Κασέτες γραφίτη για εκτυπωτές i-SENSYS

Ορισμένα πράγματα έχουν δημιουργηθεί το ένα για το άλλο. Ο γραφίτης της Canon έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί άψογα με εκτυπωτές Canon, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται ταχύτατη σταθεροποίηση του γραφίτη και η υψηλή ποιότητα εκτύπωσης που αναμένετε. Η τεχνολογία γραφίτη της Canon εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Για ελκυστικές εκτυπώσεις με μεγάλη διάρκεια ζωής, εμπιστευθείτε τον γραφίτη της Canon.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε αυθεντικά αναλώσιμα Canon;

Οι αυθεντικές κασέτες "όλα σε ένα" της Canon εγγυώνται ανώτερη ποιότητα εκτύπωσης. Περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα εκτύπωσης με πεπερασμένο χρόνο ζωής, ώστε όταν αντικαθιστάτε την κασέτα "όλα σε ένα" το μηχάνημά σας να γίνεται πρακτικά σαν καινούριο.

Διασφάλιση ποιότητας

Οι αυθεντικές κασέτες της Canon εξασφαλίζουν εξαιρετική απόδοση, κάθε φορά. Οι κασέτες που έχουν επαναγεμιστεί μπορεί να μην αποδίδουν εξίσου καλά με τις καινούριες κασέτες Canon, καθώς τα εσωτερικά τους εξαρτήματα μπορεί να έχουν φθαρεί εν μέρει ή εντελώς.

Η κατασκευή και συναρμολόγηση των κασετών γραφίτη είναι μια περίπλοκη διαδικασία, που περιλαμβάνει αρκετές εκατοντάδες διεργασίες. Ωστόσο η Canon έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο, αυτοματοποιημένο σύστημα παραγωγής, που χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για τη δημιουργία κασετών υψηλής ποιότητας, οι οποίες ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας.

Αποφύγετε τις ανεπιθύμητες γραμμές

Η μονάδα του φωτοευαίσθητου τυμπάνου είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα εξαρτήματα απεικόνισης στον εκτυπωτή. Οι νέες κασέτες Canon διασφαλίζουν ότι ο γραφίτης δεν συγκεντρώνεται στο τύμπανο και στον κύλινδρο σταθεροποίησης. Έτσι αποτρέπονται οι ανεπιθύμητες γραμμές, η θαμπή εκτύπωση ή το γκρι φόντο και η πρόκληση ζημιάς στον εκτυπωτή. Ο αυθεντικός γραφίτης Canon εγγυάται τη σωστή λειτουργία της μονάδας τυμπάνου, για την παραγωγή ευκρινών και καθαρών εγγράφων κάθε φορά.

Πιο καθαρός χώρος εργασίας

Η αποκλειστική τεχνολογία της Canon για τη φόρτιση του κυλίνδρου εξασφαλίζει εκπομπές χωρίς έκλυση όζοντος. Αυτή η καθαρή τεχνολογία δεν είναι επιβλαβής για την ανθρώπινη υγεία ή το περιβάλλον, ενώ συμβάλλει στη μείωση του μεγέθους της κασέτας, καθώς απαιτούνται λιγότερα εξαρτήματα. Επιπλέον, όλοι οι γραφίτες και οι κασέτες της Canon θεωρούνται μη επικίνδυνα υλικά. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτείται ειδική μεταχείριση ή επεξεργασία για τις κασέτες μας. Μπορούν να ανακυκλωθούν μαζί με τα άλλα απορρίμματα του γραφείου ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα ανακύκλωσης της Canon για μηδενικά απορρίμματα σε χώρους υγειονομικής ταφής.

Easy to recycle

Genuine cartridges can be recycled using Canon’s no waste to landfill recycling programme. To find out more about the programme, or to request a free return form, visit our Cartridge Recycling page.

Be careful of counterfeit cartridges

Προσοχή στις πλαστές κασέτες

Οι πλαστές κασέτες Canon συσκευάζονται κατά τρόπο που να φαίνεται ότι έχουν κατασκευαστεί από την Canon ή με τη συγκατάθεση της Canon, χωρίς να ισχύει κάτι τέτοιο. Η κατασκευή και πώληση πλαστών κασετών Canon είναι παράνομη. Η Canon συνεργάζεται με τις τελωνειακές αρχές, την αστυνομία και τις αρχές εμπορικών προτύπων για την απομάκρυνση των πλαστών κασετών Canon από την αγορά και τη δίωξη όσων ευθύνονται για την κατασκευή και την πώλησή τους.

Η εκτυπωτική ικανότητα των πλαστών κασετών που έχει λάβει και ελέγξει η Canon κυμαίνεται από 28% έως 69% σε σύγκριση με τις αυθεντικές κασέτες Canon.

Genuine toner cartridges make the difference

Allion Co., Ltd., an external verification agency, conducted tests to determine the difference in print quality between genuine Canon toner cartridges and third party cartridges. The report verifies the benefit of genuine Canon cartridges.

