Canon imageFORMULA DR-2020U

Σαρωτές εγγράφων

DR-2020U

Canon imageFORMULA DR-2020U

Βελτιώστε τη διαχείριση των εγγράφων στο γραφείο σας με τον ταχύτατο και εύκολο χειρισμό που προσφέρει ο DR-2020U για την εκτέλεση των εργασιών σάρωσης, αλλά και τις ευέλικτες δυνατότητες διαχείρισης χαρτιού, συμβάλλοντας στη μείωση του λειτουργικού κόστους και στην αύξηση της αποδοτικότητας.

Πλεονεκτήματα

 • Έγχρωμη σάρωση με υψηλή ταχύτητα έως 20 σελ./λεπτό ή 40 εικ./λεπτό (200dpi)
 • Βελτιωμένη ποιότητα εικόνας
 • Ευέλικτες δυνατότητες σάρωσης – αυτόματος τροφοδότης εγγράφων, μονάδα επίπεδης σάρωσης και μοναδικός τροφοδότης επαγγελματικών καρτών
 • Ταχύτατη και εύκολη σάρωση με το λογισμικό CaptureOnTouch
 • Περιλαμβάνονται ισχυρές εφαρμογές λογισμικού

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Εύχρηστη και ευέλικτη σάρωση

Ο εύχρηστος DR-2020U προσφέρει προσιτή σάρωση διπλής όψης με μεγάλη ταχύτητα για χρήστες μικρών και οικιακών γραφείων, καθώς και για τμήματα μεγάλων οργανισμών, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή τις δυνατότητες.

Ο compact DR-2020U διαθέτει ελκυστική σχεδίαση σε κομψό μαύρο χρώμα και είναι εξοπλισμένος με τρεις ευέλικτες επιλογές για την εκτέλεση των εργασιών σάρωσης που τον καθιστούν ιδανικό για τον χειρισμό μιας ευρείας γκάμας εγγράφων – από μεγάλες δεσμίδες τιμολογίων ή αναφορών έως βιβλία, ευαίσθητο αρχειακό υλικό και επαγγελματικές κάρτες πελατών.

Σάρωση υψηλής ταχύτητας

Αυξήστε την παραγωγικότητα με τη σάρωση διπλής όψης, η οποία λειτουργεί με την ίδια υψηλή ταχύτητα τόσο για τα ασπρόμαυρα όσο και για τα έγχρωμα έγγραφα. Ο DR-2020U προσφέρει τη δυνατότητα σάρωσης έως 20 σελίδων ανά λεπτό ή 40 εικ./λεπτό (στα 200dpi) κατά τη χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων.

Βελτιωμένη ποιότητα εικόνας

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά απεικόνισης του σαρωτή, όπως οι λειτουργίες Εξάλειψης οπών διάτρησης, Αυτόματης ανίχνευσης μεγέθους, Διόρθωσης κλίσης και Προηγμένης βελτίωσης κειμένου, επιτρέπουν την επίτευξη αποτελεσμάτων κορυφαίας ποιότητας, διασφαλίζοντας τη σταθερή παραγωγή καθαρών εικόνων με εξαιρετική σαφήνεια και μειωμένο μέγεθος αρχείου, για ταχύτερη επεξεργασία. Ο αισθητήρας εικόνας 600dpi με κορυφαίες προδιαγραφές και η επεξεργασία Τρισδιάστατης διόρθωσης χρωμάτων της Canon επιτρέπουν την καταγραφή έγχρωμων αναφορών και φωτογραφιών με εκπληκτική ποιότητα και ακρίβεια.

Ευέλικτες επιλογές σάρωσης

Για μέγιστη ευελιξία, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 50 φύλλων ή να αντιγράφουν χειροκίνητα τα έγγραφα χρησιμοποιώντας τη μονάδα επίπεδης σάρωσης. Επιπρόσθετα, η συσκευή διαθέτει μια ειδική μονάδα ανάγνωσης επαγγελματικών καρτών με χωρητικότητα έως 15 κάρτες, για γρήγορη ομαδική μετατροπή των πληροφοριών επαγγελματικής επικοινωνίας.

Εύκολος χειρισμός με το πάτημα ενός πλήκτρου

Ακόμα και οι χρήστες οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τις διαδικασίες σάρωσης, θα εκτιμήσουν την ταχύτητα και την ευχρηστία του DR-2020U. Ο ευέλικτος πίνακας ελέγχου του σαρωτή διαθέτει 3 πλήκτρα με απεικονίσεις για τη γρήγορη και αποτελεσματική εκτέλεση των συχνών εργασιών σάρωσης "με το πάτημα ενός πλήκτρου", όπως σάρωση σε διευθύνσεις e-mail ή φακέλους και σάρωση και αποστολή στον εκτυπωτή. Το λογισμικό CaptureOnTouch της Canon απλοποιεί ακόμα περισσότερο τις εργασίες σάρωσης, επιτρέποντας τη μείωση των σφαλμάτων και την εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου.

Πανίσχυρες εφαρμογές

Ο DR-2020U συνοδεύεται από ένα ολοκληρωμένο και ευέλικτο πακέτο εφαρμογών λογισμικού, το οποίο περιλαμβάνει εργαλεία για την αποδοτική και αποτελεσματική καταγραφή, επεξεργασία, αρχειοθέτηση και διαχείριση των εγγράφων. Με τη χρήση του παρεχόμενου λογισμικού PaperPort, οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα άμεσης αποστολής αρχείων εικόνας στο Microsoft SharePoint ή άλλες εφαρμογές. Στα άλλα χρήσιμα προγράμματα λογισμικού που παρέχονται περιλαμβάνονται τα Canon CapturePerfect, BizCard, Nuance OmniPage και eCopy PDF Pro Office.

