ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

Εταιρικές φωτογραφίες και βίντεο

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο υψηλής ποιότητας αποτελούν σημαντικά εργαλεία επικοινωνίας για την εταιρεία σας, που έχουν ζωτική σημασία για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας και την αποστολή του σωστού μηνύματος στους πελάτες σας. Η Canon διαθέτει μια μεγάλη γκάμα λύσεων που περιλαμβάνουν φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, φακούς τηλεοπτικών μεταδόσεων, καθώς και λύσεις μετάδοσης ροής και ροής εργασιών, οι οποίες προσφέρουν οικονομικούς και χρονικά αποδοτικούς τρόπους για να τελειοποιήσετε το οπτικό υλικό μάρκετινγκ της επιχείρησής σας.
Εταιρικές φωτογραφίες και βίντεο

Παρουσιάστε όμορφα την επιχείρησή σας

Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέχρι τις ετήσιες αναφορές και τις εταιρικές επικοινωνίες, η δημιουργία εικόνων και βίντεο υψηλής ποιότητας εσωτερικά στην επιχείρησή σας συμβάλλει στη μείωση του κόστους και σας επιτρέπει να διατηρείτε τον έλεγχο και τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που επιθυμείτε. Η προσέγγιση αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική για να παρουσιάσετε τη σωστή εταιρική εικόνα και να μεταδώσετε το μήνυμά σας με τον κατάλληλο τρόπο. Η σειρά των επαγγελματικών DSLR, των mirrorless μηχανών μικρού βάρους και των συστημάτων βίντεο της Canon επιτρέπει την παραγωγή εντυπωσιακού περιεχομένου και προσφέρει συνδεσιμότητα σύμφωνα με τα πρότυπα του κλάδου, με φακούς που προσφέρουν απίστευτη ποιότητα εικόνας. Διαβάστε παρακάτω και ανακαλύψτε πώς η Canon προσφέρει τη σωστή λύση για την επιχείρησή σας, ώστε να βεβαιωθείτε ότι η εταιρική σας εικόνα βρίσκεται σε ασφαλή χέρια.

 • Περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα

  Δημιουργήστε και μοιραστείτε εύκολα εικόνες και βίντεο για τον ιστότοπό σας, το εσωτερικό τμήμα δημοσίων σχέσεων ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κερδίστε τις εντυπώσεις χρησιμοποιώντας χρώμα υψηλής ακρίβειας και απολαύστε αποτελέσματα με κορυφαία ευκρίνεια και εκπληκτική εμφάνιση στην οθόνη, χάρη στους αισθητήρες υψηλής ανάλυσης που παρέχουμε.

 • Υβριδική λύση για στατικές εικόνες και βίντεο

  Συνεπής λειτουργία υψηλής ποιότητας με εξαιρετικά αποτελέσματα, από μηχανές που μπορούν να κάνουν τα πάντα με διαισθητικό έλεγχο και διαθέτουν δυνατότητες εγγραφής και μετάδοσης ροής για κοινοποίηση των εκδηλώσεών σας στον κόσμο.

 • Κορυφαία αξιοπιστία

  Τα προϊόντα της Canon είναι γνωστά για το γεγονός ότι έχουν κατασκευαστεί για να αποδίδουν άψογα κάθε φορά. Τροφοδοτήστε τις μηχανές σας μέσω τροφοδοτικού AC ή μπαταρίας και απολαύστε πολλά χρόνια λειτουργίας χάρη στη θρυλική αντοχή της Canon.

 • Συνδεσιμότητα με εύκολο έλεγχο

  Απολαύστε τον απρόσκοπτο έλεγχο της μηχανής, με σταθερό SDK ανοικτού κώδικα μέσω USB και συγχρονισμό ακριβείας.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Μια λύση για κάθε ανάγκη

Το εταιρικό περιεχόμενο έχει πολλές μορφές, όπως στατικές εικόνες και βίντεο, καθώς και μετάδοση ροής και τηλεοπτικές μεταδόσεις, με τις τελευταίες να γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς. Ο σωστός εξοπλισμός αποτελεί ένα ζήτημα που θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη, γι' αυτό διαθέτουμε μια σειρά μηχανών για κάθε δυνατότητα και σκοπό.
Μηχανές και φακοί Canon για περιεχόμενο υψηλής ποιότητας

Μηχανές και φακοί Canon για περιεχόμενο υψηλής ποιότητας

Η βραβευμένη σειρά μηχανών και φακών υψηλής ανάλυσης της Canon προσφέρει απόδοση και ευκρίνεια χρώματος υψηλής ακρίβειας.


 • Επιλέξτε από μια σειρά που περιλαμβάνει mirrorless μηχανές, DSLR και βιντεοκάμερες
 • Φακοί με εξαιρετική ευκρίνεια και μικρό βάρος
 • Εύκολη συνδεσιμότητα με εξωτερικές συσκευές

Στατικές εικόνες, βίντεο και πολλά άλλα

Η Canon παρουσίασε την πρώτη full-frame DSLR για τη λήψη βίντεο Full HD. Από τότε έχουμε δημιουργήσει μια σειρά από κινηματογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες που διαθέτουν δυνατότητα λήψης με ανάλυση έως και 8K.


 • Το σύστημα EOS της Canon με εναλλάξιμους φακούς, μηχανές και αξεσουάρ είναι από τα μεγαλύτερα στον κόσμο
 • Μια σειρά μηχανών για την καταγραφή ταινιών και βίντεο, τη μετάδοση ροής και τη λήψη στατικών εικόνων, σε τιμή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας
 • Γρήγορη και εύκολη εναλλαγή φακών μεταξύ συμβατών μηχανών

Στατικές εικόνες, βίντεο και πολλά άλλα
Αξιοπιστία σε κάθε τιμή

Αξιοπιστία σε κάθε τιμή

Αναγνωρίζουμε ότι οι διακοπές λειτουργίας κοστίζουν χρήματα, γι' αυτό οι μηχανές Canon έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους και λειτουργούν σε απαιτητικές συνθήκες.


