ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ

Mini Professors - Μετατρέποντας την επιστήμη σε παιχνίδι για παιδιά προσχολικής ηλικίας


Λήψη της μελέτης περίπτωσης της Mini Professors


ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΣ, ΠΟΛΥ ΕΥΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.

Natasha Spink, Ιδιοκτήτρια Franchise, Mini Professors
Children have an unquestionable thirst for learning.

Τα παιδιά διψούν για μάθηση αναμφισβήτητα. Η Mini Professors προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να μάθουν νέες δεξιότητες στον τομέα των επιστημών σε ένα διασκεδαστικό και ασφαλές περιβάλλον, ανακαλύπτοντας συγχρόνως τον κόσμο που τους περιβάλλει.

Η επεξήγηση επιστημονικών αρχών με απλούς όρους μέσω συναρπαστικών πειραμάτων δίνει στα παιδιά –από το νηπιαγωγείο έως τη σχολική ηλικία– την ευκαιρία να γίνουν μικροί καθηγητές.

Rising to the challenge

Αντιμετώπιση της πρόκλησης

Η Natasha Spink διαχειρίζεται την επιχείρηση Mini Professors στο St Albans και το Harpenden. Η επιχείρησή της είναι σχετικά καινούρια και έπρεπε να αποκτήσει κύρος γρήγορα. Γι’ αυτό ήθελε να βρει έναν εκτυπωτή που θα μπορεί να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις του μάρκετινγκ της επιχείρησής της καθώς και να διαχειρίζεται τις ποικίλες εκτυπωτικές ανάγκες που είναι απαραίτητες για την υποστήριξη των παιδιών που παρακολουθούν τα μαθήματα.

Λύση της Canon

Μετά από εντατική έρευνα στο διαδίκτυο, η Natasha ήταν πεπεισμένη ότι ο εκτυπωτής MegaTank της Canon πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις και δεν ξαναγύρισε στις παλιές λύσεις.

«Ο ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ».

Quote image

«Μπορούμε να εκτυπώσουμε πολλά διαφορετικά πρότυπα και αυτοκόλλητα και χρησιμοποιούμε πολλούς διαφορετικούς τύπους καρτών. Η σειρά Canon PIXMA G κατάφερε μέχρι τώρα να εκτυπώσει σε όλα τα υλικά που τοποθέτησα στον δίσκο τροφοδοσίας» λέει με ενθουσιασμό η Natasha.

Οι MegaTank, οι ενσωματωμένες, εύκολα επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού υψηλής απόδοσης για εκτυπώσεις μεγάλων όγκων με χαμηλότερο κόστος, ήταν σημαντικό πλεονέκτημα και αποδείχτηκαν ανεκτίμητες.

The Canon PIXMA G Series manages to print on everything


Οι δεξαμενές είναι εξαιρετικές καθώς έχουν γραμμές ένδειξης του όγκου, που σημαίνει ότι μπορώ να δω ακριβώς πόσο μελάνι υπάρχει. Έτσι σίγουρα γλίτωσα χρήματα καθώς με τον παλιό εκτυπωτή μου θα είχα χρησιμοποιήσει πολλές κασέτες.

Επίσης οι ασύρματες δυνατότητες είναι μεγάλο ατού. Ο εκτυπωτής MegaTank δίνει πλέον τη δυνατότητα στη Natasha να επιβλέπει τα παιδιά σε μια αίθουσα και να στέλνει τις εκτυπώσεις από τον φορητό υπολογιστή σε άλλη αίθουσα, με την ασφάλεια ότι όλα θα είναι έτοιμα τη στιγμή που θα τα χρειαστεί.

Μετά την ολοκλήρωση κάθε μαθήματος, τα παιδιά λαμβάνουν πιστοποιητικά για να θυμούνται τις νέες δεξιότητες που διδάχτηκαν. Το αξιόπιστο και υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα του εκτυπωτή MegaTank διασφαλίζει ότι τα πιστοποιητικά θα έχουν άψογη εμφάνιση και θα εκτιμηθούν δεόντως.

«Είναι υπέροχο ότι μπορώ να τους παραδώσω κάτι για το οποίο είμαι περήφανη. Η ποιότητα είναι εξαιρετική και μπορούν να αισθάνονται περήφανα να το δείξουν στο σπίτι τους» εξηγεί η Natasha.

Λαμπρό μέλλον για όλους

Η Natasha οραματίζεται ένα λαμπρό μέλλον για τα παιδιά της τάξης της και πιστεύει ότι η ενασχόληση με τις επιστήμες από τόσο μικρή ηλικία είναι μια εμπειρία που θα αποφέρει καρπούς στο μέλλον. Είναι εξίσου αισιόδοξη για το franchise της και σχεδιάζει την επέκταση σε περισσότερα νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία καθώς και σε ευρύτερη βάση γονέα-παιδιού.

Ο εκτυπωτής της σειράς Canon PIXMA G θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια.

Σχετικές μελέτες περιπτώσεων