Άρθρο

Τρεις τρόποι με τους οποίους τα νέα μας συστήματα σας προετοιμάζουν για τους χώρους εργασίας του αύριο

Article 7 headline

Το 2020 ήταν μια χρονιά αλλαγών; Ήταν σίγουρα μια χρονιά πρωτόγνωρων εξελίξεων που άλλαξαν τον κόσμο. Ωστόσο, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η αλλαγή δεν ήταν ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του 2020, αντίθετα έχει γίνει η μοναδική σταθερά μας. Το 2020 επιτάχυνε πολλές από τις αναπτυσσόμενες τάσεις που παρατηρούσαμε στον εργασιακό χώρο. Ενώ το φαινόμενο της εργασίας κατ’ οίκον και της τηλεργασίας γινόταν όλο και πιο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια, η ανάγκη για απομακρυσμένη λειτουργία εν μέσω των lockdown ήταν αυτό που μετέτρεψε το γραφείο από σταθερό χώρο εργασίας σε μία από πολλές επιλογές. Αυτό είχε θεμελιώδη αντίκτυπο στον τρόπο που χρησιμοποιούμε το γραφείο, καθώς και στις ανάγκες μας από την τεχνολογία γραφείου. Αυτή η εμπειρία ανάγκασε επίσης πολλές επιχειρήσεις να επιταχύνουν τα υπάρχοντα σχέδιά τους για ψηφιακό μετασχηματισμό, ώστε να παρέχουν στους υπαλλήλους τα απαραίτητα ψηφιακά εργαλεία για να παραμείνουν συνδεδεμένοι και να εργάζονται αποδοτικά απ’ οπουδήποτε.

Παρότι λίγοι πλέον εργαζόμαστε σε κεντρικά γραφεία ανά τον κόσμο, τα φυσικά γραφεία θα παραμείνουν ένα σημαντικό τμήμα των επιχειρήσεων στο μέλλον. Ωστόσο, για να ανταποκριθούν στις σημερινές εργασιακές ανάγκες, τα συστήματα γραφείου πρέπει να προσαρμοστούν. Γι' αυτόν το λόγο, στην Canon εξελίσσουμε τα προϊόντα μας ώστε να σας βοηθήσουμε να ανταποκριθείτε στις μεταβαλλόμενες προκλήσεις που αντιμετωπίζετε. Οι τελευταίες δημιουργίες μας, οι Σειρές imageRUNNER ADVANCE DX C5800 και imagePRESS C170, έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν τα απαραίτητα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε σε ένα μεταβαλλόμενο τοπίο.

Συνδέουμε τις ομάδες σας, όπου κι αν βρίσκονται

Η πιο εμφανής τάση που επιταχύνθηκε το 2020, είναι η απομακρυσμένη, κατανεμημένη ή «αποσυνδεδεμένη» εργασία, όπου οι εργαζόμενοι δεν χρειάζεται πλέον να δεσμεύονται σε κάποια φυσική τοποθεσία. Μια τάση που γνώριζε ήδη αύξηση πριν από την πανδημία, και η οποία επιταχύνθηκε και παγιώθηκε ως ο νέος τρόπος που εργαζόμαστε λόγω των lockdown ανά τον κόσμο. Στον τομέα της εκτύπωσης, αυτό συνοδεύεται από σημαντικές επιπτώσεις, καθώς οι ανάγκες των πελατών που πρέπει να καλύψουν οι εκτυπωτές των κεντρικών γραφείων αλλάζουν.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στους σημερινούς υβριδικούς τρόπους εργασίας, ένα σύστημα χρειάζεται νέες δυνατότητες που θα το καταστήσουν κεντρικό κόμβο για την παραγωγή εκτυπώσεων, αλλά και τις ψηφιακές ροές εργασιών. Τα προϊόντα της Canon σχεδιάζονται με γνώμονα την αποδοτική υβριδική εργασία. Τα έξυπνα συστήματά μας έχουν κατασκευαστεί με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία καταγραφής και επεξεργασίας εγγράφων, ενώ ενσωματώνουν επίσης προηγμένη συνδεσιμότητα στο cloud για την υποστήριξη των ευρέως διαδεδομένων εφαρμογών αποθήκευσης και ροής εργασιών στο cloud. Αυτό σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι μπορούν εύκολα να μετατρέπουν έντυπα έγγραφα σε ψηφιακά δεδομένα, τα οποία μπορούν να αποθηκευτούν σε εφαρμογές όπως το OneDrive ή το Dropbox ή να συνδεθούν απευθείας με εταιρικές ροές εργασιών όπως το Concur του συστήματος SAP. Αυτή η ενισχυμένη συνδεσιμότητα διασφαλίζει ότι οι πληροφορίες διατίθενται στους συναδέλφους ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους, υποστηρίζοντας έτσι την αποτελεσματικότερη εργασία απ’ οπουδήποτε.