 • Το σύστημα EOS προσφέρει θρυλική αντοχή και αξιοπιστία
 • Οι γνήσιες μπαταρίες της Canon έχουν κατασκευαστεί για απόδοση μεγάλης διάρκειας
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση και υποστήριξη μετά την πώληση, με δανεισμό εξοπλισμού και υπηρεσίες άμεσης εξυπηρέτησης και επισκευής

Σύνδεση και κοινή χρήση σε δευτερόλεπτα

Η καταγραφή εκπληκτικού περιεχομένου είναι μόνο το πρώτο μέρος μιας απρόσκοπτης ροής εργασιών. Το στάδιο της κοινοποίησης είναι εξίσου σημαντικό. Για τον λόγο αυτό, οι μηχανές μας διαθέτουν εντυπωσιακές δυνατότητες σύνδεσης, καθώς και εφαρμογές και ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό που θα σας βοηθήσουν να κάνετε περισσότερα σε όλες τις πλατφόρμες σας.


 • Επιλογές Wi-Fi, USB και Bluetooth σε όλη τη σειρά EOS
 • Ευρεία υποστήριξη καρτών μνήμης SD για ευκολία και ταχύτητα
 • Διπλή υποδοχή κάρτας μνήμης σε επιλεγμένα μοντέλα

Σύνδεση και κοινή χρήση σε δευτερόλεπτα

Ετοιμαστείτε να βοηθήσετε την επιχείρησή σας

Ρίξτε μια ματιά στους διάφορους τομείς της βιομηχανίας, των επιχειρήσεων και του εμπορίου, όπου οι μηχανές μας μπορούν να βελτιώσουν και να ενισχύσουν την επιχείρησή σας.

 • Τουρισμός

  Χρησιμοποιήστε τον εξοπλισμό Canon για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά ρεαλιστικό διαδικτυακό περιεχόμενο για την προώθηση προορισμών και καταλυμάτων.

 • Αθλητικά σωματεία

  Δώστε στους οπαδούς πληροφορίες για την καθημερινότητα στην ομάδα σας και δημιουργήστε αφοσίωση.

 • Λιανική

  Χρησιμοποιήστε τα κορυφαία προϊόντα της Canon για να κάνετε τακτικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γρήγορα και εύκολα.

 • Οίκοι λατρείας

  Μεταδώστε ζωντανές εκδηλώσεις στο εκκλησίασμά σας με τις κάμερες PTZ και τα χειριστήρια της Canon.

Γιατί να επιλέξετε την Canon;

Εδώ και πάνω από 80 χρόνια, η Canon είναι το κορυφαίο όνομα στον κλάδο της απεικόνισης. Με μια τεράστια γκάμα προϊόντων και λύσεων, είμαστε ο κορυφαίος πάροχος λύσεων ψηφιακής απεικόνισης που προορίζονται για καταναλωτική χρήση, για χρήση μεταξύ επιχειρήσεων και για εξειδικευμένους κλάδους. Προσφέρουμε από εφαρμογές SDK για τον εμπορικό τομέα, τη δημόσια διοίκηση και τον ιατρικό κλάδο μέχρι επαγγελματικές μηχανές, βιντεοκάμερες και φακούς, με μια υπηρεσία υποστήριξης και λήψης αντιγράφων ασφαλείας που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη.

 • Μηχανές υψηλής ανάλυσης

 • Κορυφαία σειρά φακών

 • Προσαρμοσμένες λύσεις λογισμικού

Σχετικές λύσεις

 • ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

  Φωτογραμμετρία 3D

  Η φωτογραμμετρία 3D είναι η διαδικασία λήψης μετρήσεων από φωτογραφίες, οι οποίες επιτρέπουν τη γρήγορη και εύκολη σάρωση, επεξεργασία και αναπαραγωγή φυσικών αντικειμένων.

 • ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

  Photobooth

  Ολοκληρωμένοι σταθμοί απεικόνισης που προσφέρουν έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο λήψης πορτραίτων σε διάφορες εκδηλώσεις και διοργανώσεις. Οι καλεσμένοι απλώς ποζάρουν, πατάνε το κουμπί και παίρνουν την εκτυπωμένη τους φωτογραφία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

 • ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

  Εμπορική φωτογραφία και βιντεοσκόπηση

  Ανακαλύψτε πώς η βιομηχανία της μόδας δημιουργεί χιλιάδες πειστικές φωτογραφίες προϊόντων καθημερινά, σε έναν κλάδο όπου η ταχύτητα παράδοσης θα κάνει τη διαφορά για να ξεχωρίσετε σε μια πολυπληθή αγορά.

 • ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

  Canon Developer Programme

  Ο νέος ιστότοπος της Canon για την υποστήριξη προγραμματιστών διαθέτει πληθώρα χρήσιμων πόρων για την κοινότητα των προγραμματιστών λογισμικού, τόσο για επιχειρηματικές λύσεις όσο και για λύσεις ψηφιακής απεικόνισης.

 • Σχετικά προϊόντα

  ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

  Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

  Αν θέλετε να κατανοήσετε τις επιχειρηματικές λύσεις της Canon με περισσότερες λεπτομέρειες, ακολουθήστε τον σύνδεσμο Επικοινωνία με την Canon, συμπληρώστε τις πληροφορίες και ένα μέλος της ειδικής ομάδας B2B για τα επαγγελματικά προϊόντα απεικόνισης θα επικοινωνήσει μαζί σας.