Hero

Colorado 1640

Εκτυπωτής ρολό-σε-ρολό (R2R) 64" με τεχνολογία UVgel, που συνδυάζει ποιότητα, παραγωγικότητα και κερδοφορία.

Ζητήστε πληροφορίες

Επαναστατικός εκτυπωτής ρολό-σε-ρολό με μοναδική τεχνολογία UVgel

Βελτιστοποιήστε την παραγωγικότητα, την ποιότητα, την ευελιξία εφαρμογών και το κόστος λειτουργίας με έναν πρωτοποριακό εκτυπωτή ρολό-σε-ρολό (R2R) 64", που διαθέτει την προηγμένη τεχνολογία UVgel της Canon και ικανότητες αυτοματοποίησης νέας γενιάς. Ιδανικός για σήμανση και γραφικά.

Προβολή αναλυτικών προδιαγραφών

Colorado 1640

Όλες οι λειτουργίες

Πρωτοποριακή παραγωγικότητα

Σταθερά γρήγορη παραγωγή και ασυναγώνιστη αυτοματοποίηση για ταχύτατη υλοποίηση εργασιών που στο παρελθόν ήταν εφικτή μόνο με τη χρήση πολλών μηχανισμών ρολό-σε-ρολό ή μιας μεγαλύτερης επίπεδης μονάδας.

Colorado 1640
Outstanding Quality

Εξαιρετική ποιότητα

Δημιουργήστε εύκολα εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης και εξαιρετικής ποιότητας με την ευρύτερη γκάμα χρωμάτων και υψηλή επαναληψιμότητα, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία μελανιών UVgel.

Εφαρμογές

Αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην παραγωγή (συμπεριλαμβανομένου του φινιρίσματος) που μειώνουν τα κέρδη σας; Η εξωτερική ανάθεση εργασιών επηρεάζει τις σχέσεις σας με τους πελάτες ή, ακόμη χειρότερα, τις μελλοντικές επιχειρηματικές δραστηριότητές σας; Φέρτε αυτές τις εφαρμογές μέσα στην επιχείρησή σας και αποκτήστε τον έλεγχο των κερδών σας! Οι πελάτες αναζητούν ευέλικτες τεχνολογίες. Οι εκτυπωτές μπορούν να κάνουν περισσότερα και σε λιγότερο χρόνο. Ανθεκτικές εκτυπώσεις με αντοχή στις γρατσουνιές και το νερό, απρόσβλητες ακόμη και από γκράφιτι, χωρίς να χρειάζονται λαμινάρισμα. Ιδανικές για εφαρμογές όπου η ποιότητα και η στιβαρότητα είναι η πρώτη προτεραιότητα, όπως στα γραφικά δαπέδου και οχημάτων ή στα υλικά σήμανσης. Πιστοποιημένες για χρήση σε εσωτερικούς χώρους και φιλικές για το περιβάλλον.

Eye-catching front- and backlits

Εντυπωσιακές δημιουργίες για φωτισμό από εμπρός ή πίσω

Τραβήξτε τα βλέμματα των περαστικών με ζωντανές απεικονίσεις, φωτισμένες από την εμπρός ή την πίσω πλευρά. Η τεχνολογία UVgel προσφέρει πλούσια χρώματα, κομψό ματ φινίρισμα και εξαιρετικές ιδιότητες αμαύρωσης: το μαύρο είναι πραγματικά μαύρο.

Gallery-quality canvasses

Καμβάδες εκθεσιακής ποιότητας

Η παραγωγή εκτυπώσεων εκθεσιακής ποιότητας σε καμβά μπορεί να είναι δύσκολη, λόγω των αναγκών αναδίπλωσης, τεντώματος και καρφώματος του υλικού. Χάρη στην ευκαμψία των μελανιών Uvgel του Colorado 1650, μπορείτε να δημιουργείτε ιδανικές πικμάνσεις.

Economical disposable posters

Εκπληκτική ποιότητα πόστερ

Βελτιώστε τα περιθώρια κέρδους με πόστερ κορυφαίας ποιότητας εκτυπωμένα σε απλό χαρτί. Με τα μελάνια UVgel και την τεχνολογία FLXfinish, η τελική ποιότητα είναι εντυπωσιακή.

Jaw-dropping durable POP posters

Υλικά σημείων πώλησης που προσελκύουν την προσοχή

Τραβήξτε την προσοχή του κοινού σας με διαφημίσεις υψηλής ποιότητας που εκτυπώνονται σε υλικά χαμηλού κόστους, ασφαλή για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, χωρίς οσμές και εκπομπές χημικών ουσιών.

