Canon Zoemini C
Blank-Rect Image

Canon Zoemini C

Πείτε τυρί και τραβήξτε μια selfie με στιγμιαία αποτύπωση και εκτύπωση – η τέλεια λύση τσέπης για διασκεδαστικές φωτογραφίες εν κινήσει.

Δείτε το νέο μοντέλο

Canon Zoemini C

Ανακαλύψτε την Canon Zoemini C

Απολαύστε σε ποιοτικές εκτυπώσεις τις αυθόρμητες και διασκεδαστικές selfie ή τις υπέροχες φωτογραφίες με τους αγαπημένους φίλους σας στη στιγμή – από την τσέπη στο χέρι σας

Προβολή βίντεο

Αυτοκόλλητες εκτυπώσεις στο λεπτό με έναν εκτυπωτή τσέπης

Η συσκευή τσέπης Canon Zoemini C είναι ιδανική για λήψη και άμεση εκτύπωση των φωτογραφιών σας. Αυτός ο φορητός εκτυπωτής με στιγμιαία φωτογραφική μηχανή διαθέτει ανακλαστικό καθρέπτη για selfie, τεχνολογία προστασίας από λεκέδες ZinkTM και δυνατότητα εκτύπωσης σε αυτοκόλλητο χαρτί, για να αξιοποιείτε στο έπακρο κάθε μοναδική στιγμή της ζωής σας.

Προβολή αναλυτικών προδιαγραφών

Canon Zoemini C Specification Intro

Τεχνολογία 2 σε 1

Αυτή η έξυπνη συσκευή συνδυάζει μια φωτογραφική μηχανή και έναν εκτυπωτή. Με κάμερα 5 megapixel, υποδοχή κάρτας Micro SD* και τεχνολογία Zink™, έχει όλα όσα χρειάζεστε για φωτογραφίες όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

2-in-1 technology

Πάρε μια πόζα

Χάρη στον μπροστινό καθρέπτη, οι selfie σας θα είναι πάντα άψογες. Εκτυπώστε την ιδανική πόζα, αφαιρέστε την επιφάνεια στο πίσω μέρος και κολλήστε τη φωτογραφία σας, για να δώσετε ένα προσωπικό χαρακτήρα σε κάθε αντικείμενο.

Strike a pose

Κομψή και μικρή

Η ανάλαφρη συσκευή Canon Zoemini C σε τέσσερα μοναδικά χρώματα είναι η επιτομή της φορητότητας: με εξαιρετικά κομψή σχεδίαση, χωράει εύκολα στην τσέπη, την παλάμη ή την τσάντα σας, για να σας ακολουθεί παντού.

Small and sleek

Κολλήστε τις φωτογραφίες σας παντού

Χάρη στη χωρητικότητα 10 φύλλων φωτογραφικού χαρτιού Zink™ 2x3 ιντσών με αυτοκόλλητη επιφάνεια, μπορείτε να εκτυπώνετε και να κολλάτε τις φωτογραφίες σας όπου θέλετε, από το ψυγείο μέχρι το τηλέφωνό σας.

8 δημιουργικές ιδέες για εκτυπώσεις

Stick ’em up
From pixels to prints

Από τα pixel στην εκτύπωση

Πείτε για πάντα αντίο στις δύσκολες και ακατάστατες διαδικασίες αναπλήρωσης μελανιών χάρη στην τεχνολογία εκτύπωσης χωρίς μελάνι Zink™. Οι μικροσκοπικοί κρύσταλλοι στην επιφάνεια του χαρτιού αντιδρούν στη θερμότητα εμφανίζοντας το χρώμα, για αδιάβροχες φωτογραφίες με προστασία από τις φθορές και τους λεκέδες.

Φωτογραφικό χαρτί Canon ZINK™

Το χαρτί ZINK διαθέτει στρώσεις μικροκρυστάλλων που αντιδρούν όταν θερμαίνονται, δημιουργώντας μια αδιάβροχη εικόνα που δεν μουντζουρώνει και δεν σκίζεται, χωρίς καθόλου μελάνι.

Αγοράστε 20 φύλλα

Αγοράστε 50 φύλλα

Canon ZINK™ Photo Paper

Η Canon έχει ως στόχο την επίτευξη μηδενικών εκπομπών CO2 από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες έως το 2050

Θα το πετύχουμε αυτό με μια μέση βελτίωση της τάξης του 3% ετησίως στον κύκλο ζωής του δείκτη βελτίωσης των εκπομπών CO2 ανά προϊόν. Αν διατηρηθεί αυτό το ποσοστό, θα σημαίνει μια μείωση περίπου 50% από τα επίπεδα του 2008 έως το 2030. Αναγνωρίζουμε ότι αυτό συμβαδίζει με το επίπεδο μείωσης που απαιτείται από τη Συμφωνία του Παρισιού.

Θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε τον στόχο από μακροπρόθεσμη προοπτική, ως μέσο ελέγχου της συμβολής μας σε μια κοινωνία χαμηλών εκπομπών άνθρακα.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Βασικές προδιαγραφές

zink

ZinkTM

Τεχνολογία εκτύπωσης

lightweight

Μικρό βάρος

Μοντέλο 170 γρ. σε Bubble Gum Pink, Bumble Bee Yellow, Mint Green και Seaside Blue

Resolution

314 x 500dpi

Ανάλυση

10-sheet capacity

Χωρητικότητα 10 φύλλων

Χαρτί εκτύπωσης ZinkTM 2x3 ίντσες

5 Megapixels

5 Megapixel

Κάμερα

Micro SD

Υποστήριξη κάρτας μνήμης

Micro SD*
Υποστήριξη κάρτας μνήμης

Πλήρεις προδιαγραφές

Key Specifications
WITB

Περιεχόμενα συσκευασίας

Όλα όσα χρειάζεστε για τη λήψη και την εκτύπωση φωτογραφιών σε αυτοκόλλητο χαρτί, όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

Στιγμιαία φωτογραφική μηχανή και εκτυπωτής Canon Zoemini C (διαθέσιμη σε Bubble Gum Pink, Bumble Bee Yellow, Mint Green και Seaside Blue)

Καλώδιο USB

Φύλλο συμμόρφωσης ασφάλειας

Φύλλο EWS (εγγύηση)

Οδηγός γρήγορης έναρξης (χαρτί Α3)

Φωτογραφικό χαρτί CANON Zink™ (10 φύλλα) +1 SMARTSHEET

Ιμάντας καρπού

#FreeYourStory

Τολμήστε. Εκφραστείτε. Μείνετε αυθεντικοί. Δείξτε μας τη ζωή μέσα από το φακό σας. Είτε πρόκειται για φωτογραφίες, εκτυπώσεις ή ταινίες, θέλουμε να δούμε τη δική σας μοναδική προοπτική για τον κόσμο, όπως αποτυπώνεται από εσάς.

Μάθετε περισσότερα

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Σχετικά προϊόντα

*Οι φωτογραφίες που τραβάτε με την Canon Zoemini C μπορούν να αποθηκευτούν στην κάρτα Micro SD. Δεν μπορείτε να ανεβάσετε εικόνες στην Canon Zoemini C από την κάρτα.