ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ

Η Impressa εντυπωσιάζει με τη νέα ευελιξία

Older man wearing glasses and an orange polo shirt and younger man in blue long-sleeved shirt smile as they look at a screen on a commercial digital printer.

Ευέλικτες επιχειρηματικές δραστηριότητες

Η επιχείρηση εμπορικής παραγωγής εκτυπώσεων Impressa προσφέρει προωθητικό υλικό, υλικό για γραφεία και βιομηχανίες, καθώς και υλικό για σημεία πώλησης εντός καταστημάτων. Η παραγωγή αυτού του υλικού για δραστηριότητες λιανικής πώλησης θέτει συχνά διάφορες απαιτήσεις, σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και με μικρό χρόνο διεκπεραίωσης.

Bald man in purple t-shirt with yellow writing pulls large sheets of multi-colored printed paper from a digital printer.

Ανταπόκριση στις απαιτήσεις της λιανικής

Εκτός από τη δημιουργία πολλών άχρηστων εκτυπώσεων, τα παραδοσιακά πιεστήρια όφσετ της Impressa ήταν αργά και δαπανηρά για εργασίες μικρού όγκου. Επιπλέον, οι πελάτες λιανικής έπρεπε να περιμένουν να στεγνώσουν οι εκτυπώσεις – ένα στοιχείο καθόλου ιδανικό για τον γρήγορα κινούμενο χώρο της λιανικής.

Η εταιρεία χρειαζόταν μια νέα λύση ψηφιακών εκτυπώσεων που θα μπορούσε να ανταποκριθεί στην πρόκληση, υποστηρίζοντας την παραγωγή εκτυπώσεων διαφόρων μεγεθών, γρήγορα και με το σωστό κόστος.ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ CANON.

Tom Cambré, CTO της Impressa

Πολυτάλαντη λύση ψηφιακών εκτυπώσεων

Μετά από τις συμβουλές και τις προτάσεις της Canon, η Impressa επένδυσε στο σύστημα ColorWave 700. Η νέα λύση ψηφιακής εκτύπωσης δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να κάνει θετική εντύπωση, καθώς καταφέρνει να διεκπεραιώνει εργασίες εκτύπωσης υψηλής ποιότητας οποιουδήποτε μεγέθους, με χρώμα ή ασπρόμαυρες, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η γρήγορη, ευέλικτη και οικονομικά αποδοτική παραγωγή εργασιών εκτύπωσης κατ' απαίτηση άλλαξε ριζικά το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εταιρείας. Μετά από μόλις έξι μήνες, η Impressa αγόρασε ένα δεύτερο σύστημα Canon με στόχο την πλήρη εξέλιξη των δυνατοτήτων εκτύπωσης της επιχείρησης.

Commercial digital printer in an office prints an A1 sheet of paper with a cartoon image of a child on an orange background.

Περισσότερη εργασία, λιγότερα απόβλητα

Η έξυπνη εκτύπωση με το ColorWave 700 οδήγησε στην αύξηση του όγκου εργασιών της εταιρείας κατά 15-20%. Η Impressa πέτυχε επίσης την προβλεπόμενη απόδοση της επένδυσής της σε μόλις τρεις μήνες.

Με τις αυτοματοποιημένες τεχνολογίες, η νέα λύση ψηφιακών εκτυπώσεων περιόρισε την πίεση προς το προσωπικό και συνέβαλε σημαντικά στη μείωση των επιπέδων των αποβλήτων – ένα σημαντικό όφελος για μια επιχείρηση που νοιάζεται πραγματικά για την προστασία του περιβάλλοντος.

Λαμβάνοντας έμπνευση για νέες συναρπαστικές εφαρμογές, η Impressa έχει αρχίσει να πειραματίζεται με την παραγωγή ταπετσαριών, ένας τομέας που δείχνει να έχει σημαντικό δυναμικό για το μέλλον.

Canon ColorWave 700 printing poster


Η ΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ COLORWAVE.

Σύνταξη Tom Cambré


Ανακαλύψτε πώς οι Υπηρεσίες επαγγελματικών εκτυπώσεων που προσφέρουμε μπορούν να προάγουν την εξέλιξη της επιχείρησής σας.

Μιλήστε με την ομάδα μας