ΑΡΘΡΟ

Απλά, αξιόπιστα, γρήγορα: πώς τα συστήματα εκτύπωσης της Canon βοηθούν την επιχείρησή σας να αυξήσει την παραγωγικότητα

Προτεραιότητα στην παραγωγικότητα

Οι μικρές καθυστερήσεις μπορούν εύκολα να συσσωρευτούν. Κατά τη διάρκεια της εργασιακής ημέρας, όλοι αντιμετωπίζουμε τεχνολογικά ζητήματα που μας καθυστερούν. Τέτοια ζητήματα μπορεί να είναι η προσπάθεια να κατανοήσουμε τον τρόπο λειτουργίας ενός συστήματος, η αναμονή μέχρι να φορτωθεί μια εφαρμογή, η αντιμετώπιση κάποιου σφάλματος, η αναμονή για μια ενημέρωση ή για την εξυπηρέτηση από το τμήμα IT. Ο οργανισμός σας χρειάζεται τεχνολογία που βοηθά τους εργαζομένους σας να ολοκληρώνουν τις εργασίες τους όσο πιο παραγωγικά γίνεται. Όσον αφορά στη διαχείριση εγγράφων, είτε πρόκειται για την εκτύπωση ενός φυλλαδίου είτε για τη σάρωση μιας απόδειξης, αυτό σημαίνει απλά, αξιόπιστα και γρήγορα συστήματα.

Καθώς οι οργανισμοί προσαρμόζονται σε ένα πιο κατανεμημένο εργατικό δυναμικό, είναι σημαντικό να αναλογιστείτε την αξία που σας προσφέρουν τα συστήματά σας. Ίσως να μην συμφέρει πλέον να διατηρείτε έναν αριθμό μηχανημάτων στα κεντρικά γραφεία, αλλά να επενδύσετε σε λιγότερα συστήματα που θα προσφέρουν μεγαλύτερη παραγωγικότητα ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εγκαταστάσεών σας. Ως ειδικοί στην τεχνολογία για χώρους εργασίας, έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο στην ανάπτυξη μιας οικογένειας συστημάτων με προτεραιότητα την παραγωγικότητα. Τα νεότερα συστήματά μας, οι Σειρές imageRUNNER ADVANCE C5800 και imagePRESS C170, αποτελούν την έμπρακτη απόδειξη αυτής της φιλοσοφίας για τους κοινόχρηστους χώρους εργασίας.

Απλή εμπειρία χρήστη

Η σειρά των συστημάτων μας έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερη ευχρηστία, με ομοιόμορφο περιβάλλον χειρισμού και εμπειρία χρήστη, ανεξάρτητα από το σύστημα που χρησιμοποιείτε. Με αυτόν τον τρόπο, διευκολύνεται η χρήση νέων τεχνολογιών από τους εργαζομένους σας, καθώς δεν χρειάζεται να μάθουν νέες λειτουργίες. Παράλληλα, η απλότητα του περιβάλλοντος χειρισμού σημαίνει ότι χάνουν λιγότερο χρόνο κατά την πλοήγηση στις λειτουργίες.

Στόχος μας είναι να εξοικονομήσουμε χρόνο για τους εργαζομένους σας στις καθημερινές τους ενέργειες. Γι' αυτό, τα συστήματά μας επιτρέπουν στις ομάδες σας να δημιουργούν συντομεύσεις στο περιβάλλον χειρισμού, προσφέροντας στους χρήστες γρήγορη πρόσβαση στις ενέργειες που χρησιμοποιούν συχνά. Η μηχανική εκμάθηση επιτρέπει επίσης στα συστήματα να θυμούνται τις προτιμώμενες επιλογές σάρωσης, εκτύπωσης και τελικής επεξεργασίας, εξοικονομώντας σημαντικό χρόνο στους εργαζομένους, καθώς δεν θα χρειάζεται να καταχωρίζουν εκ νέου πληροφορίες για τις συχνές εργασίες. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να μειώσετε την επανάληψη των εργασιών σάρωσης, έτσι χρησιμοποιούμε πρωτοποριακή τεχνολογία σάρωσης για ελάττωση των πιθανοτήτων σφάλματος. Το πιο πρόσφατο σύστημα γραφείου της Canon διαθέτει γυαλί με ειδική επικάλυψη για αποτροπή της συσσώρευσης σκόνης και ρύπων στον σαρωτή, ενώ το σύστημα ανίχνευσης προβλημάτων στην τροφοδοσία αποτρέπει τη σάρωση των εγγράφων λοξά, ακόμη κι τροφοδοτήσετε κατά λάθος συραμμένα έγγραφα.

Προτεραιότητα στην παραγωγικότητα

Εγγύηση αξιοπιστίας

Οι εργαζόμενοί σας θέλουν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο την παραμονή τους στο γραφείο, είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη να μπορείτε να εγγυηθείτε ότι τα συστήματα λειτουργούν απρόσκοπτα και σωστά όποτε απαιτείται. Με μακρόχρονη τεχνογνωσία στην εκτύπωση, μπορούμε να σας προσφέρουμε βραβευμένες τεχνολογίες, που σχεδιάστηκαν για την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων και τη συνεχή λειτουργία του εξοπλισμού σας. Ως έμπιστος συνεργάτης σας, μπορούμε επίσης να σας παρέχουμε την υποστήριξη και τις υπηρεσίες που χρειάζεστε για την αποτελεσματική αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που προκύπτουν.

