Για επιχειρήσεις

Λογισμικό ροής εργασιών για εφαρμογές γραφικών απεικόνισης

Βελτιστοποιήστε τη ροή εργασιών από την προεκτύπωση έως την τελική επεξεργασία. Εξασφαλίστε σταθερά αποτελέσματα στην παραγωγή και τη διαχείριση του χρώματος.

ONYX Thrive

ONYX Thrive

Το λογισμικό ροής εργασιών ONYX Thrive είναι μια λύση παραγωγής εκτυπώσεων με δυνατότητες επέκτασης, η οποία βασίζεται στην τεχνολογία Adobe® PDF Print Engine. Το ONYX Thrive παρέχει μια πραγματικά ολοκληρωμένη ροή εργασιών PDF, από την υποβολή των ψηφιακών αρχείων έως τη διαχείριση του χρώματος, την εκτύπωση και την κοπή. Το λογισμικό ONYX Thrive διαχειρίζεται τη ροή εργασιών για την παραγωγή εκτυπώσεων μεγάλου πλάτους και προσφέρει στους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης ακριβή και προβλέψιμα αποτελέσματα εκτύπωσης με υψηλή ποιότητα, μειώνοντας τα δαπανηρά σφάλματα.

ONYX RIP

ONYX RIP

Το λογισμικό ONYX RIP παρέχει τον έλεγχο και την απλότητα που απαιτούνται για την αύξηση της παραγωγικότητας σε εφαρμογές εκτύπωσης μεγάλου πλάτους και τη διαχείριση του χρώματος. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρήσεις μπορούν να μειώσουν το κόστος παραγωγής. Οι πάροχοι υπηρεσιών εκτύπωσης θα ανακαλύψουν πόσο εύκολο είναι να βελτιστοποιήσουν τις ροές εργασιών παραγωγής εκτυπώσεων μεγάλου πλάτους αυτοματοποιώντας τις διαδικασίες ρουτίνας, ώστε να μειώσουν τα σφάλματα των χειριστών και να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη συνολική αποδοτικότητα.

ONYX Textile

ONYX Textile

Το λογισμικό ONYX Textile Edition είναι σχεδιασμένο ειδικά για την αγορά εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους σε προϊόντα κλωστοϋφαντουργίας και διακοσμητικές επικαλύψεις τοίχων. Διατίθεται ως ειδική έκδοση των πακέτων ONYX RIPCenter, ONYX PosterShop και ONYX ProductionHouse για τις συγκεκριμένες εφαρμογές και ως ανεξάρτητη μονάδα για το λογισμικό λύσεων ροής εργασιών ONYX Thrive. Το λογισμικό ONYX Textile Edition περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες του λογισμικού ONYX 12 και διαθέτει επιπλέον δυνατότητες ειδικά για τον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας, οι οποίες εξοικονομούν χρόνο και μειώνουν τη σπατάλη.

ONYX Advantage

ONYX Advantage

Το συμβόλαιο συντήρησης λογισμικού ONYX Advantage σάς παρέχει έναν οικονομικά αποδοτικό τρόπο για να διατηρείτε ενημερωμένο και εξοπλισμένο με τις πλέον πρόσφατες λειτουργίες το λογισμικό ροής εργασιών ONYX RIP και Thrive. Εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση σε ενημερώσεις, νέες εκδόσεις και κυκλοφορίες του λογισμικού ONYX, καθώς και σε εκατοντάδες νέα και προϋπάρχοντα προγράμματα οδήγησης εκτυπωτών. Οι κάτοχοι του συμβολαίου ONYX Advantage έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη βιβλιοθήκη με βίντεο κατ' απαίτηση, τα οποία καλύπτουν την εκπαίδευση στη χρήση των προϊόντων και την υποστήριξη εφαρμογών.

Océ ProCut software

Océ ProCut software

Το λογισμικό Océ ProCut ξεχωρίζει, καθώς προσφέρει μια πλήρως ενοποιημένη ροή ψηφιακών εργασιών, από την προετοιμασία των δεδομένων κοπής έως την έξυπνη ένθεση, την εκτύπωση και την κοπή. Αποτελεί ιδανική λύση για τους παρόχους ψηφιακών εκτυπώσεων γραφικών απεικόνισης που θέλουν να αυτοματοποιήσουν τη ροή εργασιών με μια ψηφιακή, επίπεδη μονάδα κοπής. Αποτελεί μέρος μιας ολοκληρωμένης λύσης που περιλαμβάνει ψηφιακά συστήματα κοπής Océ ProCut.

Σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες

Σχετικά προϊόντα

Σχετικές υπηρεσίες

  • Υπηρεσίες για επιχειρήσεις

    Θέλετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, να μειώσετε το κόστος εκτύπωσης ή να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τις εκτυπώσεις και τα έγγραφα; Όποιες και αν είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε, η Canon μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, προσφέροντας υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.