Canon imageFORMULA DR-C225W

imageFORMULA DR-C225W

Ο σαρωτής DR-C225W ενσωματώνει υποστήριξη Wi-Fi, επιτρέποντας ασύρματη σάρωση εγγράφων από κινητά τηλέφωνα, tablet και προσωπικούς υπολογιστές. Αποτελεί ιδανική επιλογή για κοινή χρήση μεταξύ των χρηστών ενός γραφείου, ή για τη σάρωση εγγράφων σε σημεία λιανικής πώλησης ή στο σπίτι.

DR-C225W

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικά μικρές απαιτήσεις χώρου, χάρη στη μοναδική σχεδίαση με διαδρομή χαρτιού σχήματος J
 • Σάρωση υψηλής ταχύτητας μέσω Wi-Fi, έως 50 εικ./λεπτό
 • Πλήρες πακέτο εφαρμογών λογισμικού που καλύπτει κάθε ανάγκη σάρωσης
 • Προηγμένες δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας
 • Απλή και εύκολη σάρωση χάρη στις έξυπνες δυνατότητες

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon imageFORMULA DR-C225W

Ευέλικτη σάρωση και κοινή χρήση


Ο DR-C225W, με ενσωματωμένη υποστήριξη δικτύωσης Wi-Fi, προσφέρει μεγαλύτερη ευχρηστία και συμβάλλει στην ταχύτερη λήψη αποφάσεων. Επιτρέπει σε συσκευές iPad®, iPhone® και Android να σαρώνουν έγγραφα μαζικά και αποδοτικά, απευθείας στα σημεία πώλησης. Τα σημαντικά δεδομένα των πελατών μπορούν να ελέγχονται γρήγορα και να αποστέλλονται άμεσα σε επιχειρησιακές ροές εργασίας βασιζόμενες σε τεχνολογίες cloud και σε συστήματα διαχείρισης πληροφοριών για ταχύτερη επεξεργασία. Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν ασύρματη πρόσβαση στον DR-C225W, σε επίπεδο γραφείου ή τμήματος. Το εύχρηστο εργαλείο Διαμόρφωσης ασύρματης σύνδεσης επιτρέπει την ομαλή εναλλαγή ανάμεσα στις καταστάσεις Σημείου πρόσβασης και Σταθμού (στην κατάσταση Υποδομή). Ο DR-C225W μπορεί επίσης να λειτουργήσει με μια στάνταρ σύνδεση USB.

Λεπτό προφίλ, εμπνευσμένη σχεδίαση


Χάρη στη μοναδική σχεδίαση με κατακόρυφη τροφοδοσία των εγγράφων και διαδρομή σχήματος J, ο DR-C225W χρησιμοποιεί λιγότερο χώρο στο γραφείο κατά τη σάρωση. Ο σαρωτής μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε ένα μικρό και στενό γραφείο, σε ένα ράφι ή σε σημεία εξυπηρέτησης πελατών, όπου συνήθως ο χώρος είναι περιορισμένος.

Γρήγορη και ευέλικτη σάρωση


Ο DR-C225W προσφέρει σε ομάδες χρηστών τη δυνατότητα να εργάζονται γρήγορα και αποδοτικά, χάρη στη σάρωση διπλής όψης με υψηλή ταχύτητα έως 50 εικ./λεπτό σε λειτουργία Wi-Fi.¹ Ο αυτόματος τροφοδότης εγγράφων χωρητικότητας 30 φύλλων διαθέτει αισθητήρες υπερήχων για την ανίχνευση διπλής τροφοδοσίας και χειρίζεται αξιόπιστα δεσμίδες με διάφορους τύπους εγγράφων. Η δυνατότητα επιλογής ευθύγραμμης διαδρομής τροφοδοσίας επιτρέπει τη σάρωση ταυτοτήτων, φωτογραφιών και πρωτοτύπων μήκους έως 3 μέτρα.

