Canon imageFORMULA ScanFront 330

imageFORMULA ScanFront 330

Αξιόπιστος, έγχρωμος σαρωτής δικτύου μικρού μεγέθους που αυξάνει την παραγωγικότητα και μειώνει το κόστος υποστήριξης ΙΤ, χάρη στη γρήγορη και εύκολη λειτουργία, την κεντρική διαχείριση και την άψογη ενοποίηση με επιχειρησιακές εφαρμογές και ροές εργασιών

Πλεονεκτήματα

 • Μοντέρνα σχεδίαση, μικρές διαστάσεις
 • Αξιόπιστη σάρωση με υψηλή ταχύτητα
 • Χειρισμός φιλικός προς τον χρήστη, με προσαρμοζόμενα κουμπιά εργασιών
 • Μείωση του κόστους του ΙΤ με απομακρυσμένη διαχείριση και προηγμένες δυνατότητες ενοποίησης σε δίκτυο
 • Προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας
 • Εύκολη προσαρμογή με Web SDK

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon imageFORMULA ScanFront 330

Αξιόπιστη σάρωση με υψηλή ταχύτητα


Ο compact ScanFront 330 συμβάλλει στη βελτιστοποίηση των ροών εργασίας και στη μείωση του κόστους, με ταχύτητα σάρωσης έως 30 σελ./λεπτό για υψηλή παραγωγικότητα. Οι χρήστες μπορούν να στέλνουν γρήγορα έγγραφα σε διάφορους προορισμούς στο δίκτυο, καθώς και σε πολλαπλούς προορισμούς ταυτόχρονα. Χάρη στη νέα σχεδίαση του μηχανισμού για τον κύλινδρο τροφοδοσίας και στην ευθύγραμμη διαδρομή χαρτιού, οι χρήστες μπορούν να σαρώνουν με αξιοπιστία διάφορους τύπους εγγράφων, όπως χαρτιά μικρού/μεγάλου πάχους, κάρτες, έγγραφα με μήκος έως 1 μέτρο ή μέγεθος A3 (στην κατάσταση Folio) και ανάγλυφες κάρτες.

Λειτουργία φιλική προς τον χρήστη


Οι χρήστες θα εκτιμήσουν τον εύκολο και πρακτικό χειρισμό του ScanFront 330. Η εύχρηστη οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 8,4 ιντσών και τα κουμπιά εργασιών που μπορούν να εξατομικευτούν διασφαλίζουν ταχύτητα και ακρίβεια στη διανομή αρχείων σε διάφορους προορισμούς, όπως e-mail, φακέλους δικτύου, FTP, USB, φαξ και εκτύπωση. Μεταξύ άλλων χρήσιμων δυνατοτήτων εξοικονόμησης χρόνου, περιλαμβάνεται η λειτουργία email-me, με την οποία οι χρήστες μπορούν να στέλνουν έγγραφα γρήγορα σε μια δική τους διεύθυνση e-mail, καθώς και η λειτουργία φαξ ad-hoc που επιτρέπει καταχώριση των στοιχείων προορισμού του φαξ κατά τη σάρωση.

Πρακτική διαχείριση από απόσταση


Η εγκατάσταση και διαχείριση του ScanFront 330 είναι εύκολη, συμβάλλοντας στη μείωση του κόστους του ΙΤ. Η προσθήκη του σαρωτή στο δίκτυο δεν απαιτεί πρόσθετο υλικό ή λογισμικό, ενώ η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει χωρίς την εγκατάσταση λογισμικού διακομιστή. Οι υπεύθυνοι του ΙΤ μπορούν να εκτελούν εργασίες όπως η ενημέρωση, η λήψη αντιγράφων ασφαλείας και η επαναφορά σε πολλές συσκευές από απόσταση, μέσα από ένα απλό πρόγραμμα περιήγησης, ή ταυτόχρονα, με το ScanFront Administration Tool.

Τέλεια ενοποίηση


Η ενοποίηση με επιχειρησιακές εφαρμογές είναι εξαιρετικά εύκολη. Με κάθε σάρωση υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς των αρχείων ευρετηρίου μεταδεδομένων (σε μορφή CSV ή XML)· αυτές οι πληροφορίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την ονοματοθεσία των αρχείων εικόνας, επιτρέποντας την εύκολη κατηγοριοποίηση σε συστήματα υποστήριξης. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμα SDK για δημιουργούς εφαρμογών, στα οποία περιλαμβάνεται μια έκδοση βασιζόμενη στο Web που επιτρέπει τη λειτουργία του λογισμικού ScanFront από έναν ξεχωριστό διακομιστή Web/cloud. Η δυνατότητα αυτή παρέχει περισσότερες ευκαιρίες ενοποίησης, ώστε οι προγραμματιστές και το ΙΤ να δημιουργούν δικές τους, εξατομικευμένες λύσεις για συγκεκριμένες επαγγελματικές εφαρμογές.

