Canon imageFORMULA DR-C130

imageFORMULA DR-C130

Ο σαρωτής DR-C130 παρέχει πολύτιμες υπηρεσίες σε γραφεία και ομάδες εργασίας, προσφέροντας υψηλή ταχύτητα, ευχρηστία, πλήρες πακέτο επαγγελματικού λογισμικού και άψογη συνεργασία με εφαρμογές τεχνολογίας cloud, διευκολύνοντας την καταγραφή και την κοινή χρήση των πληροφοριών

DR-C130

Πλεονεκτήματα

 • Υψηλή ταχύτητα έγχρωμης σάρωσης διπλής όψης, έως 60 εικ./λεπτό
 • Αξιόπιστος χειρισμός χαρτιού με παράκαμψη διπλής τροφοδοσίας
 • Εξαιρετικά μικρό μέγεθος και μεγάλη ευελιξία
 • Περιλαμβάνεται ισχυρό πακέτο λογισμικού
 • Πρόσθετα για τις υπηρεσίες cloud Google Docs, Evernote και SharePoint

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon imageFORMULA DR-C130

Γρήγορη και παραγωγική σάρωση


Ο σαρωτής επιτυγχάνει ταχύτητα έως 30/60 σελ./εικ. ανά λεπτό, τόσο σε έγχρωμη όσο και σε Α&Μ σάρωση, χάρη στον πρωτοποριακό αισθητήρα επαφής τύπου CMOS της Canon και στην υψηλή φωτεινότητα που παρέχει η τεχνολογία φωτισμού LED. Η δυνατότητα σάρωσης εγγράφων διπλής όψης με ένα πέρασμα επιταχύνει τις ροές εργασίας που σχετίζονται με έγγραφα, ενώ ο τροφοδότης εγγράφων 50 φύλλων φροντίζει για τη διατήρηση της παραγωγικότητας σε υψηλό επίπεδο. Ο DR-C130 είναι έως 50% πιο αποδοτικός ενεργειακά από τον ανταγωνισμό.

Εύκολη χρήση


Ο χειρισμός μέσω του εμπρός πάνελ διευκολύνει τον τερματισμό, την έναρξη και τη συνέχεια της σάρωσης με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε εργασίες σάρωσης με το λογισμικό CaptureOnTouch και κατόπιν να αναθέσετε μια εργασία στο πλήκτρο έναρξης. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διεκπεραιώνετε ταχύτατα τις συχνές διαδικασίες σάρωσης. Το λογισμικό CaptureOnTouch διαθέτει επίσης μια Πλήρως Αυτόματη λειτουργία, η οποία εφαρμόζει αυτόματα τις βέλτιστες ρυθμίσεις σάρωσης εξοικονομώντας σας χρόνο.

Σταθερά υψηλή παραγωγικότητα


Ο DR-C130 χειρίζεται με ευκολία πληθώρα υλικών, από ανάγλυφες κάρτες έως μακριά φύλλα μήκους 3m. Η σχεδίαση δίσκου τριών δρόμων του σαρωτή σάς δίνει τη δυνατότητα να σαρώνετε με τον δίσκο εξόδου κλειστό, ανοικτό ή ανοικτό κατά το ήμισυ, παρέχοντας ευελιξία χρήσης σε χώρους περιορισμένων διαστάσεων. Η αξιόπιστη λειτουργία υποστηρίζεται επίσης από το βολικό σύστημα παράκαμψης διπλής τροφοδοσίας, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να ‘αγνοήσει’ το πρόβλημα και να συνεχίσει την εργασία του σε ειδικές περιστάσεις, όπως π.χ. κατά τη σάρωση φακέλων ή εγγράφων με αυτοκόλλητες σημειώσεις.

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας


Ο DR-C130 ενσωματώνει πληθώρα λειτουργιών επεξεργασίας εικόνας, οι οποίες συμβάλλουν στην επίτευξη αποτελεσμάτων κορυφαίας ποιότητας κάθε φορά. Λειτουργίες όπως η διόρθωση κλίσης, η παράλειψη κενών σελίδων και η αναγνώριση προσανατολισμού κειμένου επιτρέπουν αναπαραγωγή των εικόνων με πιστότητα και ακρίβεια.

Άψογη διασύνδεση με εφαρμογές cloud


Μπορείτε να σαρώνετε και να αποθηκεύετε έγγραφα απευθείας σε εφαρμογές cloud, συμπεριλαμβανομένων των SharePoint, Evernote και Google Docs. Οι πληροφορίες μπορούν κατόπιν να ανακτηθούν χρησιμοποιώντας ένα smartphone ή έναν υπολογιστή. Είναι επίσης διαθέσιμη μια μονάδα χρόνου εκτέλεσης (run time module) EMC Captiva Cloud Capture για τον DR-C130, η οποία δίνει στους κατασκευαστές λογισμικού τη δυνατότητα να δημιουργήσουν με ευκολία εφαρμογές σάρωσης βασιζόμενες σε τεχνολογίες του Web.