Προηγμένη επεξεργασία εικόνας


Ο DR-C225W διαθέτει προηγμένες λειτουργίες επεξεργασίας εικόνας, όπως αυτόματη ανίχνευση χρώματος, βελτίωση κειμένου και διόρθωση κλίσης. Η τεχνολογία MultiStream™ επιτρέπει την ταυτόχρονη παραγωγή εικόνων σε δύο διαφορετικές καταστάσεις σάρωσης.

CaptureOnTouch


Η σάρωση απλοποιείται και διευκολύνεται από το περιβάλλον χειρισμού του λογισμικού CaptureOnTouch, που οργανώνεται σε βήματα και βασίζεται σε εικονίδια. Τα νέα, βελτιωμένα χαρακτηριστικά προσφέρουν μια σειρά από ισχυρές και εύχρηστες δυνατότητες σάρωσης και επεξεργασίας εγγράφων. Σε κατάσταση Πλήρως αυτόματης λειτουργίας, το λογισμικό CaptureOnTouch εφαρμόζει αυτόματα τις ιδανικές ρυθμίσεις σάρωσης, ανάλογα με το περιεχόμενο του εγγράφου.

CaptureOnTouch Mobile


Αυτή η δωρεάν εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να σαρώνετε δεσμίδες εγγράφων απευθείας σε κινητά τηλέφωνα/tablet και προσφέρει προηγμένες λειτουργίες επεξεργασίας εικόνας, όπως αυτόματη ανίχνευση μεγέθους εγγράφου, διόρθωση κλίσης και διαγραφή κενών σελίδων.

¹ Οι ταχύτητες σάρωσης ενδέχεται να διαφέρουν, ανάλογα με το δίκτυο Wi-Fi.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

icon

Ταχύτητα σάρωσης A4 (μονή όψη)

Automatic document feeder

Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων

Scanning speed A4 (single sided)

Ημερήσιος όγκος σαρώσεων

Double-sided scanning

Σάρωση διπλής όψης

USB connection

Σύνδεση USB

Use and share wirelessly

Ασύρματη προσωπική ή κοινή χρήση

Tilting control panel

Εύκολη, πρακτική σάρωση

eCOPY

Δημιουργία και επεξεργασία PDF

icon

Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων

 • Σαρωτής

 • Υλικό τεκμηρίωσης

 • Δίσκος εγκατάστασης

 • Δίσκος eCopy PDF Pro

 • Καλώδιο USB

 • Τροφοδοτικό AC

 • Καλώδιο ρεύματος

Παρεχόμενο λογισμικό

Μάθετε περισσότερα για το λογισμικό που παρέχεται με τον σαρωτή.

Εφαρμογές Canon

Capture on Touch

CaptureOnTouch 3

Με το εύχρηστο περιβάλλον χειρισμού του CaptureOnTouch μπορείτε εύκολα να μετατρέπετε έντυπα έγγραφα σε ψηφιακά αρχεία και να τα αποθηκεύετε ή να τα στέλνετε σε πολλούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών cloud. Δημιουργήστε αρχεία PDF με δυνατότητα αναζήτησης στο περιεχόμενό τους χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία OCR.

Συμβατότητα: Windows, Mac

CaptureOnTouch Pro

Αυτός ο σαρωτής διαθέτει το εύχρηστο λογισμικό σάρωσης επαγγελματικής ποιότητας CaptureOnTouch Pro της Canon. Ψηφιοποιήστε και κατηγοριοποιήστε εύκολα σαρώσεις δεσμίδων, ενσωματώστε τον σαρωτή Canon στην επιχείρησή σας και στις ροές εργασιών εγγράφων και βελτιώστε την παραγωγικότητά σας.

Συμβατότητα: Windows

Μάθετε περισσότερα >

CaptureOnTouch Pro

Εφαρμογή Mobile Scanning

COT Mobile

CaptureOnTouch Mobile

Το CaptureOnTouch Mobile είναι μια εύχρηστη δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να σαρώνετε έγγραφα με επιλεγμένους σαρωτές imageFORMULA της Canon απευθείας σε φορητές συσκευές μέσω δικτύου Wi-Fi.

