Απίστευτη δύναμη στη λήψη φωτογραφιών και βίντεο με ζουμ 25x

Συνδυάζοντας την ευελιξία ενός φακού ζουμ 25x με την κορυφαία απόδοση απεικόνισης του αισθητήρα τύπου 1,0, η PowerShot G3 X επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών και ταινιών με εντυπωσιακή ποιότητα. Η εκτεταμένη γκάμα λειτουργιών και μηχανισμών επαγγελματικού επιπέδου σάς διευκολύνουν να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας.

Παρουσίαση της PowerShot G3 X από τον Scott Bass

 Η PowerShot G3 X με τον Scott Bass Αναπαραγωγή βίντεο

Αισθητήρας μεγάλου μεγέθους και υψηλής απόδοσης, σε συνδυασμό με φακό υπερ-ζουμ 25x

Ο εξαιρετικά ευκρινής, υπερ-ευρυγώνιος φακός ζουμ 24mm σε συνδυασμό με τον αισθητήρα τύπου 1,0 σας επιτρέπει να καταγράψετε οποιοδήποτε κοντινό ή μακρινό θέμα με εξαιρετική λεπτομέρεια. Είτε τραβάτε στατικές εικόνες είτε ταινίες, η PowerShot G3 X σας δίνει τη δυνατότητα να καταγράφετε σκηνές με όμορφο φλουτάρισμα φόντου και καθαρές φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού.

Καταπληκτικές εικόνες σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

Απολαύστε ευκρινείς, καθαρές λήψεις σε κάθε περίσταση –ακόμη και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού– χάρη στον συνδυασμό του αισθητήρα CMOS τύπου 1,0 με ανάλυση 20,2 Megapixel και του επεξεργαστή DIGIC 6.

Ασθενής_φωτισμός

Κορυφαία οπτικά Canon

Με οπτικό ζουμ 25x και διάφραγμα 9 λεπίδων, η PowerShot G3 X είναι ιδανική για τη λήψη πανοραμικών τοπίων, πορτραίτων με όμορφο φλουτάρισμα φόντου και εικόνων με εντυπωσιακές λεπτομέρειες από απόσταση.

0%

  Σύρετε για ζουμ

  Ευκρίνεια

  Εξαιρετική ευκρίνεια σε κάθε περίπτωση

  Δεν χρειάζεται να φοβάστε μήπως η αστάθεια της μηχανής καταστρέψει το αποτέλεσμα, χάρη στον έξυπνο οπτικό Σταθεροποιητή εικόνας. Η μηχανή προσαρμόζεται αυτόματα και διασφαλίζει ευκρινείς και λεπτομερείς φωτογραφίες και βίντεο όποιο κι αν είναι το θέμα σας – ακόμη και κατά τις λήψεις με μεγάλο ζουμ ή κρατώντας τη μηχανή στο χέρι σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Επίσης, χάρη στο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνων, οι ταινίες σας θα έχουν θεαματικά ομαλή κίνηση.

  Εύκολη δημιουργία, διασύνδεση και κοινή χρήση υλικού

  Προηγμένες λειτουργίες εγγραφής ταινίας για φιλόδοξους κινηματογραφιστές

  Δημιουργήστε εντυπωσιακές ταινίες Full HD με ποικιλία ρυθμών καρέ και επωφεληθείτε από τις λειτουργίες επαγγελματικού επιπέδου, όπως ο πλήρης χειροκίνητος έλεγχος, ο τονισμός περιγραμμάτων MF και η έξοδος ζωντανής εικόνας μέσω HDMI. Το προηγμένο Δυναμικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας σε 5 άξονες παρέχει σταθεροποίηση τύπου steadycam στις λήψεις σας, ενώ η ευέλικτη λειτουργία ηχογράφησης μέσω υποδοχών μικροφώνου και ακουστικών σάς βοηθά να δημιουργείτε ταινίες με ήχο υψηλής ποιότητας.

