Vanuatu volcano lava captured on EOS 5D Mark IV

Κατασκευή για υψηλές επιδόσεις

Επεξεργαστής για
γρηγορότερη απόδοση

Στον πυρήνα της EOS 5D Mark IV βρίσκεται ο γρήγορος επεξεργαστής DIGIC 6+, ο οποίος ελέγχει κάθε παράμετρο της συμπεριφοράς της μηχανής, όπως –μεταξύ άλλων– τη μετατροπή των ακατέργαστων δεδομένων του αισθητήρα σε αρχεία εικόνων υψηλής ποιότητας με πλούσιες λεπτομέρειες, χαμηλό θόρυβο, αλλά και ρεαλιστικά χρώματα και τόνους δέρματος.

DIGIC 6+ processor found on Canon EOS 5D Mark IV

Καταγράψτε κάθε
στιγμή, καρέ-
καρέ

Κατασκευασμένη εξ αρχής για υψηλές επιδόσεις, η EOS 5D Mark IV προσφέρει τη δυνατότητα συνεχούς λήψης στα 7fps1 με πλήρως αυτόματη εστίαση και αυτόματη έκθεση, καταγράφοντας έως 21 εικόνες RAW ή απεριόριστο αριθμό εικόνων JPEG σε μία ριπή2. Έτσι, θα είστε πάντα έτοιμοι για το επόμενο καρέ. Στην κατάσταση Άμεσης προβολής παρέχεται η δυνατότητα συνεχούς λήψης στα 4,3 fps με παρακολούθηση AF. Έτσι, θα είστε πάντα έτοιμοι για το επόμενο καρέ.

Ευκρινής οθόνη
αφής LCD μεγάλης ακρίβειας

Η υψηλής ανάλυσης οθόνη LCD 3,2" διαθέτει έξυπνους μηχανισμούς ελέγχου μέσω αφής, διευκολύνοντας τις λήψεις με την EOS 5D Mark IV. Πατήστε για να επιλέξετε εντολές από τα μενού και σαρώστε την οθόνη με το δάχτυλό σας προς τα εμπρός και πίσω για να εξετάσετε εικόνες. Χάρη στις τέσσερις επιλογές χρωματικών τόνων, μπορείτε να χρησιμοποιείτε εύκολα την οθόνη οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας.

LCD touchscreen with EOS 5D Mark IV

Αθόρυβη,
διακριτική λήψη

Επιλέξτε την κατάσταση αθόρυβης λήψης στην EOS 5D Mark IV για να ελαχιστοποιήσετε τον θόρυβο του κλείστρου. Ειδικοί αποσβεστήρες επιτρέπουν στη μηχανή να λειτουργεί αθόρυβα, ακόμη και στα πιο ήσυχα περιβάλλοντα.

Σύστημα ελέγχου κραδασμών καθρέπτη

Οι κραδασμοί από την αστάθεια της μηχανής ή την αναπήδηση του καθρέπτη μπορεί να προκαλέσουν θόλωμα των εικόνων. Έτσι, η Canon δημιούργησε το Σύστημα ελέγχου κραδασμών καθρέπτη που ελαχιστοποιεί το θόλωμα και εξασφαλίζει ευκρινείς εικόνες με μειωμένα επίπεδα θορύβου. Ιδανικό χαρακτηριστικό για λήψεις όπου απαιτείται διακριτικότητα.

Mirror vibration control system in EOS 5D Mark IV

Σύστημα ελέγχου κραδασμών καθρέπτη

Προβολή βίντεο

Δείτε, συνθέστε και
τραβήξτε με απόλυτη ευκρίνεια

Το Έξυπνο σκόπευτρο II, με πληροφορίες λήψης όπως το ηλεκτρονικό επίπεδο σε δύο άξονες, εξασφαλίζει ευκρινέστερη και πιο φωτεινή εικόνα της σκηνής μέσω του φακού, με ποσοστό κάλυψης σχεδόν 100%. Η προσεκτική διάταξη των πληροφοριών λήψης επιτρέπει τη σύνθεση του κάδρου με ευκολία και ακρίβεια, ενώ η οθόνη μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις ανάγκες του φωτογράφου.

Viewfinder of the Canon EOS 5D Mark IV

Οθόνη Προσαρμογής
γρήγορου ελέγχου

Κάθε φωτογράφος είναι μοναδικός και εργάζεται με διαφορετικούς τρόπους. Οι μηχανικοί της Canon έχουν κατασκευάσει τη μηχανή έτσι ώστε η αλλαγή του τύπου, του μεγέθους και της θέσης των εικονιδίων στην Προσαρμοσμένη οθόνη Γρήγορου ελέγχου να γίνεται γρήγορα και εύκολα, ώστε να βρίσκετε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις χωρίς προβλήματα.

Custom Quick control screen on EOS 5D Mark IV

Ανθεκτικότητα και
αξιοπιστία

Η EOS 5D Mark IV διαθέτει ανθεκτικά εξαρτήματα στεγανοποίησης3 και στιβαρή κατασκευή από κράμα μαγνησίου, επιτρέποντας στους φωτογράφους να συνεχίζουν με αυτοπεποίθηση τις λήψεις τους ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες. Με μικρότερο βάρος από την EOS 5D Mark III, η EOS 5D Mark IV έχει σχεδιαστεί για αξιόπιστη απόδοση λήψης και μακροζωίας.

EOS 5D Mark IV magnesium alloy body

Βελτιώστε την
ικανότητα λήψης

Η Λαβή μπαταρίας BG-E20 προσφέρει πρόσθετα πλεονεκτήματα στον χειρισμό της EOS 5D Mark IV, καθώς και διπλάσια χωρητικότητα μπαταρίας, επιτρέποντάς σας να επεκτείνετε τον χρόνο λήψης και να διατηρήσετε τον έλεγχο κάθε στιγμή, χάρη στα κατακόρυφα χειριστήρια για την εστίαση και τη φωτομέτρηση.

EOS 5D Mark IV Battery Grip BG-E20

Υποσημειώσεις

1. Με 1/500 δευτ. ή υψηλότερη ταχύτητα κλείστρου, μέγιστο διάφραγμα (ανάλογα με τον φακό), πλήρως φορτισμένη Συστοιχία μπαταριών LP-E6N, στους 23°C. Η ταχύτητα μειώνεται όταν έχει ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε από τις ακόλουθες λειτουργίες: Αντιστάθμιση τρεμοπαίγματος, Dual Pixel RAW, Ψηφιακή βελτιστοποίηση φακού

2. EV-3 σε ένα κεντρικό σημείο AF με εστίαση σε f/2,8, One-Shot AF, 23°C και ISO 100

3. Τα καλύμματα διαμερισμάτων, υποδοχών και άλλα ανοιγόμενα μέρη πρέπει να είναι καλά κλεισμένα, για κορυφαία απόδοση αντοχής στη σκόνη και στις σταγόνες. Ωστόσο, αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να αποτρέψουν απόλυτα την είσοδο όλων των σωματιδίων σκόνης και των σταγόνων στη μηχανή.

Εξερευνήστε άλλα πλεονεκτήματα