Canon imageFORMULA DR-G1130

imageFORMULA DR-G1130

Επαγγελματικός σαρωτής A3, υψηλής ταχύτητας και ποιότητας, για ειδικές εφαρμογές σάρωσης και εργασίες ζωτικής σημασίας. Ιδανικός για κεντρικά ή απομακρυσμένα γραφεία οργανισμών και επιχειρήσεων, καθώς και για εταιρείες παροχής υπηρεσιών σάρωσης.

DR-G1130

Πλεονεκτήματα

 • Έγχρωμη σάρωση υψηλής ταχύτητας, έως 200 εικ./λεπτό
 • Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων 500 φύλλων
 • Αξιόπιστος τροφοδότης με δυνατότητα χειρισμού διάφορων τύπων εγγράφων
 • Τροφοδοσία από την εμπρός πλευρά και διαδρομή σχήματος U για εύκολο χειρισμό
 • Στιβαρή κατασκευή για την υποστήριξη μεγάλου φόρτου εργασίας
 • Επεξεργασία εικόνας υψηλής ποιότητας

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon imageFORMULA DR-G1130

Πιο παραγωγική σάρωση υψηλής ταχύτητας


Εργαστείτε παραγωγικότερα με τον επαγγελματικό σαρωτή υψηλής ταχύτητας DR-G1130. Έχει δυνατότητα σάρωσης έως 130 σελ./λεπτό ή 260 εικ./λεπτό σε Α&Μ και τόνους του γκρι.
Ένα ειδικό ολοκληρωμένο κύκλωμα συμβάλλει στη διατήρηση της μέγιστης ταχύτητας ακόμη κι όταν χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα πολλές λειτουργίες επεξεργασίας εικόνας. Ο τροφοδότης εγγράφων 500 φύλλων επιτρέπει τη σάρωση μεγάλων δεσμίδων εγγράφων, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.

Προηγμένος χειρισμός εγγράφων


Μια σειρά εξελιγμένων λειτουργιών χειρισμού του χαρτιού βελτιώνει την αποδοτικότητα σάρωσης και παρέχει καλύτερα αποτελέσματα για κάθε συνδυασμό τύπων εγγράφων. Η επίπεδη διαδρομή τροφοδοσίας χαρτιού διασφαλίζει πιο ομαλή σάρωση και αποτρέπει τις φθορές των εγγράφων, ειδικά αυτών με λεπτό χαρτί. Επιπλέον, οι τρεις καταστάσεις τροφοδοσίας παρέχουν αξιόπιστο χειρισμό διαφορετικών τύπων εγγράφων. Οι αισθητήρες ανίχνευσης συρμάτων συρραφής του DR-G1130 προλαμβάνουν την πρόκληση φθορών στα έγγραφα, ενώ ο αισθητήρας ανίχνευσης διπλής τροφοδοσίας με υπερήχους ειδοποιεί τους χρήστες στις σπάνιες περιπτώσεις τροφοδοσίας δύο φύλλων χαρτιού μαζί.

Σχεδίαση με επίκεντρο τον χειριστή


Η ειδική σχεδίαση του DR-G1130 για τροφοδοσία των πρωτοτύπων από την εμπρός πλευρά προσφέρει άνεση και ευχρηστία, επιτρέποντας τοποθέτηση και αφαίρεση των εγγράφων πολύ εύκολα, χωρίς να σηκωθείτε από τη θέση σας. Επιπλέον, ο πίνακας ελέγχου και τα πλήκτρα εργασιών έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι εύκολα ορατά από το ύψος του ματιού του χειριστή.

Στιβαρή κατασκευή για μεγάλο φόρτο εργασίας


Παρά τις μικρές διαστάσεις του, η στιβαρή κατασκευή του DR-G1130 επιτρέπει την υποστήριξη των έντονων ροών εργασίας στις σύγχρονες επιχειρήσεις, με συνιστώμενο ημερήσιο φόρτο που φτάνει τις 30.000 σαρώσεις ανά ημέρα. Αποτελεί ιδανική λύση για διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων κεντρικών γραφείων μεγάλων οργανισμών και επιχειρήσεων, καθώς και εταιρειών παροχής υπηρεσιών σάρωσης.

