ΑΡΘΡΟ

Πώς να δημιουργήσετε εκτυπώσεις με εκπληκτικές λεπτομέρειες από τον εκτυπωτή imagePROGRAF PRO-1000

How to bring stunning detail to your prints with the imagePROGRAF PRO-1000

Είτε ετοιμάζετε εικόνες για έκθεση είτε για πώληση, χρειάζεστε έναν επαγγελματικό εκτυπωτή με δυνατότητα να παράγει λεπτομέρειες και χρώματα εξαιρετικής ποιότητας. Ο imagePROGRAF PRO-1000 είναι η ιδανική επιλογή για να ζωντανέψετε τις εικόνες σας με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο.

Η δυναμική, τα χρώματα και η ποιότητα είναι εξέχουσας σημασίας για την πιστή αναπαραγωγή των καλύτερων φωτογραφιών σας. Ο εκτυπωτής imagePROGRAF PRO-1000 διαθέτει τη χαρακτηριστική κόκκινη γραμμή τη σειράς EOS, που συμβολίζει την εξαιρετική ποιότητα, ενώ χάρη στο προηγμένο σύστημα 12 μελανιών, την αδιάλειπτη ροή εργασιών και το ειδικό πρόσθετο λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών, μπορείτε να παράγετε φωτογραφίες που αντικατοπτρίζουν απόλυτα το δημιουργικό σας όραμα. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να το κάνετε.

imagePROGRAF PRO-1000
imagePROGRAF PRO-1000

Ροή εργασιών υψηλής πιστότητας από την Canon

Ο εκτυπωτής imagePROGRAF PRO-1000 επιτρέπει στους χρήστες φωτογραφικών μηχανών EOS της Canon να εκτυπώνουν τις εικόνες τους με αξιοπιστία, χρησιμοποιώντας το Digital Photo Professional, ένα ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό για την επεξεργασία και την εκτύπωση φωτογραφιών, καθώς και τα πρόσθετα Print Studio Pro και Professional Print & Layout. Αυτή η μοναδική ροή εργασιών της Canon για όλα τα στάδια της διαδικασίας, από την είσοδο έως την έξοδο, σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε και να εκτυπώνετε φωτογραφίες από φωτογραφικές μηχανές EOS της Canon διατηρώντας όλες τις αρχικές λεπτομέρειες και την καθαρότητα των εικόνων.

imagePROGRAF PRO-1000 working environment open

Αυξημένη ευχρηστία στη ροή εργασιών

Η παραγωγικότητα και η αποδοτικότητα ενισχύονται στο έπακρο με τα αποκλειστικά πρόσθετα εκτύπωσης της Canon. Σχεδιασμένα για δημοφιλή λογισμικά επεξεργασίας φωτογραφιών, τα Print Studio Pro και Professional Print & Layout της Canon βελτιστοποιούν τη διαδικασία εκτύπωσης και εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ακρίβεια στην αντιστοίχιση των τελικών εκτυπώσεων με τις εικόνες που βλέπετε στην οθόνη.

Στο Print Studio Pro οι λειτουργίες εκτύπωσης βρίσκονται συγκεντρωμένες σε μία εύχρηστη οθόνη χειρισμού, η οποία περιλαμβάνει εργαλεία περικοπής και περιστροφής, ρυθμίσεις εκτύπωσης και δυνατότητα προεπισκόπησης των εικόνων σε πραγματικό χρόνο. Το προηγμένο περιβάλλον χειρισμού του Professional Print & Layout προσφέρει επίσης μια βελτιστοποιημένη ροή εργασιών, με μια αναλυτική διαδικασία εκτύπωσης για ομαλή παραγωγή εικόνων.

imagePROGRAF PRO-1000 wifi pictbridge lifestyle

Ευέλικτες ρυθμίσεις και διαχείριση χρώματος

Τα πρόσθετα της Canon διευκολύνουν την προσαρμογή των ρυθμίσεων για τον εκτυπωτή, το χαρτί, τη διάταξη και τα χρώματα, συμβάλλοντας στη δημιουργία εκτυπώσεων με την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Ταυτόχρονα, η λειτουργία αναπαραγωγής αντίθεσης, που είναι διαθέσιμη και στα δύο πρόσθετα, εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη ευκρίνεια.

Παρακολουθήστε τη διαχείριση χρώματος με την επιλογή του προφίλ ICC. Η βελτιωμένη σχεδίαση προφίλ του εκτυπωτή και η εύχρηστη λειτουργία Black Point Compensation (Αντιστάθμιση μαύρων σημείων) επιτρέπουν την ενίσχυση της αναπαραγωγής των χρωμάτων, αντιστοιχίζοντας το σκοτεινότερο σημείο του προφίλ ICC της εικόνας σε αυτό του εκτυπωτή. Η μέθοδος απόδοσης και ο έλεγχος δοκιμιών ενισχύουν περαιτέρω την πιστότητα των εικόνων ως προς το δημιουργικό σας όραμα.

imagePROGRAF PRO-1000 mobile printing lifestyle

Κορυφαίες ασπρόμαυρες εκτυπώσεις

Χαρίστε στις εικόνες μια ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από τα φιλμ νουάρ με εντυπωσιακές ασπρόμαυρες εκτυπώσεις. Δημιουργήστε ασπρόμαυρες εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας με ουδέτερους τόνους, εξαιρετικό βάθος και ευκρίνεια αξιοποιώντας τα τέσσερα ειδικά μονόχρωμα μελάνια του συστήματος LUCIA PRO (φωτογραφικό μαύρο, ματ μαύρο, γκρι και φωτογραφικό γκρι).

imagePROGRAF PRO-1000 side paper black & white

Αυξημένη αποδοτικότητα για μεγάλους όγκους παραγωγής

Οι δεξαμενές μελανιού μεγάλης χωρητικότητας 80ml αποτρέπουν τις συχνές αλλαγές μελανιού που διακόπτουν τη ροή εργασιών σας, για να παραμένετε επικεντρωμένοι στη δημιουργικότητά σας. Η εύκολα αντικαθιστώμενη κασέτα συντήρησης αυξάνει επίσης την αποδοτικότητα για χρήστες που παράγουν μεγάλους όγκους εκτυπώσεων, καθώς και τα 12 μελάνια τοποθετούνται εύκολα από την εμπρός πλευρά του εκτυπωτή και βρίσκονται πίσω από ένα αναδιπλούμενο κάλυμμα για πιο απλή πρόσβαση.

imagePROGRAF PRO-1000 ink set

Σύνταξη Claire Price