Canon i-SENSYS MF229dw

i-SENSYS MF229dw

Ισχυρό και ευέλικτο ασπρόμαυρο πολυμηχάνημα λέιζερ με υποστήριξη Wi-Fi, φορητών συσκευών και ενσύρματης δικτύωσης, για μικρά γραφεία με υψηλές απαιτήσεις. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας με σάρωση, αντιγραφή και εκτύπωση 2-όψεων.

Πλεονεκτήματα

  • Ασπρόμαυρο πολυμηχάνημα λέιζερ με υποστήριξη Wi-Fi, ενσύρματου δικτύου και φορητών συσκευών
  • Εύκολη εκτύπωση από συσκευές iOS και Android
  • Ευκολία στη χρήση με ανακλινόμενο πάνελ, οθόνη αφής και χειρισμό με ένα άγγιγμα
  • Μηδενικός χρόνος αναμονής χάρη στην τεχνολογία Γρήγορης πρώτης εκτύπωσης
  • Κάντε περισσότερα με εκτύπωση, σάρωση και αντιγραφή 2-όψεων

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon i-SENSYS MF229dw

Ισχυρό, διασυνδεδεμένο πολυμηχάνημα


Αυτό το κομψό και compact πολυμηχάνημα λέιζερ προσφέρει υπηρεσίες εκτυπωτή, σαρωτή, φωτοαντιγραφικού και φαξ επαγγελματικής ποιότητας σε μία μονάδα μικρών διαστάσεων. Μπορείτε να μοιραστείτε τις λειτουργίες ενίσχυσης παραγωγικότητας που διαθέτει μέσω ενσύρματου δικτύου, Wi-Fi ή έξυπνης συσκευής, χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανική επιλογή για αύξηση της αποδοτικότητας σε οποιοδήποτε πολυάσχολο γραφείο.

Απρόσκοπτη κοινή χρήση


Συνδεθείτε πανεύκολα με όποιον τρόπο θέλετε μέσω αυτής της συσκευής που υποστηρίζει Wi-Fi, ενσύρματη δικτύωση και σύνδεση με φορητές συσκευές. Η ενσωματωμένη υποστήριξη εκτύπωσης μέσω Apple AirPrint™ και Mopria™ επιτρέπει τον αυτόματο εντοπισμό του εκτυπωτή από iPhone ή iPad και συσκευές με πιστοποίηση Mopria. Επίσης, η δωρεάν εφαρμογή Mobile Printing της Canon σάς επιτρέπει να εκτυπώνετε ασύρματα στον εκτυπωτή από συσκευές με Apple iOS ή Android.

Γρήγορη εκτύπωση και αντιγραφή


Χάρη στη γρήγορη ασπρόμαυρη εκτύπωση και αντιγραφή εγγράφων A4 με τεχνολογία λέιζερ και ταχύτητα 27 σελ./λεπτό, καθώς και στη Γρήγορη πρώτη εκτύπωση ακόμη και από την κατάσταση αναστολής λειτουργίας, ο χρόνος αναμονής στο μηχάνημα εκμηδενίζεται.

Αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας


Ο συνδυασμός ποιότητας εκτύπωσης έως 1200 x 1200dpi και γραφίτη EF της Canon προσφέρει εντυπωσιακά έγγραφα με ευανάγνωστο κείμενο και ομαλά γραφικά σε τόνους του γκρι. Η βελτιωμένη έγχρωμη σάρωση με ανάλυση έως 9.600 x 9.600dpi αποτυπώνει κάθε λεπτομέρεια των πρωτοτύπων. Στείλτε σαρώσεις σε οποιονδήποτε υπολογιστή με τη λειτουργία σάρωσης μέσω δικτύου.

Αποδοτική εκτύπωση και σάρωση 2-όψεων


Η σάρωση και η αντιγραφή πολυσέλιδων εγγράφων είναι γρήγορη και αποτελεσματική, χάρη στον ενσωματωμένο Αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF) 50 φύλλων. Σαρώσετε έγγραφα διπλής όψης με ευκολία και εξοικονομήστε χρήματα από την κατανάλωση χαρτιού, χάρη στην εκτύπωση διπλής όψης.

Γρήγορη, απλή και αθόρυβη λειτουργία


Για γρήγορο και απλό χειρισμό, το i-SENSYS MF229dw διαθέτει ένα ευέλικτο και ανακλινόμενο πάνελ με μεγάλη οθόνη αφής LCD. Μπορείτε να γυρίσετε το πάνελ κατακόρυφα ή προς τα επάνω, ανάλογα με τον τρόπο εργασίας που προτιμάτε. Η διαμόρφωση αποδοτικών ροών για εργασίες σάρωσης και αντιγραφής είναι απλή μέσω των πλήκτρων "λύσεων με ένα άγγιγμα". Για χρήση σε περιβάλλοντα με χαμηλό επίπεδο θορύβου, η κατάσταση Αθόρυβης λειτουργίας εξασφαλίζει λιγότερο θορυβώδεις εκτυπώσεις, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε χωρίς να αποσπάτε την προσοχή των άλλων.

Κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα στην κατηγορία του


Η τεχνολογία Στερέωσης κατ' απαίτηση της Canon διασφαλίζει σχεδόν μηδενικό χρόνο προθέρμανσης και βοηθά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας χωρίς να επηρεάζει την απόδοση. Με κορυφαία τιμή TEC στην κατηγορία του, αυτό το σύστημα καταναλώνει μόλις 1,7W στην κατάσταση αναστολής λειτουργίας.

Κασέτα "όλα σε ένα"


Οι κασέτες "Όλα-σε-ένα" ανακυκλώνονται εύκολα και συνδυάζουν γραφίτη, τύμπανο και μονάδες καθαρισμού για μείωση της συντήρησης, αύξηση της αξιοπιστίας και ελαχιστοποίηση του πλήθους των αναλώσιμων.

Βραβεία

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Automatic double sided printing

Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης

Copy

Αντιγραφή

Duplex Automatic Document Feeder

Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων διπλής όψης

Use and share over network

Προσωπική ή κοινή χρήση σε περιβάλλον δικτύου

Super G3 FAX

Φαξ Super G3

USB connection

Σύνδεση USB

Network scanning

Σάρωση μέσω δικτύου

Quiet printing mode

Κατάσταση αθόρυβης εκτύπωσης

Professional Scan quality

Επαγγελματική ποιότητα σάρωσης

Scanning shortcut key

Πλήκτρο συντόμευσης για εργασίες σάρωσης

Use and share wirelessly

Ασύρματη προσωπική ή κοινή χρήση

Tilting control panel

Πίνακας ελέγχου ρυθμιζόμενης κλίσης

Tablet and smartphone ready

Υποστήριξη tablet και smartphone

Touch panel

Πάνελ αφής

Επόμενα βήματα

Λύσεις για φορητές συσκευές

Εύκολη εκτύπωση από φορητές συσκευές

Easy Service Plan

Για απόλυτη σιγουριά και ηρεμία, προστατεύει την επένδυσή σας σε εξοπλισμό Canon.

Easy Service Plan

Οι εικόνες των προϊόντων προορίζονται μόνο για σκοπούς απεικόνισης. Ορισμένες λειτουργίες είναι προαιρετικές. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις προδιαγραφές του προϊόντος ή επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο πωλήσεων της Canon.