A faster, more flexible approach to packaging.

Συσκευασία

Διασφαλίστε ότι η επιχείρησή σας δεν θα μείνει πίσω από τον ανταγωνισμό, αναπτύσσοντας μια ταχύτερη και πιο ευέλικτη προσέγγιση για την παραγωγή συσκευασιών.

Για τη δημιουργία προϊόντων που ξεχωρίζουν σε μια αγορά με έντονο ανταγωνισμό, οι ιδιοκτήτες των εμπορικών σημάτων πρέπει να δημιουργούν συσκευασίες με εντυπωσιακά σχέδια, τα οποία θα μπορούν να αλλάζουν γρήγορα.

Η ψηφιακή τεχνολογία μας βελτιστοποιεί τη ροή των εργασιών σας και προσφέρει ταχύτερες και πιο οικονομικά αποδοτικές εκτυπώσεις μικρού τιράζ, επιτρέποντας στους πελάτες να δοκιμάσουν και να τελειοποιήσουν τις συσκευασίες τους.

Τα οφέλη της τεχνολογίας Εκτύπωσης συσκευασιών της Canon

Benefits Benefits

Προσφέρετε μέγιστη ελευθερία στον σχεδιασμό

Δημιουργήστε συσκευασίες υψηλής ποιότητας με δυνατότητα εύκολης προσαρμογής

Benefits Benefits

Βοηθήστε τους πελάτες να τελειοποιήσουν τις σχεδιάσεις τους

Παραγωγή εκτυπώσεων μικρού τιράζ και μη επαναλαμβανόμενων πρωτοτύπων με οικονομικό τρόπο

Benefits Benefits

Ανταπόκριση σε σφικτές προθεσμίες

Αναπτύξτε αυτοματοποιημένες, ολοκληρωμένες ροές εργασιών με ελάχιστη προετοιμασία

Benefits Benefits

Βελτιώστε τις προσφορές προς τους πελάτες

Παρέχετε νέες επιλογές τελικής επεξεργασίας και πρωτοποριακές εφαρμογές

Πρωτότυπη σκέψη

Thinking out of the box.
Χάρη στην υποστήριξη και την τεχνολογία της Canon, είμαστε σε καλό δρόμο για να επιτύχουμε τους επιχειρηματικούς στόχους μας

Atle Andreassen

Ιδρυτής, i-Pack

Η πρόκληση

Η i-Pack, μια νορβηγική εταιρεία παραγωγής γραφικών για συσκευασίες και POS, ήθελε να βελτιώσει και να επεκτείνει τις προσφορές προς τους πελάτες της, μέσω της κάλυψης μεγαλύτερου μέρους των αναγκών της για εκτυπώσεις εσωτερικά. Η εξωτερική ανάθεση, εκτός από αργή και δαπανηρή, δεν επέτρεπε επίσης στην εταιρεία να ελέγχει την ποιότητα και την ακρίβεια των εκτυπώσεων ή να παράγει πρωτότυπα με οικονομικό τρόπο

Thinking out of the box.
The solution

Η λύση

Μετά από διαβούλευση με την Canon, η i-Pack αποφάσισε ότι ο καλύτερος τρόπος για να επιτύχει τα φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξής της ήταν να επενδύσει σε έναν επίπεδο εκτυπωτή Arizona. Ο γρήγορος και εξαιρετικά ευέλικτος εκτυπωτής Arizona ήταν η ιδανική επιλογή για την παραγωγή εντυπωσιακών εργασιών μικρού τιράζ με υψηλή ποιότητα.

Τα οφέλη

Εκτός από τη μείωση του κόστους εξωτερικών αναθέσεων στο μισό, η λύση μας μείωσε επίσης τους χρόνους διεκπεραίωσης έως 30% και οδήγησε σε αύξηση των όγκων εκτύπωσης κατά 300%. Η ευελιξία της νέας τεχνολογίας επέτρεψε επίσης στην i-Pack να προσφέρει συναρπαστικές νέες εφαρμογές, όπως η εκτύπωση σε ξύλο, πλαστικό και χάλυβα.

The benefits

Ξεχωρίστε σε μια ανταγωνιστική αγορά, αναπτύσσοντας μια πιο δημιουργική και οικονομικά αποδοτική προσέγγιση στην παραγωγή συσκευασιών.


ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Πώς λειτουργείΚύριες λύσεις

Colorado 1640
Το σύστημα Colorado, ο πρώτος εκτυπωτής μεγάλου τιράζ με τη μοναδική τεχνολογία UVgel της Canon, εξασφαλίζει απαράμιλλη παραγωγικότητα με ελάχιστη συντήρηση και ποιοτικό τελικό αποτέλεσμα στη μεγαλύτερη δυνατή γκάμα υλικών εκτύπωσης.
The first production printer to feature Canon's unique UVgel technology
The award-winning Arizona series delivers outstanding print quality even at high speeds.
Arizona
Η βραβευμένη σειρά συστημάτων Arizona περιλαμβάνει ευέλικτους επίπεδους εκτυπωτές UV, κατάλληλους για μεγάλη γκάμα καινοτόμων εφαρμογών εκτύπωσης σε άκαμπτα και εύκαμπτα υλικά· παρέχουν εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες.
ColorWave 700
Ο ColorWave 700 είναι ένας γρήγορος και ευέλικτος έγχρωμος εκτυπωτής, ιδανικός για εφαρμογές γραφικών τεχνών μεγάλου πλάτους. Προσφέρει υψηλή ποιότητα, άμεσο στέγνωμα και εκτυπώσεις ανθεκτικές στο νερό, σε υλικά με ή χωρίς επίχρισμα, καθώς και σε ειδικά υλικά.
Offering high quality, instant dry and waterproof prints on coated, uncoated and custom media.
Digital colour printing presses that offer high performance and outstanding quality
imagePRESS
Έγχρωμα ψηφιακά πιεστήρια για υψηλές επιδόσεις και εξαιρετική ποιότητα. Η σειρά imagePRESS περιλαμβάνει πολλά μοντέλα για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.
ProCut
Η σειρά ProCut περιλαμβάνει ιδιαίτερα ακριβείς, αυτοματοποιημένες τράπεζες κοπής για εξαιρετική ευελιξία και παραγωγικότητα σε εφαρμογές γραφικών·διαθέτει λογισμικό που βελτιστοποιεί τη ροή των εργασιών, από την προεκτύπωση έως την τελική επεξεργασία.
ProCut
Print in stunning quality with this range of high-performance wide format printers
imagePROGRAF
Εκτυπώστε με εκπληκτική ποιότητα με αυτήν τη σειρά εκτυπωτών μεγάλου πλάτους και υψηλών επιδόσεων, η οποία παρέχει την γκάμα χρωμάτων και την ακρίβεια που χρειάζονται τα απαιτητικά περιβάλλοντα γραφικών τεχνών.
ONYX Thrive
Το επεκτάσιμο λογισμικό διαχείρισης εκτυπώσεων για εφαρμογές γραφικών απεικόνισης ONYX Thrive απλοποιεί ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους, δημιουργώντας βελτιστοποιημένες, ολοκληρωμένες ροές εργασιών που προσφέρουν αξιόπιστα ακριβή και υψηλής ποιότητας αποτελέσματα χωρίς σφάλματα.
ONYX Thrive
Διατηρήστε το προβάδισμα σε μια εξελισσόμενη αγορά, επενδύοντας στα εργαλεία μας για την εκτύπωση συσκευασιών.