Discover a faster, more versatile way to create eye-catching posters and signage.

Εκτύπωση υλικών για σημεία πώλησης και πόστερ

Ανακαλύψτε έναν ταχύτερο, πιο ευέλικτο τρόπο για
τη δημιουργία εντυπωσιακών πόστερ και πινακίδων.

Ο χρόνος και το κόστος που απαιτεί η αναλογική εκτύπωση δυσκολεύει την ανταπόκριση σε υπερβολικά σφικτές προθεσμίες ή την παροχή εκτυπώσεων υψηλής ποιότητας σε μικρό τιράζ και ανταγωνιστικές τιμές.

Ορισμένες τεχνολογίες εκτύπωσης δεν παρέχουν στους πελάτες την ευελιξία και τον έλεγχο που χρειάζονται κατά την εκτύπωση υλικού προώθησης.

Τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής εκτύπωσης υλικού για σημεία πώλησης και πόστερ

Meet tight deadlines Meet tight deadlines

Ανταπόκριση σε σφικτές προθεσμίες

Εξοικονομήστε χρόνο με τη χρήση γρήγορων, αποδοτικών ροών εργασίας

Shorten lead times Shorten lead times

Μειώστε τους χρόνους παράδοσης

Η ψηφιακή διαδικασία, χάρη στην ελάχιστη προετοιμασία που απαιτεί, ενισχύει την παραγωγικότητα

Respond to market demand Respond to market demand

Ανταπόκριση στις απαιτήσεις της αγοράς

Προσφέρετε μέγιστες δυνατότητες προσαρμογής και εξατομίκευσης στους πελάτες σας

Discover new revenue streams Discover new revenue streams

Ανακαλύψτε νέες πηγές εσόδων

Επενδύστε σε τεχνολογία που σας επιτρέπει να προσφέρετε νέες εφαρμογές

Η εξέλιξη των διαφημιστικών εκτυπώσεων

We can now accept any job because we know we can deliver it in time and at a good quality
Πλέον μπορούμε να δεχτούμε οποιαδήποτε δουλειά, επειδή γνωρίζουμε ότι μπορούμε να την παραδώσουμε εγκαίρως και σε καλή ποιότητα.

Tom Bongaerts

Διευθύνων Σύμβουλος, Impressa

Η πρόκληση

Η βελγική εταιρεία παροχής υπηρεσιών εκτύπωσης Impressa αναζητούσε μια ψηφιακή λύση, ώστε να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για παραγωγή εξατομικευμένου υλικού προώθησης σε μικρά τιράζ. Ωστόσο, ο χρόνος προετοιμασίας και ο όγκος εργασίας που απαιτεί η διαδικασία όφσετ δυσκόλευε την προσφορά εκτυπώσεων υψηλής ποιότητας σε μικρό τιράζ και ανταγωνιστικές τιμές.

We can now accept any job because we know we can deliver it in time and at a good quality
The ColorWave 700, a fast and highly versatile graphic arts printer.

Η λύση

Ακολουθώντας τις οδηγίες μας, η εταιρεία επένδυσε στον Océ ColorWave 700, έναν γρήγορο και ιδιαίτερα ευέλικτο εκτυπωτή γραφικών τεχνών που προσφέρει υψηλή ποιότητα, άμεσο στέγνωμα και εκτυπώσεις ανθεκτικές στο νερό, σε υλικά χωρίς επίχρισμα ή με μεγάλο πάχος, καθώς και σε ειδικά υλικά.

Τα οφέλη

Οι ταχύτεροι χρόνοι διεκπεραίωσης, οι βελτιστοποιημένες ροές εργασιών και η δυνατότητα εκτύπωσης σε ταξινομημένα σετ μείωσαν τους χρόνους παράδοσης κατά 2 έως 3 ημέρες, επιτρέποντας στην εταιρεία να αναλαμβάνει 15-20% περισσότερες εργασίες. Η εταιρεία κατάφερε επίσης να προσελκύσει νέους πελάτες με την παροχή πλήρως προσαρμοσμένων πόστερ και υλικού για σημεία πώλησης (POS) σε ανταγωνιστικές τιμές.

Shorter turnaround times, streamlined workflows and the ability to print in collated sets cut delivery times.

Ανακαλύψτε τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία ψηφιακής εκτύπωσης υλικού για σημεία πώλησης και πόστερ μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να εξελιχθεί.


ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Πώς λειτουργείΚύριες λύσεις

Print in stunning quality with this breakthrough range of high-performance wide format printers.

Σειρά imagePROGRAF PRO

Εκτυπώστε με εκπληκτική ποιότητα με αυτήν τη πρωτοποριακή σειρά εκτυπωτών μεγάλου πλάτους, η οποία παρέχει υψηλές επιδόσεις, εξαιρετική γκάμα χρωμάτων και την ακρίβεια που χρειάζονται τα απαιτητικά περιβάλλοντα γραφικών τεχνών.

Σειρά ColorWave 3000

Ο ColorWave σειράς 3000 είναι ένας γρήγορος και ευέλικτος έγχρωμος εκτυπωτής, ιδανικός για εφαρμογές γραφικών τεχνών μεγάλου πλάτους. Προσφέρει υψηλή ποιότητα, άμεσο στέγνωμα και εκτυπώσεις ανθεκτικές στο νερό, σε υλικά με ή χωρίς επίχρισμα, καθώς και σε ειδικά υλικά.
A fast and flexible colour printer, ideal for wide format graphic arts applications.
The first production printer to feature Canon's unique UVgel technology, the Colorado delivers unprecedented productivity.

Σειρά Colorado

Χάρη στη μοναδική τεχνολογία UVgel της Canon, το σύστημα Colorado εξασφαλίζει απαράμιλλη παραγωγικότητα με ελάχιστη συντήρηση και ποιοτικό τελικό αποτέλεσμα στη μεγαλύτερη δυνατή γκάμα υλικών εκτύπωσης. Ιδανικό για παραγωγικές εκτυπώσεις υλικών για σημεία πώλησης και πόστερ. Τώρα με ματ και ιλουστρασιόν φινίρισμα σε μία εκτύπωση.

Σειρά Arizona

Η βραβευμένη σειρά συστημάτων Arizona περιλαμβάνει ευέλικτους επίπεδους εκτυπωτές UV, κατάλληλους για μεγάλη γκάμα καινοτόμων εφαρμογών εκτύπωσης σε άκαμπτα και εύκαμπτα υλικά· παρέχουν εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες.
The award-winning Arizona series delivers outstanding print quality even at high speeds.
Κερδίστε περισσότερες αναθέσεις με ταυτόχρονη μείωση του κόστους, με τη βοήθεια των εργαλείων μας για την εκτύπωση POS και πόστερ.