Ενεργειακή αποδοτικότητα για εξοικονόμηση χρημάτων

Ο DR-2020U εναρμονίζεται με τις προδιαγραφές Energy Star, ενώ παρέχει επίσης τη δυνατότητα αυτόματης ενεργοποίησης ή απενεργοποίησής του παράλληλα με τον υπολογιστή στον οποίο είναι συνδεδεμένος.

Προδιαγραφές προϊόντος

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Τύπος Επίπεδος σαρωτής γενικής χρήσης με αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF) A4
Μονάδα αισθητήρα σάρωσης 2 αισθητήρες CCD
Οπτική ανάλυση 1200dpi
Φωτεινή πηγή CCFL (Λυχνία φθορισμού ψυχρής καθόδου)
Όψη σάρωσης Εμπρός/Πίσω/Διπλή όψη
Διασύνδεση High Speed USB 2.0
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 440 (Π) × 400 (Β) × 180 (Υ) mm
Βάρος Περίπου 7,8kg
Απαιτήσεις τροφοδοσίας ρεύματος AC100-240V (50/60Hz)
Κατανάλωση ρεύματος Σάρωση: 33W, Κατάσταση αναστολής λειτουργίας: 3,7W, Απενεργοποίηση: 0,5W
Περιβάλλον λειτουργίας 10-32,5°C, Υγρασία: 20%-80% RH
Περιβαλλοντική συμμόρφωση ENERGY STAR

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΑΡΩΤΗ

Άσπρο και μαύρο 20 σελ./λεπτό / 40 εικ./λεπτό
Χρώμα 20 σελ./λεπτό / 20 εικ./λεπτό
Ανάλυση εξόδου 150 x 150dpi, 200 x 200dpi, 240 x 240dpi,300 x 300dpi, 400 x 400dpi, 600 x 600dpi
Κατάσταση εξόδου Α&Μ, Διάχυση σφάλματος, Προηγμένη βελτίωση κειμένου, Προηγμένη βελτίωση κειμένου II, Τόνοι του γκρι 8bit (256 διαβαθμίσεις), Χρώμα 24bit
Συνιστώμενος ημερήσιος φόρτος εργασίας Περίπου: 1.000 σαρώσεις/ημέρα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Πλάτος 139,7-216mm
Μήκος 100-355,6mm
Πάχος ADF: 50-128g/m² (0,05-0,15mm)
Επίπεδη σάρωση: έως 25mm
Σάρωση κάρτας Πλάτος: 49mm, Μήκος: 85-91mm (Πάχος 128-300g/m²)
Διαχωρισμός χαρτιού Έλασμα διαχωρισμού
Χωρητικότητα τροφοδότη 50 φύλλα (80g/m²)

ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

- Αυτόματη ανίχνευση μεγέθους σελίδας, Διόρθωση κλίσης, Παράλειψη κενών σελίδων, Αναγνώριση προσανατολισμού κειμένου, Απόρριψη χρώματος (RGB), Ορισμός περιοχής σάρωσης, Αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση, Ανίχνευση διπλής τροφοδοσίας (βάσει μήκους), Καταχώριση εργασίας/χρήστη (καταχώριση έως και 50 εργασιών), Διαχωρισμός δεσμίδων

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Windows Πρόγραμμα οδήγησης ISIS/TWAIN (Windows 2000/XP Pro/XP Home/VISTA/7/8)
CapturePerfect
CaptureOnTouch
Nuance eCopy PDF Pro Office
Nuance PaperPort
Nuance OmniPage
Presto! BizCard Reader
Πρόσθετο: EMC Captiva Cloud Runtime Controls
- Ανταλλακτικός κύλινδρος για τον DR-2020U, Έλασμα διαχωρισμού
- Silex SX-DS-4000U2
 • Όλα τα δεδομένα βασίζονται σε πρότυπες μεθόδους δοκιμής της Canon, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρεται διαφορετικά.
 • Υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.
 • bvseo_sdk, net_sdk, 2.3.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 39ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
 • bvseo_sdk, net_sdk, 2.3.0.0
 • CLOUD, getReviews, 26ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Αξεσουάρ και αναλώσιμα

Αξεσουάρ σαρωτών

Η Canon παρουσιάζει μια σειρά από επιλογές και αξεσουάρ για σαρωτές που αυξάνουν την απόδοση και σας επιτρέπουν να εργάζεστε κατά τις μετακινήσεις σας.

Αναλώσιμα σαρωτών

Τα αναλώσιμα της Canon για τους σαρωτές εγγράφων imageFORMULA σας επιτρέπουν να διατηρείτε σταθερή απόδοση και να αυξάνουν τη διάρκεια ζωής του σαρωτή σας.

DR-2020U-Roller-unit_t

Μονάδα κυλίνδρου

Ανταλλακτική μονάδα κυλίνδρου τροφοδοσίας χαρτιού για τον σαρωτή εγγράφων DR-2020U.

DR-2020U-Separation-Pad_t

Έλασμα διαχωρισμού

Ανταλλακτικό υποσύστημα με έλασμα διαχωρισμού του χαρτιού για τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων του σαρωτή.

Οι εικόνες προορίζονται μόνο για σκοπούς απεικόνισης, το πραγματικό προϊόν μπορεί να διαφέρει.