Πώς ξεχωρίζουν οι αυθεντικές κασέτες γραφίτη;

Όταν αγοράζετε κασέτες Canon, πρέπει να αναζητάτε πάντα το ειδικό ολόγραμμα με τεχνολογία αλλαγής χρώματος, καθώς επίσης και το λογότυπο "Genuine" της Canon στο εξωτερικό της συσκευασίας. Τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο εκτυπωτής, η συσκευή φαξ ή η συσκευή πολλαπλών λειτουργιών της Canon θα σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα εκτύπωσης. Η φράση "για χρήση με προϊόντα Canon" δεν σημαίνει ότι ένα προϊόν είναι μια αυθεντική κασέτα Canon.


Βρείτε πληροφορίες για τους γραφίτες τύπου EF, MS και S της Canon και μάθετε περισσότερα σχετικά με την τεχνολογία σύντηξης χωρίς έλαιο, καθώς και το προστατευτικό AIRSHEL της Canon.

Γιατί να επιλέξετε την τεχνολογία σύντηξης χωρίς έλαιο της Canon;

Εκτύπωση χωρίς στιλπνότητα

Εύκολη γραφή στο εκτυπωμένο χαρτί

Επαγγελματικά αποτελέσματα εκτύπωσης

Με την τεχνολογία σύντηξης χωρίς έλαιο της Canon εξασφαλίζετε εξαιρετικά ευκρινής έγχρωμες εκτυπώσεις, χωρίς στιλπνότητα. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς κυλίνδρους σταθεροποίησης, δεν απαιτείται εφαρμογή ελαίου – έτσι δεν υπάρχει η στιλπνότητα που δημιουργούν πολλές άλλες έγχρωμες συσκευές.

Η σύντηξη χωρίς έλαιο λειτουργεί σε συνδυασμό με τον γραφίτη τύπου S για τη δημιουργία τέλειων έγχρωμων εκτυπώσεων. Ο γραφίτης τύπου S αποτελείται από σφαιρικά σωματίδια, με εξαιρετικά ομοιόμορφο σχήμα και μέγεθος, και με πυρήνα κεριού. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία υπέροχων, ματ εικόνων με εξαιρετική ευκρίνεια, που προσφέρουν όμορφο οπτικό αποτέλεσμα. Μπορείτε ακόμα και να γράφετε πάνω στις εκτυπωμένες σελίδες χωρίς πρόβλημα.

Γιατί να επιλέξετε κασέτες με προστατευτικό AIRSHELL;

Η επιπλέον προστασία ελαττώνει το ενδεχόμενο ζημιάς

Λιγότερα απορρίμματα χάρη στη μικρότερη συσκευασία

Το προστατευτικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανακύκλωση

Αρκετές κασέτες της Canon συσκευάζονται με το προστατευτικό AIRSHELL, που έχει επιλεγεί από την Canon για μεγαλύτερη ασφάλεια. Αυτή η πρωτοποριακή συσκευασία είναι αποτελεσματική και φιλική προς το περιβάλλον, και έχει κερδίσει το σημαντικό βραβείο WorldStar Award το 2004, που απονέμεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Συσκευασίας (WPO) για τον σχεδιασμό και την καινοτομία της.

Το προστατευτικό AIRSHELL επιτρέπει τη χρήση κουτιών σημαντικά μικρότερου μεγέθους. Αυτό μειώνει τις εκπομπές CO² κατά τη διαδικασία αποστολής των κασετών κατά περίπου 20% σε σύγκριση με τη συμβατική συσκευασία. Η συσκευασία AIRSHELL μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επιστροφή των χρησιμοποιημένων κασετών για ανακύκλωση, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τα περιβαλλοντικά οφέλη.

Απόδοση σελίδων

Όταν επιλέγετε μια κασέτα, βασίζεστε σε κριτήρια όπως η τιμή, τα χαρακτηριστικά, η απόδοση, η ποιότητα και η αξιοπιστία. Φυσικά, το κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα για τα διαφορετικά μοντέλα είναι εξίσου σημαντικό. Η απόδοση σελίδων αποτελεί έναν δείκτη μέτρησης με ακρίβεια του αριθμού των σελίδων που μπορούν να εκτυπωθούν με την κασέτα γραφίτη.

Η απόδοση σελίδων πολλών κασετών γραφίτη "όλα σε ένα" της Canon που χρησιμοποιούνται σε μονόχρωμες συσκευές έχει μετρηθεί σύμφωνα με τις αυστηρές διαδικασίες του διεθνούς οργανισμού τυποποίησης ISO (International Organization for Standardization). Το πρότυπο ISO 19752 περιγράφει τη μέθοδο προσδιορισμού της απόδοσης του γραφίτη για μονοχρωματικούς ηλεκτροφωτογραφικούς εκτυπωτές και συσκευές πολλαπλών λειτουργιών που περιέχουν εξαρτήματα εκτυπωτή. 

Η μέτρηση της απόδοσης σελίδων αυτών των κασετών πραγματοποιείται στο πλαίσιο αυστηρώς καθορισμένων συνθηκών. Το φύλλο δοκιμαστικής εκτύπωσης που απεικονίζεται εδώ είναι το πρότυπο για τις μετρήσεις απόδοσης σελίδων των μονοχρωματικών κασετών γραφίτη της Canon από το 2002. Χρησιμοποιώντας αυθεντικές κασέτες γραφίτη της Canon, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η κασέτα σας θα παράγει τον αριθμό αντιτύπων που υπόσχεται η Canon.