Ισχυρή ασφάλεια


Ο ScanFront 330 ενσωματώνει προηγμένα και ισχυρά χαρακτηριστικά ασφάλειας που προσφέρουν στους χρήστες πλήρη έλεγχο στην προσπέλαση, τη διαχείριση και τη διανομή πληροφοριών. Σε αυτά περιλαμβάνεται η χρήση στοιχείων σύνδεσης στη συσκευή για αναγνώριση, η επαλήθευση κωδικών πρόσβασης και η αυτόματη αποσύνδεση μετά από μια περίοδο αδράνειας. Η διαχείριση των περιορισμών για συγκεκριμένους χρήστες και η παρακολούθηση της δραστηριότητας των χρηστών μπορεί να γίνεται κεντρικά, ενώ η ασφαλής αποστολή εγγράφων επιτυγχάνεται με κρυπτογράφηση των αρχείων PDF και με προστασία με κωδικούς πρόσβασης, για ασφαλή προβολή, επεξεργασία και εκτύπωση.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Scanning speed A4 (single sided)

Ταχύτητα σάρωσης A4 (μονή όψη)

Automatic document feeder

Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων (ADF)

Up to 3,000 sheets per day

Έως 3.000 φύλλα ανά ημέρα

Intelligent network scanning

Έξυπνη σάρωση μέσω δικτύου

8.4” touch screen

Οθόνη αφής 8,4"

Double-sided scanning

Σάρωση διπλής όψης

Scan to Folder

Σάρωση σε φάκελο

Scan to FTP

Σάρωση σε FTP

Scan to email

Σάρωση σε e-mail

Scan to USB memory

Σάρωση σε μνήμη USB

Scan to printer

Σάρωση σε εκτυπωτή

Scan to FAX

Σάρωση σε φαξ

 • Σαρωτής

 • Υλικό τεκμηρίωσης

 • Δίσκος εγκατάστασης

 • Τροφοδοτικό AC

 • Καλώδιο ρεύματος

 • Κύλινδρος τροφοδοσίας

Παρεχόμενο λογισμικό

ScanFront Administration Tool

Το λογισμικό Administration Tool επιτρέπει τη διαχείριση πολλών σαρωτών ScanFront μαζί. Μπορείτε να ελέγχετε την τρέχουσα κατάσταση των σαρωτών ScanFront στο δίκτυο, να διαμορφώνετε τις ρυθμίσεις τους, να διαχειρίζεστε τους χρήστες, να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας και να αποκαθιστάτε δεδομένα διαμόρφωσης.

ScanFront Administration tool
ScanFront service software

Λογισμικό ScanFront Service

Το λογισμικό ScanFront Service της Canon ενισχύει τις λειτουργίες δικτύου των σαρωτών ScanFront. Μπορείτε να το ρυθμίσετε για να στέλνετε σαρωμένα έγγραφα σε διάφορες θέσεις στο δίκτυο, όταν δεν είναι δυνατή η άμεση μεταφορά από τον σαρωτή. Για παράδειγμα:

•  Σε προορισμούς που βρίσκονται σε διαφορετικό τμήμα του δικτύου
•  Σε εκτυπωτές του δικτύου
•  Σε κοινόχρηστους φακέλους υπολογιστών που προσδιορίζονται βάσει διεύθυνσης IP
•  Σε συγκεκριμένες συσκευές αποθηκευτικού χώρου στο δίκτυο (NAS)

Κιτ ανάπτυξης λογισμικού

Το πρόγραμμα Business Solutions Developer (BSDP) είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας παρέχει πρόσβαση σε μια σειρά τεχνικών πληροφοριών που διευκολύνουν την ανάπτυξη εφαρμογών για τα επαγγελματικά προϊόντα της Canon. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Canon Developer Programme για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα SDK.

Easy Scanning

Συμβατότητα uniFLOW

Επωφεληθείτε από την υποστήριξη του uniFLOW για τον δικτυακό σαρωτή εγγράφων ScanFront της Canon ώστε να βελτιώσετε τις ροές εργασιών σάρωσης-καταγραφής και να απολαύσετε ακόμα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα από τα συστήματα Canon που διαθέτετε. Ο σαρωτής ScanFront, χάρη στο μικρό του μέγεθος και τον εξαιρετικά αξιόπιστο τροφοδότη εγγράφων, μπορεί να τοποθετηθεί στα σημεία με τις μεγαλύτερες ανάγκες για τη σάρωση μιας μεγάλης γκάμας εγγράφων με πιο αποδοτικό τρόπο.