ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Λογισμικό ως υπηρεσία

Woman with hand on her hip stands over another woman working at a large computer screen in an office warehouse setting.

Βελτιστοποίηση του οικοσυστήματος υπηρεσιών εγγράφων

Αξιοποιήστε στο μέγιστο την εργασία σας, οποτεδήποτε και απ' οπουδήποτε, χρησιμοποιώντας την ισχύ των εφαρμογών λογισμικού cloud.

Το λογισμικό Saas της Canon προσφέρει τέλεια προσαρμοσμένα εργαλεία για την καταγραφή, την επεξεργασία και την παραγωγή εγγράφων, κατάλληλα για την επιχείρησή σας στο παρόν και στο μέλλον. Χάρη στον σχεδιασμό που διασφαλίζει απρόσκοπτη ενοποίηση με εκτυπωτές, σαρωτές και συσκευές πολλαπλών λειτουργιών δικτύου της Canon, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν σύγχρονο χώρο εργασίας ο οποίος μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα στο γραφείο και την προστασία του εξοπλισμού. Επιπλέον, τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η καλύτερη διαχείριση των εγγράφων ελαχιστοποιούν το λειτουργικό κόστος.

Τι προσφέρουμε

Εύκολη καταγραφή εγγράφων

Το uniFLOW Online προσφέρει απλές ροές εργασιών σάρωσης, με επιλογές καταγραφής και κατηγοριοποίησης εικόνων, συμπεριλαμβανομένων τεχνολογιών οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων (Optical Character Recognition – OCR).

Ασφαλής διαχείριση εγγράφων

Το υπερσύγχρονο λογισμικό της Canon για τον έλεγχο της διαχείρισης εγγράφων, Therefore, φροντίζει για την υλοποίηση του υψηλότερου επιπέδου ασφάλειας και συμμόρφωσης σε κάθε σημείο της επιχείρησής σας.

Απλή παραγωγή εγγράφων

Αξιοποιήστε όλες τις δυνατότητες των συσκευών πολλαπλών λειτουργιών γραφείου (εκτύπωση-σάρωση-αντιγραφή-φαξ), συνδυάζοντάς τες με οικονομικά προσιτό λογισμικό στο cloud για τη διαχείριση της παραγωγής.

Λογισμικό υποδομών IoT

Ο έλεγχος και η λειτουργία των συσκευών Internet of Things (IoT) της Canon για το γραφείο μπορεί να γίνεται είτε τοπικά (αφού αγοραστούν) είτε από την Canon, με τη χρήση εργαλείων λογισμικού εγκατεστημένων στο cloud για την ασφάλεια και τη διαχείρισή τους.

Ελεύθερα διαθέσιμες επιλογές

Απλοποιήστε την ένταξη των νέων τεχνολογιών και απολαύστε βελτιωμένο λογισμικό γραφείου με τις εφαρμογές cloud της Canon, οι οποίες διατίθενται και σε δοκιμαστικές και δωρεάν παραλλαγές.

Συσκευές έτοιμες για σύνδεση

Επωφεληθείτε άμεσα από το νέο ψηφιακό οικοσύστημα λογισμικού γραφείου, με συσκευές που αποστέλλονται έτοιμες για σύνδεση στις εφαρμογές λογισμικού cloud της Canon.

Δυνατότητες

Απλότητα, ευφυΐα και άμεση ενεργοποίηση

Συνδεθείτε γρήγορα online με το ιδιαίτερα παραμετροποιήσιμο λογισμικό, που συνεργάζεται απρόσκοπτα με συστήματα Canon.

Υπερσύγχρονο λογισμικό

Προηγμένες λύσεις εγγράφων που βελτιώνουν τον τρόπο με τον οποίο οι ομάδες σας χρησιμοποιούν και επεξεργάζονται έγγραφα.

Δοκιμές ασφάλειας

Αντιμετωπίστε τις αναδυόμενες απειλές στον κυβερνοχώρο ελέγχοντας την ασφάλεια του οικοσυστήματος υπηρεσιών εγγράφων στον χώρο εργασίας σας.

A senior businessman and woman discuss notes while sat next to a white PC and mouse on a glossy white desk.
Προετοιμάστε τις διεργασίες επεξεργασίας εγγράφων του οργανισμού σας με τις λύσεις "λογισμικού ως υπηρεσία" της Canon

Σχετικά προϊόντα

A woman points out something to a colleague standing next her as a team sits round a desk working at their computer screens.

uniFLOW Online

Ανακτήστε τον έλεγχο των εκτυπώσεων στην επιχείρησή σας για να μειώσετε το κόστος και να διασφαλίσετε τη συμμόρφωση.

Computer screen with white background and ‘Therefore’ logo in grey lettering with three bright green dots in and around the letter O.

Therefore

Αποθηκεύστε, διαχειριστείτε, επεξεργαστείτε και αποκτήστε πρόσβαση σε ασφαλείς πληροφορίες με ευκολία, από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

Close-up of a woman’s hand holding a red pen and pointing to a large computer screen made up of pie charts and graphs.

Λογισμικό για επιχειρήσεις

Βελτιστοποιήστε την επεξεργασία, βελτιώστε την παραγωγικότητα και ενισχύστε την ασφάλεια με τις λύσεις λογισμικού της Canon.

Αξιοποιήστε την εξειδίκευση της Canon για να βελτιώσετε τις επιχειρηματικές σας διεργασίες

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