Η Canon επανακαθορίζει τον χώρο εργασίας του μέλλοντος

Ενίσχυση παραγωγικότητας κατά τις επισκέψεις στο γραφείο

Με τους περισσότερους υπαλλήλους να εργάζονται απομακρυσμένα, οι εργαζόμενοι έρχονται στο γραφείο για να ολοκληρώσουν πιθανώς εξειδικευμένες εργασίες που δεν μπορούν να κάνουν από το σπίτι. Μία από αυτές είναι η εκτύπωση ή η ψηφιοποίηση φυσικών εγγράφων που παραδίδονται στα κεντρικά γραφεία, ιδίως σε μεγάλους όγκους. Αυτό που χρειάζονται οι εργαζόμενοι είναι αξιόπιστα, παραγωγικά συστήματα που μπορούν να τους υποστηρίξουν για την ολοκλήρωση αυτών των εργασιών όσο πιο αποδοτικά γίνεται. Γι' αυτό, ενσωματώσαμε τα υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά της οικογένειας imageRUNNER ADVANCE στη Σειρά imageRUNNER ADVANCE DX C5800. Πρόκειται για την ταχύτερη σειρά συστημάτων μέχρι σήμερα, με ταχύτητες εκτύπωσης 70 σελ./λεπτό και σάρωσης 270 εικ./λεπτό, που προσφέρουν την πιο παραγωγική εμπειρία.

Όσον αφορά το διαφημιστικό υλικό, γνωρίζουμε ότι πολλοί από τους πελάτες μας αναθέτουν την παραγωγή τους σε εξωτερικούς συνεργάτες. Ωστόσο, αυτή η πρακτική μπορεί να φέρει περιττές καθυστερήσεις. Με το imagePRESS C170, μπορείτε να αποφύγετε την πολυπλοκότητα που συνεπάγεται η ανάθεση σε τρίτους και να δημιουργήσετε υλικό για τους πελάτες σας, από πανό έως φυλλάδια, στους χώρους σας, ακόμη κι αν απαιτούν πολύπλοκες δυνατότητες τελικής επεξεργασίας. Αυτό σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι αξιοποιούν στο μέγιστο τον χρόνο τους στο γραφείο, παράγοντας ό,τι χρειάζονται επί τόπου.

Προσελκύστε το ενδιαφέρον των πελατών σας με δημιουργικά μέσα επικοινωνίας

Αυτή η δυνατότητα είναι επίσης απαραίτητη για να ανταποκριθείτε στις νέες απαιτήσεις που διαμορφώνονται αναφορικά με την εμπειρία των πελατών. Με τόσο μεγάλες αλλαγές στις παραδοσιακές εργασιακές μας συνήθειες και λιγότερες ευκαιρίες για δια ζώσης επικοινωνία με τους πελάτες, οι επιχειρήσεις χρειάζονται πιο αποδοτικούς τρόπους για να επικοινωνήσουν με τους πελάτες. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πως θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στα δημιουργικά μέσα επικοινωνίας και στους περιορισμένους προϋπολογισμούς, ιδίως στον απόηχο της πανδημίας.

