Canon i-SENSYS MF216n

i-SENSYS MF216n

Με υποστήριξη δικτύου και πολλές λειτουργίες ενίσχυσης της παραγωγικότητας, αυτό το ενεργειακά αποδοτικό, ασπρόμαυρο πολυμηχάνημα λέιζερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα από όλο το γραφείο, ενώ η δυνατότητα ανάκλισης της οθόνης και ο χειρισμός με κινήσεις αφής αυξάνει την ευχρηστία του.

Πλεονεκτήματα

  • Κομψό, ασπρόμαυρο πολυμηχάνημα λέιζερ μικρών διαστάσεων με υποστήριξη δικτύου
  • Εύκολη εκτύπωση από συσκευές iOS ή Android
  • Παραγωγική εργασία με ταχύτητα ασπρόμαυρης εκτύπωσης και αντιγραφής 23 σελ./λεπτό
  • Εύκολος χειρισμός με ανακλινόμενη, μεγάλη οθόνη αφής
  • Μηδενικός χρόνος αναμονής για εκτυπώσεις με την Κατάσταση γρήγορης πρώτης εκτύπωσης

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon i-SENSYS MF216n

Παραγωγικό πολυμηχάνημα με δυνατότητα δικτύωσης για μικρά γραφεία


Αυτό το κομψό, ασπρόμαυρο πολυμηχάνημα λέιζερ προσφέρει λειτουργίες εκτύπωσης, σάρωσης και φαξ με υψηλή ταχύτητα από μία μονάδα μικρών διαστάσεων, για εξοικονόμηση χώρου. Με συνδεσιμότητα Ethernet για εύκολη κοινή χρήση των λειτουργιών μέσω δικτύου, εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας και εύκολο χειρισμό με οθόνη αφής, είναι η ιδανική επιτραπέζια λύση για μικρά γραφεία.

Γρήγορη εκτύπωση και αντιγραφή


Χάρη στη γρήγορη ασπρόμαυρη εκτύπωση εγγράφων A4 με τεχνολογία λέιζερ, στην ταχύτητα αντιγραφής 23 σελ./λεπτό και στη Γρήγορη πρώτη εκτύπωση από την κατάσταση αναστολής λειτουργίας, ο χρόνος αναμονής στο μηχάνημα εκμηδενίζεται. Η σάρωση και η αντιγραφή πολυσέλιδων εγγράφων είναι εύκολη, χάρη στο συρτάρι χαρτιού 250 φύλλων και στον ενσωματωμένο Αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 35 φύλλων.

Αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας


Ο συνδυασμός ποιότητας εκτύπωσης έως 1200 x1200dpi και γραφίτη EF της Canon προσφέρει εκτυπώσεις και αντίγραφα επαγγελματικού επιπέδου, με ευανάγνωστο κείμενο και ομαλά γραφικά. Η βελτιωμένη έγχρωμη σάρωση με ανάλυση έως 9600 x 9600dpi αποτυπώνει κάθε λεπτομέρεια των πρωτοτύπων. Στείλτε σαρώσεις σε οποιονδήποτε υπολογιστή με τη φιλική προς τον χρήστη λειτουργία σάρωσης μέσω δικτύου.

Γρήγορος και απλός χειρισμός με κινήσεις αφής


Γρήγορο και απλό στον χειρισμό, το i-SENSYS MF216n διαθέτει ένα ευέλικτο και ανακλινόμενο πάνελ με μεγάλη οθόνη αφής LCD, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε με μια ματιά. Μπορείτε να γυρίσετε το πάνελ κατακόρυφα ή προς τα επάνω, ανάλογα με τον τρόπο εργασίας που προτιμάτε. Η διαμόρφωση αποτελεσματικών ροών εργασιών σάρωσης και αντιγραφής γίνεται απλή με τα γρήγορα πλήκτρα λύσεων, διευκολύνοντας την άμεση αποστολή σαρώσεων σε αρχείο ή την εξοικονόμηση χαρτιού με την αντιγραφή πολλών σελίδων σε ένα φύλλο χαρτιού.

Ενεργειακή αποδοτικότητα


Η τεχνολογία Στερέωσης κατ' απαίτηση της Canon διασφαλίζει σχεδόν μηδενικό χρόνο προθέρμανσης και βοηθά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας χωρίς να επηρεάζει την απόδοση. Με κορυφαία τιμή TEC στην κατηγορία της, αυτή η συσκευή καταναλώνει μόλις 1,6W ενέργειας στην κατάσταση αναστολής λειτουργίας.

Αθόρυβη λειτουργία


Αυτή η συσκευή πολλαπλών λειτουργιών είναι απολύτως αθόρυβη στην κατάσταση αναμονής, ενώ η Αθόρυβη κατάσταση εξασφαλίζει λιγότερο θορυβώδεις εκτυπώσεις, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε χωρίς να αποσπάτε την προσοχή των άλλων σε ένα ήσυχο περιβάλλον.

Κασέτα "όλα σε ένα"


Η ανακυκλώσιμη κασέτα "Όλα-σε-ένα" εξασφαλίζει λειτουργία χωρίς απαιτήσεις συντήρησης και αξιόπιστη παραγωγή υψηλής ποιότητας. Η αυθεντική κασέτα λέιζερ της Canon περιέχει τον γραφίτη, το τύμπανο και μονάδες καθαρισμού, και μπορεί να αντικατασταθεί σε δευτερόλεπτα χωρίς δυσκολία και ακαταστασία.

Βραβεία

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Automatic Document Feeder

Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων

Copy

Αντιγραφή

Use and share over network

Προσωπική ή κοινή χρήση σε περιβάλλον δικτύου

Super G3 FAX

Φαξ Super G3

USB connection

Σύνδεση USB

Network scanning

Σάρωση μέσω δικτύου

Quiet printing mode

Κατάσταση αθόρυβης εκτύπωσης

Professional Scan quality

Επαγγελματική ποιότητα σάρωσης

Scanning shortcut key

Πλήκτρο συντόμευσης για εργασίες σάρωσης

Tilting control panel

Πίνακας ελέγχου ρυθμιζόμενης κλίσης

Tablet and smartphone ready

Υποστήριξη tablet και smartphone

Touch panel

Πάνελ αφής

Επόμενα βήματα

Λύσεις για φορητές συσκευές

Εύκολη εκτύπωση από φορητές συσκευές

Easy Service Plan

Για απόλυτη σιγουριά και ηρεμία, προστατεύει την επένδυσή σας σε εξοπλισμό Canon.

Easy Service Plan

Οι εικόνες των προϊόντων προορίζονται μόνο για σκοπούς απεικόνισης. Ορισμένες λειτουργίες είναι προαιρετικές. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις προδιαγραφές του προϊόντος ή επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο πωλήσεων της Canon.