Σάρωση με το uniFLOW

Αξιοποιήστε στο έπακρο τον εξοπλισμό Canon που διαθέτετε με το uniFLOW, την πλατφόρμα λογισμικού που απλοποιεί όλες τις ανάγκες διαχείρισης των εργασιών εκτύπωσης και σάρωσης, αλλά και των συστημάτων σας. Χάρη στη σχεδίαση με ανεξάρτητα δομικά στοιχεία και την άψογη ενοποίηση με συστήματα Canon, προσφέρει ασυναγώνιστες δυνατότητες για τη δημιουργία μιας ενιαίας, προσαρμοσμένης πλατφόρμας που ελέγχει τις εργασίες εκτύπωσης και σάρωσης του γραφείου, καθώς και το τμήμα παραγωγής εκτυπώσεων της εταιρείας σας. 

Το uniFLOW χειρίζεται ολόκληρη τη διαδικασία σάρωσης: από τη σάρωση απευθείας από μια συσκευή και την εύκολη επεξεργασία των εγγράφων με τον ισχυρό μηχανισμό σάρωσης έως, στη συνέχεια, τη διανομή τους σε οποιονδήποτε υποστηριζόμενο προορισμό.

Εύκολη σάρωση από συστήματα Canon

Κάντε τη σάρωση μια απλή και εύκολη διαδικασία, προσφέροντας στους χρήστες ένα συνεπές περιβάλλον χειρισμού για όλους τους συμβατούς εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών Canon (imageRUNNER ADVANCE, επιλεγμένοι εκτυπωτές imageRUNNER και i-SENSYS) και τους δικτυακούς σαρωτές Canon (imageFORMULA ScanFront), που συνδυάζουν εξαιρετικά μικρές απαιτήσεις χώρου και αξιόπιστη τροφοδοσία χαρτιού.

Easy Scanning

Εξατομικευμένη σάρωση

Πραγματικά εξατομικευμένες εργασίες σάρωσης που σας ακολουθούν παντού: οι χρήστες βλέπουν μόνο τις σχετικές ροές εργασίας, ανεξάρτητα από τη φυσική θέση της συσκευής στην οποία συνδέονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Οι διαχειριστές του uniFLOW μπορούν εύκολα να χρησιμοποιούν δικαιώματα για να ελέγχουν τις ροές εργασίας που θα είναι προσβάσιμες από όλους ή από συγκεκριμένα τμήματα, ομάδες ή χρήστες.

Ασφαλής σάρωση

Αποτρέψτε τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση των συστημάτων με διάφορες ευέλικτες επιλογές για τη σύνδεση χρηστών, όπως η σύνδεση με τη χρήση κάρτας, ονόματος χρήστη/κωδικού πρόσβασης, κωδικού PIN και κωδικού εργασίας ή η ανώνυμη σύνδεση. Η πρόσβαση στις λειτουργίες σάρωσης μπορεί να περιοριστεί σε επίπεδο χρήστη, για ακόμα μεγαλύτερη προστασία των ευαίσθητων ή εμπιστευτικών επιχειρηματικών πληροφοριών σας. Το ίχνος ελέγχου της σάρωσης καταγράφεται για περαιτέρω δημιουργία αναφορών.

Secure Scanning
Easy Scanning 2

Πανεύκολη σάρωση

Η δυνατότητα ενιαίας σύνδεσης επιτρέπει την πρόσβαση σε λειτουργίες σάρωσης και εκτύπωσης από συσκευές πολλαπλών λειτουργιών, εξασφαλίζοντας την αποδοτικότητα των επιχειρηματικών διεργασιών σας. Μετά τη σύνδεση, το έξυπνο και εύχρηστο περιβάλλον χειρισμού, που είναι ενιαίο για όλες τις συσκευές, πραγματικά απλοποιεί τη σάρωση. Επιπλέον, η δυνατότητα προεπισκόπησης στην οθόνη βοηθά τους χρήστες να επαληθεύουν τις εργασίες σάρωσης που εκτελούν.

Γρήγορη και ευέλικτη επεξεργασία των εικόνων σάρωσης

Αυτοματοποιήστε εύκολα τη μετατροπή των εικόνων σάρωσης σε δομημένα έγγραφα με δυνατότητα αναζήτησης στο περιεχόμενό τους και εξαιρετικά υψηλό βαθμό συμπίεσης, χρησιμοποιώντας το uniFLOW. Τα σαρωμένα έγγραφα είναι άμεσα διαθέσιμα για επεξεργασία, αρχειοθέτηση ή ενσωμάτωση στα συστήματά σας.

Για συμβατότητα με σαρωτές δικτύου ScanFront απαιτείται τουλάχιστον η έκδοση uniFLOW 5.4. Μιλήστε σήμερα για το uniFLOW με έναν εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή ή συνεργάτη παροχής ολοκληρωμένων λύσεων της Canon. Όλα τα ονόματα προϊόντων και οι επωνυμίες αποτελούν εμπορικά σήματα που ανήκουν στις αντίστοιχες εταιρείες.