  Μηχανισμοί επαγγελματικού επιπέδου που σας βοηθούν να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας

  Η μεγάλη οθόνη LCD αφής υψηλής ανάλυσης (1.620.000 κουκκίδες) με ρυθμιζόμενη κλίση και η ευρεία γκάμα μηχανισμών και επιλογών προσαρμογής σας παρέχουν τον απόλυτο έλεγχο για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία AF μέσω αφής για ακριβή και ομαλή ρύθμιση της απόστασης εστίασης στις ταινίες και αποκτήστε άμεση πρόσβαση στις σημαντικές ρυθμίσεις με τον Δακτύλιο ελέγχου φακού που προσφέρει ομαλή κίνηση. Η υποστήριξη αρχείων RAW, το ενσωματωμένο φίλτρο ND και η κατάσταση έκθεσης λυχνίας (BULB) αυξάνουν τις δημιουργικές επιλογές σας.

  Λήψεις επαγγελματικού επιπέδου κάτω από όλες τις συνθήκες

  Η γρήγορη αυτόματη εστίαση και η συνεχής λήψη με ρυθμό 5,9fps σάς επιτρέπει να αποτυπώσετε ακόμη περισσότερη δράση. Για χειρισμό τύπου DSLR, μπορείτε επίσης να συνδέσετε ένα ηλεκτρονικό σκόπευτρο υψηλής ανάλυσης. Εκτοξεύστε τη δημιουργικότητά σας και χειριστείτε τον φωτισμό με τα φλας Canon Speedlite και τα φίλτρα φακών.

  Αποτυπώστε κάθε στιγμή της δράσης

  Μπορείτε να καταγράψετε εύκολα την ιδανική στιγμή δράσης με συνεχή λήψη 5,9fps. Επιπλέον, η μηχανή θα συνεχίσει τη λήψη στα 5,9fps μέχρι να γεμίσει η κάρτα μνήμης, ώστε να μην χάσετε καμία στιγμή.

  0%

   Λήψεις με οποιονδήποτε καιρό

   Καταγράψτε εύκολα σκηνές δράσης με τη γρήγορη αυτόματη εστίαση και τη λειτουργία συνεχούς λήψης στα 5,9fps, με βροχή ή ήλιο, χάρη στην προστασία του σώματος από σκόνη και σταγόνες νερού.

   PowerShot G3X

   PowerShot G3X

   Επεκτείνετε τη δημιουργικότητά σας

   Εκτοξεύστε τη δημιουργικότητά σας με το ευρύ φάσμα προαιρετικών αξεσουάρ, όπως το ηλεκτρονικό σκόπευτρο υψηλής ανάλυσης και τα φλας EOS Speedlite.

   Προδιαγραφές

   Οπτικό ζουμ 25x με εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό

   Οπτικό ζουμ 25x με εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό

   Φωτεινός φακός υπερ-ζουμ<

   Φωτεινός φακός υπερ-ζουμ

   Μεγάλος αισθητήρας για αποτελέσματα κορυφαίου επιπέδου

   Μεγάλος αισθητήρας για αποτελέσματα κορυφαίου επιπέδου

   CMOS 20,2 Megapixel

   CMOS 20,2 Megapixel

   Πανίσχυρη επεξεργασία DIGIC

   Εξαιρετικές λήψεις σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

   Πανίσχυρη επεξεργασία DIGIC

   Πανίσχυρη επεξεργασία DIGIC

   Εικόνες RAW με διάφορες αναλογίες

   Εικόνες RAW με διάφορες αναλογίες

   Δακτύλιος φακού για μικρομετρικό χειροκίνητο έλεγχο

   Δακτύλιος φακού για μικρομετρικό χειροκίνητο έλεγχο

   Έλεγχος διαφράγματος, κλείστρου και ISO κατά τη λήψη ταινιών

   Έλεγχος διαφράγματος, κλείστρου και ISO κατά τη λήψη ταινιών

   Full HD με ρυθμό καρέ από 24p έως 60p

   Full HD με ρυθμό καρέ από 24p έως 60p

   Κοινή χρήση εικόνων και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μέσω ασύρματης σύνδεσης

   Κοινή χρήση εικόνων και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μέσω ασύρματης σύνδεσης

   Αντοχή σε σκόνη και νερό

   Αντοχή σε σκόνη και νερό

   Δείτε τις πλήρεις τεχνικές προδιαγραφές

   Κάντε λήψη προγραμμάτων οδήγησης, λογισμικού, firmware και εγχειριδίων.

   Υποστήριξη προϊόντος