Επεξεργασία εικόνας υψηλής ποιότητας


Για αποτελέσματα κορυφαίας ποιότητας σε κάθε περίσταση, ο DR-G1130 διαθέτει πληθώρα έξυπνων λειτουργιών επεξεργασίας εικόνας. Μια προηγμένη μέθοδος διόρθωσης κλίσης δίνει στον σαρωτή τη δυνατότητα όχι μόνο να αναγνωρίζει και να ευθυγραμμίζει τα έγγραφα που τροφοδοτούνται λοξά, αλλά και να ελέγχει επιπλέον για κεκλιμένο κείμενο στις σαρωμένες εικόνες. Η κατάσταση Folio επιτρέπει τη σάρωση υλικών μεγέθους έως A1. Η λειτουργία MultiStream παράγει δύο ροές δεδομένων εικόνας -όπως Α&Μ για εφαρμογές OCR (οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων) και έγχρωμη για αρχειοθέτηση των εγγράφων- ενώ η λειτουργία Έμφασης χαρακτήρων βελτιώνει την αναγνωσιμότητα για καλύτερη αναγνώριση του κειμένου από εφαρμογές OCR.

Ευέλικτες προαιρετικές επιλογές και λογισμικό


Για εύκολη σάρωση δεμένων πρωτοτύπων, συνδέστε τον DR-G1130 στην προαιρετική Μονάδα επίπεδης σάρωσης 201 (A3) ή στη Μονάδα επίπεδης σάρωσης 101 (A4) της Canon. Επιπρόσθετα, είναι διαθέσιμη μια μονάδα σήμανσης μετά τη σάρωση (post-imprinter) και ένας αποκωδικοποιητής patch code (κωδικός διαχωρισμού δεσμίδων). Για εύκολη μαζική σάρωση εγγράφων και διασύνδεση με το SharePoint, παρέχεται το λογισμικό CapturePerfect της Canon.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Scanning speed A4 (single sided)

Ταχύτητα σάρωσης A4 (μονή όψη)

Automatic document feeder

Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων (ADF)

Scanning speed A4 (single sided)

Ημερήσιος όγκος σαρώσεων

A3

Σάρωση A3 διπλής όψης

icon

Αποδοτική μαζική σάρωση

USB connection

Βελτιωμένη ποιότητα εικόνας

 • Σαρωτής

 • Δίσκος εγκατάστασης

 • Δίσκος Kofax VRS

 • Υλικό τεκμηρίωσης

 • Καλώδιο USB

 • Καλώδιο ρεύματος

 • Πανάκι καθαρισμού

Παρεχόμενο λογισμικό

Μάθετε περισσότερα για το λογισμικό που παρέχεται με τον σαρωτή.

Εφαρμογές Canon

capture_perfect.jpg

Capture Perfect

Πανίσχυρη εφαρμογή που επιτρέπει μαζική σάρωση εγγράφων γρήγορα και αποτελεσματικά. Προσφέρει προηγμένες δυνατότητες παραγωγής, καθώς και προβολή πολλών παραθύρων και μικρογραφιών.

 • Χάρη σε μια σειρά χαρακτηριστικών που εξαλείφουν τη στρέβλωση και βελτιώνουν την αναγνωσιμότητα και την ευκρίνεια, θα έχετε πάντα ψηφιακά έγγραφα υψηλής ακρίβειας.
 • Σαρώστε πρωτότυπα και στείλτε τα απευθείας μέσω e-mail, αποθηκεύστε τα σε αρχεία ή μετατρέψτε τα σε PDF ή παρουσιάσεις με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Αποθηκεύστε ρυθμίσεις για τις καθημερινές εργασίες, ώστε η επεξεργασία, η αναδιάταξη και η διαχείριση των αρχείων να γίνεται εύκολα και γρήγορα
 • Υποστήριξη Kofax VRS

Συμβατότητα: Windows

Μάθετε περισσότερα >

Εφαρμογές από άλλους κατασκευαστές λογισμικού

Kofax VRS

Το κορυφαίο στον κλάδο λογισμικό επεξεργασίας εικόνων VRS μειώνει τον χρόνο που απαιτείται για την χειροκίνητη προετοιμασία των εγγράφων, βελτιώνει την ποιότητα των σαρωμένων εικόνων και μεγιστοποιεί την απόδοση σε σαρωτές μεγάλου όγκου. Η βελτιωμένη αναγνωσιμότητα και το υψηλό ποσοστό επιτυχούς αναγνώρισης OCR αυξάνουν την παραγωγικότητα.
Συμβατότητα: Windows

Κιτ ανάπτυξης λογισμικού

BSDP

Το πρόγραμμα Business Solutions Developer (BSDP) είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας παρέχει πρόσβαση σε μια σειρά τεχνικών πληροφοριών που διευκολύνουν την ανάπτυξη εφαρμογών για τα επαγγελματικά προϊόντα της Canon. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Canon Developer Programme για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα SDK.