MAKE IT '22

Ήταν χαρά μας να καλωσορίσουμε πελάτες και συναδέλφους από ολόκληρη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, στην πρώτη μας ζωντανή εκδήλωση του έτους. Κατά τη διάρκειά της παρουσιάστηκαν νέες προοπτικές, δημιουργήθηκαν νέες σχέσεις και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ήταν μια τεράστια επιτυχία.

Χάσατε τη ζωντανή εκδήλωση; Στην εύχρηστη τοποθεσία μας για τις εκδηλώσεις B2B θα βρείτε μια συλλογή με τα σημαντικότερα στοιχεία, όπως παρουσιάσεις, επιδείξεις και συνεδρίες επιχειρηματικής καινοτομίας.

 • ΕΚΔΗΛΩΣΗ

  Make It ‘22

  Η πρώτη μας ζωντανή, «πρόσωπο με πρόσωπο» εκδήλωση από το 2019. Μέσα από παρουσιάσεις που προσέφεραν τροφή για σκέψη, καθώς και στοχευμένες οδούς επιχειρηματικής ανάπτυξης, μοιραστήκαμε νέες προοπτικές για την παραγωγή μεγάλου τιράζ και εστιάσαμε στο πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μεγαλύτερη αξία για τους πελάτες σας σε έναν κόσμο που έχει αλλάξει.

 • ΕΚΔΗΛΩΣΗ

  Make It 2021

  Μια ψηφιακή εμπειρία και φεστιβάλ – και η κορυφαία διαδικτυακή εκδήλωση για τον κλάδο της εκτύπωσης. Δημιουργήσαμε ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα που περιλάμβανε ζωντανές επιδείξεις προϊόντων, εξειδικευμένη καθοδήγηση από ειδικούς απ’ όλο τον κόσμο και ομιλίες που μας έδωσαν έμπνευση, σε μια εποχή που οι επιχειρήσεις προσαρμόζονταν στη «νέα κανονικότητα».

άνδρας που κοιτάζει ένα smartphone

Ένας κόσμος γεμάτος γνώσεις για τις εκτυπωτικές σας δραστηριότητες

Παρακολουθήστε ένα πρόγραμμα με ειδικούς απ’ όλο τον κόσμο, οι οποίοι προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις, ιδέες και επιχειρηματικές πληροφορίες. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ανακάμψετε και να αναπτυχθείτε.

Πρακτικές συμβουλές από τοπικές πηγές

Η εκδήλωση Make It ‘22 συνδυάζει παρουσιάσεις που προσφέρουν τροφή για σκέψη με ζωντανές επιδείξεις τεχνολογίας και στοχευμένες οδούς επιχειρηματικής ανάπτυξης, οι οποίες σας βοηθούν να οραματιστείτε και να κατακτήσετε νέα επίπεδα επιτυχίας.

ομάδα ατόμων σε μια σύσκεψη

Θέλετε να εμπνευστείτε και να ανακαλύψετε τρόπους για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας;

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τις τεχνολογίες της Canon. Εγγραφείτε και συνδεθείτε στην υβριδική μας πλατφόρμα εκδηλώσεων για να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση σε μια πληθώρα χρήσιμων πληροφοριών και υλικού βίντεο που καλύπτουν τα πάντα, από θέματα προώθησης ηγετικών ικανοτήτων σκέψης γύρω από την επιχειρηματική ανάπτυξη και το μέλλον του κλάδου της εκτύπωσης, μέχρι συναρπαστικές επιδείξεις τεχνολογιών και παρουσιάσεις από κάθε τμήμα της Canon στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

 • Μεγαλύτερη ανάπτυξη

  Μετάβαση από τη νοοτροπία επιβίωσης σε μια νοοτροπία ευημερίας, εν μέσω των σημερινών και μελλοντικών ευκαιριών.

 • Επιλογές που αξίζουν

  Η πιο πρόσφατη έκθεση Insight που δημοσιεύσαμε κατέδειξε πόσο σημαντικό είναι να καταδεικνύουμε την απόδοση των επενδύσεων στις ψηφιακές εκτυπώσεις, τόσο στους υπάρχοντες όσο και στους δυνητικούς μας πελάτες, με σαφείς εμπορικούς όρους που συνδέονται με τους εκάστοτε επιχειρηματικούς στόχους.

 • Απρόσκοπτες διαδικασίες

  Εφαρμογή έξυπνων και κλιμακούμενων λύσεων αυτοματισμού για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις τρέχουσες και μελλοντικές επενδύσεις στην τεχνολογία προεκτύπωσης, εκτύπωσης και τελικής επεξεργασίας, απελευθερώνοντας παράλληλα το δημιουργικό και παραγωγικό δυναμικό της ομάδας σας.

imagePRESS V1000

Εξερευνήστε τις τελευταίες εξελίξεις στην οικογένεια imagePRESS: ένα έγχρωμο, επαγγελματικό ψηφιακό πιεστήριο για περιβάλλοντα μεσαίου τιράζ, που προσφέρει ισχυρή λειτουργικότητα και πρωτοποριακή τεχνολογία.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
imagePRESS V1000 Basic

Σχετικά προϊόντα και λύσεις

 • Arizona 135 GT
  Μπείτε στον κόσμο των νέων δυνατοτήτων εκτύπωσης με τη σειρά Arizona: βιομηχανικές και εξειδικευμένες εκτυπώσεις για εφαρμογές πέραν της αγοράς γραφικών απεικόνισης.
 • δύο επαγγελματίες που εργάζονται μαζί

  Λογισμικό αυτοματοποίησης διεργασιών εγγράφων

  Εξερευνήστε τις λύσεις που έχουμε σχεδιάσει με στόχο τον μετασχηματισμό του τρόπου παραγωγής και διαχείρισης του υλικού επικοινωνίας με τους πελάτες, καθώς και τη διαχείριση των επιχειρηματικών εγγράφων κρίσιμης σημασίας που βασίζονται στα δεδομένα, σε πολλαπλά κανάλια.
 • imagePROGRAF PRO-4100S

  Εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους Canon imagePROGRAF

  Εξερευνήστε την αναπτυσσόμενη οικογένεια εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους imagePROGRAF, που παρέχει εξαιρετική ποιότητα και παραγωγικότητα με χαρακτηριστικά φιλικά προς τον χρήστη, κατάλληλα για κάθε περιβάλλον εργασίας.
 • varioPRINT 140
  Ανακαλύψτε τη γκάμα των πιεστηρίων με γραφίτη για ασπρόμαυρες εφαρμογές μεγάλου τιράζ, από το επιβλητικό TITAN έως τις λύσεις μεσαίου και εισαγωγικού επιπέδου, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 • ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

  Θέλετε να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπο της Canon;