Γρήγορη καθημερινή παραγωγή στο γραφείο

Για τον κοινόχρηστο χώρο εργασίας, η Σειρά imageRUNNER ADVANCE DX C5800 προσφέρει κορυφαίες ταχύτητες εκτύπωσης και σάρωσης, συμβάλλοντας στην ομαλή και όσο το δυνατόν πιο παραγωγική λειτουργία της επιχείρησής σας. Με ταχύτητες που φτάνουν τις 70 σελ./λεπτό για την εκτύπωση και τις 270 εικ./λεπτό για τη σάρωση, η Σειρά imageRUNNER ADVANCE DX C5800 προσφέρει στους εργαζομένους σας γρήγορη και αποδοτική παραγωγή. Το σύστημα μπορεί να σαρώνει αποτελεσματικά έγγραφα εκτυπωμένα σε διαφορετικά υλικά, βοηθώντας τους εργαζομένους σας να σαρώνουν δεσμίδες εγγράφων ακόμα πιο γρήγορα.

Οι δυνατότητες του έξυπνου λογισμικού, όπως οι επαναχρησιμοποιούμενες μορφές και η αυτόματη ονομασία αρχείων βάσει των δεδομένων του barcode, εξαλείφουν πλέον την ανάγκη χειροκίνητων ενεργειών για την ονομασία, την επεξεργασία και την κοινοποίηση εγγράφων σε συναδέλφους. Εξαιτίας του μικρότερου αριθμού εργαζομένων στο γραφείο, ο κεντρικός εξοπλισμός είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιείται λιγότερο συχνά, κάτι που σημαίνει ότι η κατάσταση αναστολής λειτουργίας θα ενεργοποιείται συχνότερα. Για να εξαλείψουμε τον χρόνο αναμονής των εργαζομένων στο σύστημα, ενσωματώσαμε μια λειτουργία επαναφοράς από την κατάσταση αναστολής η οποία επιτυγχάνει γρήγορη εκκίνηση σε 4 δευτερόλεπτα και ενεργοποίηση σε 6 δευτερόλεπτα.

Δημιουργικές εκτυπώσεις χωρίς «ενδιάμεσους»

Όταν εργάζεστε με πολύ πιεστικές προθεσμίες, π.χ. για να ετοιμάσετε έγγραφα για μια συνάντηση με πελάτη, μια παρουσίαση ή μια εκδήλωση, η εξωτερική ανάθεση των αναγκαίων εκτυπώσεων αποτελεί έναν επιπλέον παράγοντα άγχους και αργοπορίας. Η δυνατότητα εκτύπωσης ποιοτικών εγγράφων στον χώρο σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και σας βοηθά να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι. Προσφέρουμε μια γκάμα συστημάτων εκτύπωσης με τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε τις καθημερινές σας εκτυπωτικές ανάγκες με τη δυνατότητα παραγωγής εκτυπώσεων επαγγελματικής ποιότητας εσωτερικά.

Τα πιο πρόσφατο δημιούργημά μας, η Σειρά imagePRESS C170, προσφέρει τα καλύτερα στοιχεία και των δύο κόσμων. Είναι εξοπλισμένη με την κατάλληλη τεχνολογία για γρήγορη και αποτελεσματική καθημερινή παραγωγή εκτυπώσεων στο γραφείο, ενώ παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα ετοιμασίας υλικών με πιο δημιουργικές μορφές. Αυτό το σύστημα σας επιτρέπει να γεφυρώσετε το χάσμα, καθώς επεκτείνει τις δυνατότητές σας για την παραγωγή εκτυπώσεων, ενώ παράλληλα απομακρύνει τις καθυστερήσεις που συνεπάγεται η εμπλοκή κάποιου εξωτερικού συνεργάτη. Με αυτόν τον τρόπο, δεν εξοικονομείτε απλώς χρήματα στην επιχείρησή σας, αλλά παρέχετε στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργούν μόνοι τους υλικά με αποδοτικό τρόπο, με μία και μόνο επίσκεψη στο γραφείο.

Στην Canon, θέλουμε να σας προσφέρουμε τεχνολογία που σας επιτρέπει να ολοκληρώνετε εργασίες όσο το δυνατόν πιο αποδοτικά. Γι' αυτόν τον λόγο, σχεδιάσαμε τα προϊόντα μας για την εξοικονόμηση χρόνου σε κάθε στάδιο. Γνωρίζουμε ότι οι μικρές καθυστερήσεις συσσωρεύονται, γι' αυτό εστιάσαμε επίσης στις λεπτομέρειες, όπως η ενσωμάτωση πρωτοποριακής τεχνολογίας εκτύπωσης και σάρωσης με στόχο την ελάττωση των χειροκίνητων ενεργειών, την ενίσχυση της αποδοτικότητας και τη διευκόλυνση των ομάδων εργασίας σας.

Ανακαλύψτε πώς η Σειρά imageRUNNER ADVANCE DX C5800 προσφέρει παραγωγικότητα και αξιοπιστία στους κοινόχρηστους χώρους εργασίας.

Ή, μάθετε πώς η Σειρά imagePRESS C170 συμβάλλει στην αποδοτική παραγωγή έντυπων υλικών επαγγελματικού επιπέδου στον χώρο σας.

Σχετικά προϊόντα και λύσεις

Εξερευνήστε περισσότερα

Δεν είστε βέβαιοι για τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σας;