Canon imageFORMULA P-215II

imageFORMULA P-215II

Στο γραφείο, στο σπίτι ή έξω και από τα δύο, ο κομψός σαρωτής P-215II παρέχει πραγματικά εύκολη σάρωση, μόλις συνδεθεί στον υπολογιστή. Είναι ο ταχύτερος φορητός σαρωτής, με ταχύτητα σάρωσης εγγράφων διπλής όψης έως 30 εικόνες ανά λεπτό.

Canon imageFORMULA P-208II

Πλεονεκτήματα

 • Ταχύτατη σάρωση έως 30 εικ./λεπτό με τροφοδοσία ρεύματος μέσω θύρας USB
 • Παραγωγική σάρωση εν κινήσει με ADF 20 φύλλων
 • Στιβαρή κατασκευή και εξαιρετικά μικρό μέγεθος για φορητότητα
 • Υποστήριξη σάρωσης ταυτοτήτων και ανάγλυφων καρτών
 • Ευέλικτο λογισμικό και δυνατότητα σάρωσης σε εφαρμογές στο cloud
 • Συμβατότητα με Mac και Windows
 • Προαιρετική μονάδα Wi-Fi WU10

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon imageFORMULA P-215II

Ο παραγωγικότερος σαρωτής με τροφοδοσία ρεύματος μέσω θύρας USB


Ο imageFORMULA P-215II είναι ο παραγωγικότερος σαρωτής στην κατηγορία του. Χάρη στην ταχύτητα σάρωσης που φτάνει τις 30 εικ./λεπτό σε διπλή όψη, την τροφοδοσία μέσω USB και τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 20 σελίδων, οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους μια αποδοτική λύση σάρωσης για το γραφείο, το σπίτι ή το δρόμο. Η στιβαρή κατασκευή του P-215II επιτρέπει τον χειρισμό έως και 500 εγγράφων την ημέρα.

Εξαιρετικά συμπαγής για εξοικονόμηση χώρου και αυξημένη φορητότητα


Χάρη στην έξυπνη σχεδίαση και στο μικρό του μέγεθος, ο εξαιρετικά ελαφρύς P-215II είναι ιδανικός για χρήση τόσο στο γραφείο όσο και έξω από αυτό. Οι μικρές διαστάσεις του επιτρέπουν την άνετη μεταφορά του σε μια τσάντα ταξιδιού και την εύκολη τοποθέτησή του σε γραφεία με περιορισμένο χώρο. Συνδέοντας απλώς τον σαρωτή σε οποιοδήποτε PC ή Mac, ο χρήστης μπορεί να ξεκινήσει άμεσα τη σάρωση. Το μοναδικό λογισμικό CaptureOnTouch Lite της Canon είναι ενσωματωμένο στον σαρωτή και άμεσα διαθέσιμο – δεν απαιτείται φόρτωση προγραμμάτων οδήγησης ή εφαρμογών λογισμικού.

Ειδικός σαρωτής ταυτοτήτων/καρτών


Η σάρωση καρτών αποκτά ολοένα μεγαλύτερη σημασία για την πιστοποίηση της ταυτότητας ενός προσώπου. Γι' αυτό, ο P-215II διαθέτει μια ειδική σχισμή για τη σάρωση καρτών. Ένας εξελιγμένος μηχανισμός τροφοδοσίας με επαναφορά διασφαλίζει τη γρήγορη σάρωση ταυτοτήτων και ανάγλυφων καρτών.

Βελτιωμένη επεξεργασία εικόνας


Η προηγμένη τεχνολογία προσφέρει σάρωσης υψηλής ακρίβειας, έως 600dpi. Η πληθώρα των λειτουργιών επεξεργασίας εικόνας, όπως η αυτόματη ανίχνευση του χρώματος και του προσανατολισμού του κειμένου, διασφαλίζουν ανώτερη ποιότητα σάρωσης, ιδανική για τη δημιουργία αρχείων PDF με δυνατότητα διεξαγωγής αναζητήσεων στο κείμενο που περιέχουν χρησιμοποιώντας οπτική αναγνώριση χαρακτήρων (OCR).