Κατανοούμε ότι τα έντυπα μέσα επικοινωνίας έχουν υψηλότερο κόστος, ιδίως όταν πρόκειται για εξωτερική ανάθεση της παραγωγής. Γι’ αυτό ακριβώς η Σειρά imagePRESS C170 έχει σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις καθημερινές ανάγκες του γραφείου, αλλά και να σας επιτρέπει να πειραματίζεστε με την παραγωγή πιο δημιουργικών και ποιοτικών υλικών στους χώρους σας. Έτσι, μπορείτε να δοκιμάσετε νέους τρόπους για να ξεχωρίσετε και να προσελκύσετε το ενδιαφέρον, αποφεύγοντας το κόστος της χρήσης εξωτερικών συνεργατών.

Η σειρά imagePRESS C170 διαθέτει δυνατότητα χειρισμού ιδιαίτερων σχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των στάνταρ μεγεθών Α4 και Α3 και φακέλων, υλικών εκτύπωσης βάρους έως 350g/m², καθώς και μια ολοκληρωμένη σειρά επαγγελματικών επιλογών in-line τελικής επεξεργασίας. Η επιλογή ενός συστήματος με δυνατότητα παραγωγής σε διάφορες μορφές, με καλύτερα φινιρίσματα και κορυφαία χρώματα, μπορεί να αποτελέσει έναν σημαντικό παράγοντα ανταγωνιστικής διαφοροποίησης.

Μετασχηματισμός, ποιότητα και ταχύτητα

Σε ένα πλαίσιο συνεχών αλλαγών, επενδύουμε πάντα στην ανάπτυξη νέων προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες σας. Με τις Σειρές imageRUNNER ADVANCE DX C5800 και imagePRESS C170, έχουμε δημιουργήσει δύο έξυπνα συστήματα που σχεδιάστηκαν για να προβάλλουν την εξειδίκευσή μας στην απρόσκοπτη ενοποίηση των ροών εργασίας με έγγραφα και στις έξυπνες τεχνολογίες εκτύπωσης και σάρωσης, προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας.

Τα συστήματά μας συνεχίζουν για διευκολύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό και, στην περίπτωση της Σειράς imageRUNNER ADVANCE DX C5800, προσφέρουν ασυναγώνιστες επιδόσεις στον τομέα της αξιόπιστης και εύκολης ψηφιοποίησης εγγράφων με ταχύτητα. Για τις επιχειρήσεις που θέλουν να παράγουν εσωτερικά δημιουργίες υψηλής ποιότητας σε μεγάλη γκάμα υλικών εκτύπωσης για την επικοινωνία με τους πελάτες , η Σειρά imagePRESS C170 είναι η ιδανική λύση.

Ανακαλύψτε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο που τα νέα μας συστήματα υποστηρίζουν το ταξίδι σας προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Σας ενδιαφέρει να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας δυνατότητες στον τομέα της εκτύπωσης; Ανακαλύψτε περισσότερα σχετικά με το πώς έχει σχεδιαστεί η Σειρά imagePRESS C170 ώστε να σας βοηθήσει να επιτύχετε ποιοτικά αποτελέσματα στον χώρο σας.

Σχετικά προϊόντα και λύσεις

Εξερευνήστε περισσότερα

  • Άρθρο

    Αποτελέσματα υψηλής ποιότητας χωρίς συμβιβασμούς

    Σας βοηθάμε να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας, χωρίς υπέρογκο προϋπολογισμό.

    20 Jan 2021

  • ΑΡΘΡΟ

    Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του υβριδικού χώρου εργασίας με την εκτύπωση

    Μετασχηματίζουμε την εκτύπωση για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του υβριδικού χώρου εργασίας σας.

    20 Jan 2021

  • ΑΡΘΡΟ

    Κάντε τα έντυπα μέσα το μυστικό όπλο της επιτυχίας σας

    Τα ποιοτικά έντυπα μέσα αποτελούν το μυστικό όπλο σας για την προσέλκυση του ενδιαφέροντος των πελατών σας στη νέα κανονικότητα.

    20 Jan 2021

  • Δεν είστε βέβαιοι για τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σας;