έχει κατατεθεί σε διάφορες δικαιοδοσίες.
  * Ίσως απαιτείται ενημέρωση firmware. Περισσότερα…

  workflow

  Μικρό μέγεθος και εργονομική σχεδίαση για εύκολες λήψεις

  Η μικρή, ελαφριά και εργονομική XC10 διαθέτει περιστρεφόμενη λαβή και μεγάλο πάνελ LCD μεταβλητής γωνίας, που διευκολύνει τη βιντεοσκόπηση από διάφορες γωνίες. Η υψηλής ποιότητας οθόνη αφής χωρητικού τύπου επιτρέπει την πρόσβαση και τον έλεγχο των καταστάσεων λήψης και των μενού με ευκολία. Για πιο άνετες λήψεις στο επίπεδο του ματιού ή κατά τη χρήση της κάμερας σε συνθήκες έντονου φωτισμού, περιλαμβάνεται ένα σκόπευτρο λούπα.

  workflow

  workflow

  Νέα μορφή XF-AVC για εύκολη ενοποίηση

  Η νέα και εξαιρετικά ευέλικτη μορφή αρχείων XF-AVC της Canon με δυνατότητα 4K χρησιμοποιεί τον αποδοτικό αποκωδικοποιητή H.264 και ενοποιείται εύκολα στις υπάρχουσες ροές εργασιών, αυξάνοντας περαιτέρω την αποτελεσματικότητα στην επεξεργασία μετά τη λήψη.

  workflow

  Τηλεχειρισμός μέσω Wi-Fi

  Η ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi της XC10 σάς επιτρέπει να ελέγχετε την κάμερα από απόσταση μέσω προγράμματος περιήγησης στο Web, smartphone ή tablet – ένα ιδανικό χαρακτηριστικό για λήψεις από τηλεκατευθυνόμενα drone ή όταν τοποθετείτε την κάμερα σε ασυνήθιστες θέσεις.

  05

  Προδιαγραφές

  4K

  Full HD

  DIGIC 6

  • Canon is an authorised licensee of the CFast 2.0™ trademark, which may be registered in various jurisdictions.
  Περιεχόμενα συσκευασίας

  Προτείνεται για εσάς