Ισχυρό πακέτο λογισμικού


Ο P-215II διαθέτει προγράμματα οδήγησης ISIS και TWAIN για εύκολη ενοποίηση με τυπικές εφαρμογές διαχείρισης και επεξεργασίας εικόνας, και συνοδεύεται από ένα πλήρες πακέτο εφαρμογών οι οποίες συμβάλουν στην αποδοτικότερη εργασία των χρηστών. Το παρεχόμενο λογισμικό CaptureOnTouch διαθέτει εύχρηστο περιβάλλον χειρισμού με εικονίδια και καθιστά τη σάρωση εύκολη και απλή διαδικασία, ενώ η κατάσταση Πλήρως αυτόματης λειτουργίας εφαρμόζει αυτόματα τις καλύτερες ρυθμίσεις για κάθε εργασία σάρωσης. Οι εφαρμογές λογισμικού PageManager (Mac) και PaperPort (Windows) προσφέρουν αποδοτικά εργαλεία διαχείρισης και μετατροπής αρχείων, ενώ η εφαρμογή BizCard κάνει τη σάρωση επαγγελματικών καρτών πιο εύκολη από ποτέ.

Απευθείας σάρωση στο cloud


Χάρη στα παρεχόμενα πρόσθετα, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν σαρώσεις απευθείας από το CaptureOnTouch σε μια σειρά υπηρεσιών cloud, όπως οι Evernote, Google Drive™, SharePoint, SugarSync, DropBox και OneDrive. Το χαρακτηριστικό αυτό επιτρέπει τη γρήγορη αποστολή πληροφοριών στο cloud, ώστε να είναι διαθέσιμες απ' οπουδήποτε, κάθε στιγμή.

Ευέλικτη σάρωση μέσω ασύρματης σύνδεσης


Εάν θέλετε να σαρώνετε ελεύθερα όπου κι αν βρίσκεστε, συνδυάστε τον P-215II με την προαιρετική μονάδα Wi-Fi και μπαταρίας WU10. Χρησιμοποιήστε την για να σαρώνετε έγγραφα ασύρματα, απευθείας σε smartphone, tablet ή επιτραπέζιους υπολογιστές, ή για να μοιράζεστε τον σαρωτή με άλλους χρήστες ή συσκευές μέσω διακομιστή δικτύου ή οικιακού δρομολογητή.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

icon

Ταχύτητα σάρωσης A4 (μονή όψη)

icon

Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων (ADF)

Daily Scanning Volume

Ημερήσιος όγκος σαρώσεων

USB connection

Σύνδεση USB

Double-sided scanning

Σάρωση διπλής όψης

Windows & Mac compatible

Συμβατότητα με Windows και Mac

Tilting control panel

Εύκολη, πρακτική σάρωση

10-sheet-ADF

plug & play

Wi-Fi Option

Επιλογή Wi-Fi

 • Σαρωτής

 • Δίσκος εγκατάστασης

 • Οδηγός εγκατάστασης

 • Καλώδιο ρεύματος

 • Καλώδιο USB

Εκμάθηση και εξερεύνηση

Παρεχόμενο λογισμικό

Μάθετε περισσότερα για το λογισμικό που παρέχεται με τον σαρωτή.

Εφαρμογές Canon

capture-on-touch.jpg

CaptureOnTouch 3

Με το εύχρηστο περιβάλλον χειρισμού του CaptureOnTouch μπορείτε εύκολα να μετατρέπετε έντυπα έγγραφα σε ψηφιακά αρχεία και να τα αποθηκεύετε ή να τα στέλνετε σε πολλούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών cloud. Δημιουργήστε αρχεία PDF με δυνατότητα αναζήτησης στο περιεχόμενό τους χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία OCR.

