Canon i-SENSYS MF212w

i-SENSYS MF212w

Μοιραστείτε εύκολα τις λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης με αυτό το ασπρόμαυρο σύστημα λέιζερ 3-σε-1, που υποστηρίζει ενσύρματη και ασύρματη δικτύωση Wi-Fi, καθώς και διασύνδεση με φορητές συσκευές. Γρήγορο, εύχρηστο και ενεργειακά αποδοτικό, διαθέτει ανακλινόμενο πίνακα ελέγχου και πλήκτρα "λύσεων με ένα άγγιγμα".

Πλεονεκτήματα

    • Ασπρόμαυρο σύστημα λέιζερ 3-σε-1 με υποστήριξη Wi-Fi, δικτύου και φορητών συσκευών, για αντιγραφή, εκτύπωση και σάρωση
    • Εύκολη εκτύπωση από συσκευές iOS ή Android
    • Παραγωγική εργασία με ταχύτητα ασπρόμαυρης εκτύπωσης και αντιγραφής 23 σελ./λεπτό
    • Μηδενικός χρόνος αναμονής για εκτυπώσεις με τεχνολογία Γρήγορης πρώτης εκτύπωσης
    • Ταχύτερη σάρωση και αντιγραφή με πλήκτρα "λύσεων με ένα άγγιγμα"

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon i-SENSYS MF212w

Σύστημα 3-σε-1 για μικρά γραφεία με πολλές δυνατότητες διασύνδεσης


Με κομψή σχεδίαση και πολλές δυνατότητες σύνδεσης, αυτός ο ασπρόμαυρος εκτυπωτής λέιζερ πολλαπλών λειτουργιών και υψηλής ταχύτητας προσφέρει λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης σε μία μονάδα μικρών διαστάσεων. Με συνδεσιμότητα Wi-Fi και Ethernet, καθώς και υποστήριξη φορητών συσκευών, προσφέρει εύκολη κοινή χρήση των λειτουργιών του, εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας και εύκολο χειρισμό: η ιδανική επιτραπέζια λύση για μικρά γραφεία.

Wi-Fi για απρόσκοπτη κοινή χρήση


Συνδεθείτε πανεύκολα με όποιον τρόπο θέλετε μέσω αυτής της συσκευής που υποστηρίζει Wi-Fi, ενσύρματη δικτύωση και σύνδεση με smartphone. Η ενσωματωμένη υποστήριξη εκτύπωσης μέσω Apple AirPrint™ και του καθιερωμένου προτύπου Mopria™ επιτρέπει τον αυτόματο εντοπισμό του εκτυπωτή από iPhone ή iPad και συσκευές Android συμβατές με Mopria, για απευθείας εκτύπωση εγγράφων. Επίσης, η δωρεάν εφαρμογή Mobile Printing της Canon εκτυπώνει ασύρματα στον εκτυπωτή από συσκευές με Apple iOS ή Android 4.

Γρήγορη εκτύπωση και αντιγραφή


Χάρη στη γρήγορη ασπρόμαυρη εκτύπωση εγγράφων A4 με τεχνολογία λέιζερ, στην ταχύτητα αντιγραφής 23 σελ./λεπτό και στη Γρήγορη πρώτη εκτύπωση από την κατάσταση αναστολής λειτουργίας, ο χρόνος αναμονής στο μηχάνημα εκμηδενίζεται.

Αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας


Ο συνδυασμός ποιότητας εκτύπωσης έως 1200 x1200dpi και γραφίτη EF της Canon προσφέρει εκτυπώσεις και αντίγραφα επαγγελματικού επιπέδου, με ευανάγνωστο κείμενο και ομαλά γραφικά. Η βελτιωμένη έγχρωμη σάρωση με ανάλυση έως 9600 x 9600dpi αποτυπώνει κάθε λεπτομέρεια των πρωτοτύπων. Στείλτε σαρώσεις σε οποιονδήποτε υπολογιστή με τη φιλική προς τον χρήστη λειτουργία σάρωσης μέσω δικτύου.

Γρήγορος και απλός χειρισμός


Γρήγορο και απλό στο χειρισμό, το i-SENSYS MF212w διαθέτει ένα ευέλικτο, ανακλινόμενο πάνελ με οθόνη LCD 5 γραμμών, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε με μια ματιά. Μπορείτε να γυρίσετε το πάνελ κατακόρυφα ή προς τα επάνω, ανάλογα με τον τρόπο εργασίας που προτιμάτε. Η διαμόρφωση αποτελεσματικών ροών εργασιών σάρωσης και αντιγραφής γίνεται απλή με τα γρήγορα πλήκτρα λύσεων, διευκολύνοντας την άμεση αποστολή σαρώσεων σε αρχείο ή την εξοικονόμηση χαρτιού με την αντιγραφή πολλών σελίδων σε ένα φύλλο χαρτιού.

Ενεργειακή αποδοτικότητα


Η τεχνολογία Στερέωσης κατ' απαίτηση της Canon διασφαλίζει σχεδόν μηδενικό χρόνο προθέρμανσης και βοηθά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας χωρίς να επηρεάζει την απόδοση. Με κορυφαία τιμή TEC στην κατηγορία της, αυτή η συσκευή καταναλώνει μόλις 1,6W ενέργειας στην κατάσταση αναστολής λειτουργίας.

Αθόρυβη λειτουργία


Αυτή η συσκευή πολλαπλών λειτουργιών είναι απολύτως αθόρυβη στην κατάσταση αναμονής, ενώ η Αθόρυβη κατάσταση εξασφαλίζει λιγότερο θορυβώδεις εκτυπώσεις, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε χωρίς να αποσπάτε την προσοχή των άλλων σε ένα ήσυχο περιβάλλον.

Κασέτα "όλα σε ένα"


Οι κασέτες "Όλα-σε-ένα" ανακυκλώνονται εύκολα και συνδυάζουν γραφίτη, τύμπανο και μονάδες καθαρισμού για μείωση της συντήρησης, αύξηση της αξιοπιστίας και ελαχιστοποίηση του πλήθους των αναλώσιμων.

Βραβεία

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Copy

Αντιγραφή

Use and share over network

Προσωπική ή κοινή χρήση σε περιβάλλον δικτύου

USB connection

Σύνδεση USB

User friendly LCD display

Εύχρηστη οθόνη LCD

Network scanning

Σάρωση μέσω δικτύου

Quiet printing mode

Κατάσταση αθόρυβης εκτύπωσης

Professional Scan quality

Επαγγελματική ποιότητα σάρωσης

Scanning shortcut key

Πλήκτρο συντόμευσης για εργασίες σάρωσης

Use and share wirelessly

Ασύρματη προσωπική ή κοινή χρήση

Tilting control panel

Πίνακας ελέγχου ρυθμιζόμενης κλίσης

Tablet and smartphone ready

Υποστήριξη tablet και smartphone

Επόμενα βήματα

Λύσεις για φορητές συσκευές

Εύκολη εκτύπωση από φορητές συσκευές

Easy Service Plan

Για απόλυτη σιγουριά και ηρεμία, προστατεύει την επένδυσή σας σε εξοπλισμό Canon.

Easy Service Plan

Οι εικόνες των προϊόντων προορίζονται μόνο για σκοπούς απεικόνισης. Ορισμένες λειτουργίες είναι προαιρετικές. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις προδιαγραφές του προϊόντος ή επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο πωλήσεων της Canon.