ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σχεδιασμός λύσεων επιχειρησιακών διεργασιών

Two men and two women sit round a small table on comfy patterned black and white chairs looking at graphs on a laptop.

Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις της διαχείρισης πληροφοριών

Μεταφράστε τις ανάγκες σας για διαχείριση πληροφοριών σε μια πρακτική, έτοιμη προς εφαρμογή λύση με τη βοήθεια των Υπηρεσιών σχεδιασμού λύσεων της Canon.

Οι ειδικοί σύμβουλοί μας στον τομέα του σχεδιασμού λύσεων, σε συνεργασία με εσάς και την ομάδα σας, θα αναγνωρίσουν και θα αναλύσουν τις ανάγκες σας, θα συζητήσουν τις βελτιώσεις και την κατεύθυνση που επιθυμείτε, και θα ξεκινήσουν την επαλήθευση της ιδέας. Τα αποτελέσματα αυτής της ανάλυσης μορφοποιούν έναν σχεδιασμό λύσης προσαρμοσμένο στην επιχείρησή σας και βασισμένο σε λειτουργικά στοιχεία κορυφαίων προδιαγραφών, με δυνατότητα υλοποίησης είτε στις εγκαταστάσεις σας είτε ως διαχειριζόμενη υπηρεσία.

Τι προσφέρουμε

Υπηρεσίες ανακάλυψης

Εντοπίστε δυνητικές βελτιώσεις για τις διεργασίες και τις υποδομές συγκρίνοντας την τρέχουσα κατάστασή σας με τις σύγχρονες τάσεις ψηφιακού μετασχηματισμού.

Υπηρεσίες εργαστηρίου

Κατανοήστε από κοινού την ανάλυση των διαδικασιών, τις ιδέες και την κατεύθυνση των λύσεων μέσα από εργαστήρια με τους ειδικούς της Canon.

Επαλήθευση ιδέας

Δείτε αμέσως τα οφέλη του σχεδιασμού μιας λύσης με τη διαδικασία επαλήθευσης ιδέας (proof of concept). Μόλις συμφωνηθεί μια λύση, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την προστιθέμενη αξία για την επιχείρησή σας.

Σχεδιασμός λύσεων

Μεταφράστε τη συμφωνημένη ιδέα λύσης σε λειτουργικές προδιαγραφές, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονες μεθοδολογίες για να περιγράψετε τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού της λύσης.

Διαχείριση έργου

Προετοιμάστε την υλοποίηση των λύσεων και διαχειριστείτε τον σχεδιασμό με λεπτομερή δεδομένα προγραμματισμού, πόρων, παραδοτέων και ποιότητας, που αποτυπώνονται στο Έγγραφο έναρξης έργου.

Δυνατότητες

Σύμβουλοι με εξαιρετικές ικανότητες

Επωφεληθείτε από τις γνώσεις των ειδικών και την πρωτοποριακή σκέψη τους για να βρείτε τις σωστές απαντήσεις.

Κορυφαίες μεθοδολογίες

Ο σχεδιασμός «μεταφράζεται» σε μορφή την οποία κατανοούν τα άτομα και οι ομάδες που θα ασχοληθούν με την υλοποίηση.

Επιλογή προμηθευτή

Ο σχεδιασμός λύσεων της Canon δεν ορίζει τον προμηθευτή, επομένως μπορείτε εσείς να επιλέξετε την τελική εφαρμογή.

Women in stripy shirt sits in a brown leather chair while resting her legs on the desk beside a laptop as she reads a document.
Συνεργαστείτε με τους συμβούλους μας για να δημιουργήσετε τον σωστό σχεδιασμό λύσης για εσάς.

Μάθετε πώς οι Υπηρεσίες σχεδιασμού λύσεων επιχειρησιακών διεργασιών της Canon μπορούν να προσφέρουν πρόσθετη αξία στην επιχείρησή σας.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