Συμβατότητα: Windows, Mac

CaptureOnTouch Lite

Το λογισμικό CaptureOnTouch Lite είναι ενσωματωμένο στον σαρωτή, για απόλυτη φορητότητα και ευκολία. Προσφέρει γρήγορη και εύκολη σύνδεση, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης ή εφαρμογές λογισμικού. Απλώς τοποθετήστε τον διακόπτη Αυτόματης έναρξης του σαρωτή στη θέση ON, συνδέστε τον σαρωτή σε έναν υπολογιστή Windows ή MAC PC και αρχίστε τη σάρωση.

Συμβατότητα: Windows, Mac

capture-on-touch-lite.png

Εφαρμογή Mobile Scanning

capture-on-touch-mobile.png

CaptureOnTouch Mobile*

Το CaptureOnTouch Mobile είναι μια εύχρηστη δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να σαρώνετε έγγραφα με επιλεγμένους σαρωτές imageFORMULA της Canon απευθείας σε φορητές συσκευές μέσω δικτύου Wi-Fi.

 • Σαρώστε έγγραφα διπλής όψης με ένα μόνο πέρασμα και εξοικονομήστε χρόνο
 • Σαρώστε πρωτότυπα με επαγγελματικό τρόπο, χάρη στις λειτουργίες αυτόματης ανίχνευσης μεγέθους, διόρθωσης κλίσης και διαγραφής κενών σελίδων
 • Διατίθεται για την πλατφόρμα Android καθώς και για iPhone και iPad

*Απαιτείται η προαιρετική μονάδα Wi-Fi WU10

Εφαρμογές από άλλους κατασκευαστές λογισμικού

PaperPort.jpg

Αναβαθμίστε τη διαχείριση των εγγράφων με το εύχρηστο αλλά πανίσχυρο λογισμικό, που σας βοηθά να αξιοποιήσετε πλήρως τον σαρωτή Canon που διαθέτετε. Σαρώστε, οργανώστε, αναζητήστε και μοιραστείτε έγγραφα, προκειμένου να απαλλαγείτε από τον όγκο των χαρτιών και να οργανώσετε αποτελεσματικά το οικιακό γραφείο σας.
Συμβατότητα: WindowsPrestoBizCard.jpg

Κρατήστε επαφή με τους επαγγελματικούς συνεργάτες σας χάρη στο λογισμικό Presto! BizCard για τον σαρωτή σας. Σας βοηθά να μετατρέψετε εύκολα και γρήγορα τα σημαντικά στοιχεία επικοινωνίας των επαγγελματικών καρτών σε μια ψηφιακή βάση δεδομένων με δυνατότητα επεξεργασίας, την οποία μπορείτε να διαχειρίζεστε και να συγχρονίζετε με ευκολία.
Συμβατότητα: Windows, MacPrestoPageManager.jpg

Το PageManager είναι ένα ισχυρό εργαλείο για χρήστες υπολογιστών Mac που προσφέρει αποδοτική διαχείριση εγγράφων. Διαθέτει απλή λειτουργία αναγνώρισης κειμένου (OCR) και σας επιτρέπει να αποθηκεύετε, να επεξεργάζεστε, να οργανώνετε και να μοιράζεστε σαρωμένα ψηφιακά έγγραφα. Συνδυάζει επεξεργασία επαγγελματικών αρχείων με απλό περιβάλλον χειρισμού.
Συμβατότητα: Mac

Κιτ ανάπτυξης λογισμικού

BSDP

Το πρόγραμμα Business Solutions Developer (BSDP) είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας παρέχει πρόσβαση σε μια σειρά τεχνικών πληροφοριών που διευκολύνουν την ανάπτυξη εφαρμογών για τα επαγγελματικά προϊόντα της Canon. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Canon Developer Programme για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα SDK.