Επικοινωνία

Πριν να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε να επισκεφτείτε τη διαδικτυακή περιοχή υποστήριξής μας, η οποία περιέχει προγράμματα οδήγησης, λογισμικό, εγχειρίδια χρήσης, firmware συχνές ερωτήσεις και άλλο χρήσιμο περιεχόμενο συγκεκριμένα για κάθε προϊόν, τα οποία μπορεί να σας βοηθήσουν με το ερώτημά σας.

Τηλεφωνική επικοινωνία με την ομάδα υποστήριξης της Canon


Καλέστε μας στο:
+30 210 969 6422
Διαθεσιμότητα:

Δευτέρα - Παρασκευή

08:00 - 20:00 (εκτός από επίσημες αργίες)

Οι κλήσεις χρεώνονται με τις γεωγραφικές τοπικές χρεώσεις ανάλογα με το πρόγραμμα κλήσεων που διαθέτετε και τον πάροχο υπηρεσιών σας. Για τις ακριβείς χρεώσεις, επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών σας.

Για να μας βοηθήσετε, συνιστάται να έχετε έτοιμες τις εξής πληροφορίες:

Επικοινωνία μέσω email


Συμπληρώστε κάθε αριθμημένη ενότητα παρακάτω με τη σειρά, ώστε να διασφαλίσετε ότι θα λάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.

Τα πεδία που επισημαίνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά

1. Το προϊόν σας

50/50

2. Το σύστημά σας

3. Το πρόβλημά σας

50/50
4000/4000

4. Τα στοιχεία σας

Υποβάλλοντας αυτήν τη φόρμα και παρέχοντας τα στοιχεία email σας, αποδέχεστε τους Όρους και τις προϋποθέσεις του ιστότοπου και συμφωνείτε να επικοινωνεί μαζί σας μέσω email το Τμήμα υποστήριξης πελατών της Canon. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτό, χρησιμοποιήστε την επιλογή τηλεφωνικής υποστήριξης.

Λάβετε υπόψη ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται στην παραπάνω φόρμα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την αντιμετώπιση του ερωτήματός σας. Κανένα από τα προσωπικά στοιχεία που παρέχονται στη φόρμα δεν θα χρησιμοποιηθεί για σκοπούς μάρκετινγκ ή για να σας ενημερώσουμε σχετικά με άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Σημαντική ειδοποίηση!

Ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών Internet μπορεί να αποκλείσουν τις απαντήσεις, υποθέτοντας ότι είναι ανεπιθύμητα μηνύματα. Για να διασφαλίσετε ότι θα λάβετε απάντηση στο ερώτημά σας, συνιστούμε να προσθέσετε τη διεύθυνση donotreply@support.canon-europe.com στο βιβλίο διευθύνσεών σας.