No-wear decals

Αυτοκόλλητα που παραμένουν σαν καινούργια

Δημιουργήστε αυτοκόλλητες επικαλύψεις, ανθεκτικές στις γρατσουνιές, στο νερό ή ακόμα και σε γκράφιτι, πλάτους έως 1,6 μέτρων, που αντέχουν σε έντονη χρήση χωρίς λαμινάρισμα. Ιδανική επιλογή για γραφικά δαπέδου, αυτοκόλλητα τοίχου και γραφικά οχημάτων που αντέχουν στο πλύσιμο.

Durable banners

Πανό με μηχανισμό τυλίγματος

Εύκαμπτα φιλμ και πανό με μηχανισμό τυλίγματος, που εντυπωσιάζουν με τα έντονα χρώματά τους, αντέχουν σε γρατσουνιές και εκτυπώνονται σε υλικά χαμηλού κόστους.

Outdoor banners

Πανό για εξωτερικούς χώρους

Κάντε τα πανό να ξεχωρίζουν με το σωστό φινίρισμα. Ιλουστρασιόν για εντυπωσιακές φωτογραφίες ή ματ για απόλυτα ευκρινές κείμενο, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Εξαιρετική ποιότητα, αντοχή σε γρατσουνιές και, πάνω απ' όλα, οικονομία.

Photo prints

Εκτυπώσεις φωτογραφιών

Δημιουργήστε υλικά εντυπωσιακής ποιότητας σε μεγάλη γκάμα υποστρωμάτων, όπως σε φιλμ και μηχανικά επιχρισμένα χαρτιά. Μεγιστοποιήστε το οπτικό αποτέλεσμα χάρη στη σταθερή απόδοση των χρωμάτων και την αποτύπωση ακόμη και των μικρότερων λεπτομερειών.

Colorado 1640

Ασύγκριτη ευελιξία

Απολαύστε ασύγκριτη ευελιξία για τη διεκπεραίωση πολλών εργασιών με ένα σύστημα. Εκπληκτικές εκτυπώσεις στην ευρύτερη δυνατή γκάμα υλικών, ακόμη και μικρότερου κόστους, καθώς και σε λεπτούς ή θερμοευαίσθητους τύπους.

Low cost of operation

Χαμηλό κόστος λειτουργίας

Απολαύστε το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος στην κατηγορία του και εξαιρετική απόδοση από την επένδυσή σας, χάρη στη μειωμένη κατανάλωση μελανιού έως 40% και στο χαμηλότερο κόστος εργασίας κατά περίπου 30%.

Γρήγορος και αποτελεσματικός ψεκασμός μελανιού

Η τεχνολογία UVgel ψεκάζει το μελάνι επάνω στο υλικό εκτύπωσης για τέλεια επαναλαμβανόμενες εικόνες σε υψηλές ταχύτητες. Εκτυπώνει με ρυθμό 159m²/hr για εφαρμογές όπως διαφημιστικές πινακίδες ή πανό εξωτερικού χώρου, ενώ διατηρεί ταχύτητα 40m²/hr για εφαρμογές εσωτερικού χώρου που εξετάζονται από κοντά και απαιτούν το μέγιστο επίπεδο ποιότητας.

Fast Efficient Ink Jetting

Εξαιρετική ποιότητα

Εκπληκτικά αποτελέσματα σχεδόν σε κάθε υλικό εκτύπωσης χάρη στην τεχνολογία UVgel, η οποία προσφέρει σταθερά εξαιρετική ποιότητα με τέλεια τοποθέτηση κουκκίδων, έντονο κορεσμό χρωμάτων, ακριβείς τόνους δέρματος και στιλπνή εμφάνιση.

Excellent Quality

Προδιαγραφές προϊόντος

2 ρολά με αυτόματη τροφοδοσία και εναλλαγή*

Πιεζοηλεκτρική τεχνολογία inkjet UVgel

Μέγιστη ταχύτητα έως 159m²/hr

Στερεοποίηση με LED UV

CMYK

600x1800dpi

Αυτόματη συντήρηση

Πλάτος ρολού έως 64"

Πλήρεις προδιαγραφές

Colorado 1640

More case studies

Read more case studies on how customers have overcome their business challenges with the Colorado 1640

More case studies

Εξερευνήστε περισσότερα

Είστε έτοιμοι να αναπτύξετε την επιχείρησή σας με νέες εφαρμογές;

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

* εξαρτάται από το μέσο που χρησιμοποιείται