Πλήρες πακέτο παρεχόμενου λογισμικού


Ο DR-C130 συνοδεύεται από μια πλήρη σειρά λογισμικού υψηλών προδιαγραφών, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να επιτυγχάνετε επαγγελματικά αποτελέσματα και να δημιουργείτε, να τροποποιείτε και να διαχειρίζεστε ροές εργασίας με έγγραφα. Περιλαμβάνονται τα CaptureOnTouch, CapturePerfect, BizCard, OmniPage, PaperPort, eCopy PDF Pro Office και Kofax VRS.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Scanning speed A4 (single sided)

Ταχύτητα σάρωσης A4 (μονή όψη)

Automatic document feeder

Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων (ADF)

Scanning speed A4 (single sided)

Ημερήσιος όγκος σαρώσεων

Double-sided scanning

Σάρωση διπλής όψης

icon

Αποδοτική μαζική σάρωση

eCOPY

Δημιουργία και επεξεργασία PDF

 • Σαρωτής

 • Υλικό τεκμηρίωσης

 • Δίσκος εγκατάστασης

 • Δίσκος Kofax VRS

 • Τροφοδοτικό AC

 • Καλώδιο ρεύματος

 • Καλώδιο USB

 • Κύλινδρος τροφοδοσίας

Παρεχόμενο λογισμικό

Μάθετε περισσότερα για το λογισμικό που παρέχεται με τον σαρωτή.

Εφαρμογές Canon

CaptureOnTouch 2

Με το εύχρηστο περιβάλλον χειρισμού του CaptureOnTouch μπορείτε εύκολα να μετατρέπετε έντυπα έγγραφα σε ψηφιακά αρχεία και να τα αποθηκεύετε ή να τα στέλνετε σε πολλούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών cloud. Δημιουργήστε αρχεία PDF με δυνατότητα αναζήτησης στο περιεχόμενό τους χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία OCR.

Συμβατότητα: Windows

COT_v2-Scan-C130.jpg
capture_perfect.jpg

Capture Perfect

Πανίσχυρη εφαρμογή που επιτρέπει μαζική σάρωση εγγράφων γρήγορα και αποτελεσματικά. Προσφέρει προηγμένες δυνατότητες παραγωγής, καθώς και προβολή πολλών παραθύρων και μικρογραφιών.

 • Χάρη σε μια σειρά χαρακτηριστικών που εξαλείφουν τη στρέβλωση και βελτιώνουν την αναγνωσιμότητα και την ευκρίνεια, θα έχετε πάντα ψηφιακά έγγραφα υψηλής ακρίβειας.
 • Σαρώστε πρωτότυπα και στείλτε τα απευθείας μέσω e-mail, αποθηκεύστε τα σε αρχεία ή μετατρέψτε τα σε PDF ή παρουσιάσεις με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Αποθηκεύστε ρυθμίσεις για τις καθημερινές εργασίες, ώστε η επεξεργασία, η αναδιάταξη και η διαχείριση των αρχείων να γίνεται εύκολα και γρήγορα
 • Υποστήριξη Kofax VRS

Συμβατότητα: Windows

Μάθετε περισσότερα >

Εφαρμογές από άλλους κατασκευαστές λογισμικού

eCOPY

Πανίσχυρη και εύχρηστη εφαρμογή για προβολή, δημιουργία, επεξεργασία και μετατροπή αρχείων PDF. Το eCopy προφέρει πλήρεις δυνατότητες σήμανσης, σχολιασμού και επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας φορμών συμπλήρωσης με αυτόματη αναγνώριση των πεδίων της φόρμας. Περιλαμβάνει πλήρη σειρά εργαλείων υπογραφής και ασφάλειας εγγράφων.
Συμβατότητα: Windows

Paperport

Αναβαθμίστε τη διαχείριση των εγγράφων με το εύχρηστο αλλά πανίσχυρο λογισμικό, που σας βοηθά να αξιοποιήσετε πλήρως τον σαρωτή Canon που διαθέτετε. Σαρώστε, οργανώστε, αναζητήστε και μοιραστείτε έγγραφα, προκειμένου να απαλλαγείτε από τον όγκο των χαρτιών και να οργανώσετε αποτελεσματικά το οικιακό γραφείο σας.
Συμβατότητα: Windows

OmniPage

Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία OCR, το OmniPage μεταμορφώνει τα έγγραφα που σαρώνετε με σαρωτές Canon σε περιεχόμενο με δυνατότητα επεξεργασίας. Μπορείτε να μετατρέπετε έντυπα έγγραφα σε ψηφιακά αρχεία με δυνατότητα επεξεργασίας, διατηρώντας τη διάταξη του αρχικού εγγράφου – τις στήλες, τα χρώματα, τις εικόνες και τα γραφικά.
Συμβατότητα: Windows

Presto BizCard

Κρατήστε επαφή με τους επαγγελματικούς συνεργάτες σας χάρη στο λογισμικό Presto! BizCard για τον σαρωτή σας. Σας βοηθά να μετατρέψετε εύκολα και γρήγορα τα σημαντικά στοιχεία επικοινωνίας των επαγγελματικών καρτών σε μια ψηφιακή βάση δεδομένων με δυνατότητα επεξεργασίας, την οποία μπορείτε να διαχειρίζεστε και να συγχρονίζετε με ευκολία.
Συμβατότητα: Windows, Mac

Presto PageManager

Το PageManager είναι ένα ισχυρό εργαλείο για χρήστες υπολογιστών Mac που προσφέρει αποδοτική διαχείριση εγγράφων. Διαθέτει απλή λειτουργία αναγνώρισης κειμένου (OCR) και σας επιτρέπει να αποθηκεύετε, να επεξεργάζεστε, να οργανώνετε και να μοιράζεστε σαρωμένα ψηφιακά έγγραφα. Συνδυάζει επεξεργασία επαγγελματικών αρχείων με απλό περιβάλλον χειρισμού.
Συμβατότητα: Mac

Κιτ ανάπτυξης λογισμικού

BSDP

Το πρόγραμμα Business Solutions Developer (BSDP) είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας παρέχει πρόσβαση σε μια σειρά τεχνικών πληροφοριών που διευκολύνουν την ανάπτυξη εφαρμογών για τα επαγγελματικά προϊόντα της Canon. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα SDK, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος Ανάπτυξης Λογισμικού Canon.