 • Σαρώστε έγγραφα διπλής όψης με ένα μόνο πέρασμα και εξοικονομήστε χρόνο
 • Σαρώστε πρωτότυπα με επαγγελματικό τρόπο, χάρη στις λειτουργίες αυτόματης ανίχνευσης μεγέθους, διόρθωσης κλίσης και διαγραφής κενών σελίδων
 • Διατίθεται για την πλατφόρμα Android καθώς και για iPhone και iPad
Λήψη από το App Store
Λήψη από το Google Play

Εφαρμογές από άλλους κατασκευαστές λογισμικού

eCOPY

Πανίσχυρη και εύχρηστη εφαρμογή για προβολή, δημιουργία, επεξεργασία και μετατροπή αρχείων PDF. Το eCopy προφέρει πλήρεις δυνατότητες σήμανσης, σχολιασμού και επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας φορμών συμπλήρωσης με αυτόματη αναγνώριση των πεδίων της φόρμας. Περιλαμβάνει πλήρη σειρά εργαλείων υπογραφής και ασφάλειας εγγράφων.
Συμβατότητα: Windows

Paperport

Αναβαθμίστε τη διαχείριση των εγγράφων με το εύχρηστο αλλά πανίσχυρο λογισμικό, που σας βοηθά να αξιοποιήσετε πλήρως τον σαρωτή Canon που διαθέτετε. Σαρώστε, οργανώστε, αναζητήστε και μοιραστείτε έγγραφα, προκειμένου να απαλλαγείτε από τον όγκο των χαρτιών και να οργανώσετε αποτελεσματικά το οικιακό γραφείο σας.
Συμβατότητα: Windows

OmniPage

Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία OCR, το OmniPage μεταμορφώνει τα έγγραφα που σαρώνετε με σαρωτές Canon σε περιεχόμενο με δυνατότητα επεξεργασίας. Μπορείτε να μετατρέπετε έντυπα έγγραφα σε ψηφιακά αρχεία με δυνατότητα επεξεργασίας, διατηρώντας τη διάταξη του αρχικού εγγράφου – τις στήλες, τα χρώματα, τις εικόνες και τα γραφικά.
Συμβατότητα: Windows

Presto BizCard

Κρατήστε επαφή με τους επαγγελματικούς συνεργάτες σας χάρη στο λογισμικό Presto! BizCard για τον σαρωτή σας. Σας βοηθά να μετατρέψετε εύκολα και γρήγορα τα σημαντικά στοιχεία επικοινωνίας των επαγγελματικών καρτών σε μια ψηφιακή βάση δεδομένων με δυνατότητα επεξεργασίας, την οποία μπορείτε να διαχειρίζεστε και να συγχρονίζετε με ευκολία.
Συμβατότητα: Windows, Mac

Presto PageManager

Το PageManager είναι ένα ισχυρό εργαλείο για χρήστες υπολογιστών Mac που προσφέρει αποδοτική διαχείριση εγγράφων. Διαθέτει απλή λειτουργία αναγνώρισης κειμένου (OCR) και σας επιτρέπει να αποθηκεύετε, να επεξεργάζεστε, να οργανώνετε και να μοιράζεστε σαρωμένα ψηφιακά έγγραφα. Συνδυάζει επεξεργασία επαγγελματικών αρχείων με απλό περιβάλλον χειρισμού.
Συμβατότητα: Mac

Κιτ ανάπτυξης λογισμικού

BSDP

Το πρόγραμμα Business Solutions Developer (BSDP) είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας παρέχει πρόσβαση σε μια σειρά τεχνικών πληροφοριών που διευκολύνουν την ανάπτυξη εφαρμογών για τα επαγγελματικά προϊόντα της Canon. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα SDK, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος Ανάπτυξης Λογισμικού Canon.