PIXMA_TS_9040 home environment living room

PIXMA TS9040

Αξιοποιήστε στο έπακρο κάθε εικόνα, με αυτόν τον εκπληκτικό εκτυπωτή υψηλής ποιότητας. Ιδανικός ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς φωτογράφους.

Γκαλερί

PIXMA_TS_9040 close up of front panel

Μικρός, τελειοποιημένος, με κορυφαίες δυνατότητες

Με δυνατότητα κορυφαίας εκτύπωσης και τεράστια γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας. Ο PIXMA TS9040 είναι ένας κομψός, μικρών διαστάσεων εκτυπωτής με ολοκληρωμένες δυνατότητες έγχρωμης εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής και οθόνη αφής 12,6cm (5")

Κομψή σχεδίαση, μικρές διαστάσεις

Ανανεωμένο στυλ και μέγεθος περίπου 29% μικρότερο από τα προηγούμενα μοντέλα*. Οι απλές, εκλεπτυσμένες γραμμές συνδυάζονται με ανάγλυφο φινίρισμα και οριζόντια σχεδίαση για εξοικονόμηση χώρου, δημιουργώντας μια μονάδα που ταιριάζει τέλεια σε κάθε διάκοσμο. Ο PIXMA TS9040 είναι ένας εντυπωσιακός εκτυπωτής που παράγει πανέμορφες φωτογραφίες.

PIXMA_TS_9040 home environment chest of drawers


Γρήγορος και εύχρηστος

Αυτόματος δίσκος εξόδου, μπροστινός πίνακας, διπλοί τροφοδότες χαρτιού, για πιο γρήγορη και πιο οικονομική εκτύπωση. Με τη μεγάλη οθόνη αφής 12,6cm έχετε εύκολα πρόσβαση σε διάφορα χαρακτηριστικά, από βασικές λειτουργίες εκτύπωσης και σάρωσης μέχρι εκτύπωση φωτογραφιών από κάρτα SD.

PIXMA_TS_9040 Open front panel lifestyle

Γίνετε δημιουργικοί

Βελτιώστε ακόμη περισσότερο τις φωτογραφίες από μηχανή, με τα δημιουργικά φίλτρα φωτογραφιών στην οθόνη. Χρησιμοποιήστε φίλτρα, όπως εκείνα στα κοινωνικά δίκτυα, στις εικόνες από κάρτες SD γρήγορα και εύκολα, με την οθόνη αφής του PIXMA TS9040. Μπορείτε ακόμα και να προβάλετε την αρχική εικόνα σε παράθεση με τη φιλτραρισμένη εικόνα πριν από την εκτύπωση, για να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει το τελικό αποτέλεσμα.

PIXMA_TS_9040 filtering images

Εύκολη συνδεσιμότητα

Εκτυπώστε εύκολα φωτογραφίες και έγγραφα κειμένου επαγγελματικής ποιότητας από οπουδήποτε με Wi-Fi, Ethernet, Android, iOS, Google Cloud Print και Windows 10 Mobile. Με το PIXMA Cloud Link έχετε επίσης την ελευθερία να εκτυπώνετε και να σαρώνετε σε υπηρεσίες cloud, ενώ οι συσκευές Android που διαθέτουν NFC σάς επιτρέπουν να σαρώνετε και να εκτυπώνετε μόνο με μια επαφή. Η σάρωση στο cloud είναι διαθέσιμη μόνο σε χρήστες γνήσιων μελανιών Canon.

PIXMA_TS_9040 phone connectively

Χρησιμοποιήστε το PIXMA Cloud Link μέσω της εφαρμογής Canon PRINT ή της οθόνης αφής του PIXMA TS9040, για να εκτυπώσετε από πολλά δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα και υπηρεσίες cloud, όπως το Facebook, το Google Drive και το Dropbox. Αποκτήστε πρόσβαση στο Instagram και εκτυπώστε τις λήψεις σας με το τετράγωνο γυαλιστερό φωτογραφικό χαρτί 13x13cm της Canon.

PIXMA cloud link
PIXMA_TS_9040 colour print out

Κορυφαία απόδοση

Η βελτιωμένη τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης και τα 6 ανεξάρτητα μελάνια (μαζί με το γκρι) του PIXMA TS9040 μειώνουν τις κηλίδες και αποτυπώνουν τις αναμνήσεις σας με εντυπωσιακή λεπτομέρεια.

Οικονομική εκτύπωση

Με την αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση, ο εκτυπωτής είναι έτοιμος όταν τον χρειάζεστε περισσότερο. Με τη χρήση φυσιγγίων μελανιού XL υψηλής χωρητικότητας Canon εξοικονομείτε έως και 30% στο κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα στάνταρ μελάνια. Μπορείτε να εξοικονομήσετε ακόμα και χαρτί, με την αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης.

Printing accessories lifestyle
PIXMA_TS_5050 product lifestyle video

Προδιαγραφές

icon

Wi-Fi

Ασύρματη χρήση και κοινοποίηση

Smartphone and Tablet print

Εκτύπωση από smartphone και tablet

Εφαρμογή Canon PRINT

5.0 Type 12.6cm TFT

Μεγάλη οθόνη αφής 12,6cm

Εύκολος χειρισμός των λειτουργιών εκτυπωτή

Creative Filter

Δημιουργικά φίλτρα

Εφαρμογή φωτογραφικών φίλτρων μέσω της οθόνης αφής

2 way

Διπλός τροφοδότης χαρτιού

Ταυτόχρονη τοποθέτηση απλού/φωτογραφικού χαρτιού

6 Single Inks

6 ανεξάρτητα μελάνια

Αλλαγή μόνο του μελανιού που εξαντλείται

PIXMA Cloud Link

PIXMA Cloud Link

Εκτύπωση από και σάρωση σε cloud

Memory Card

Κάρτα SD

Εκτύπωση από κάρτες μνήμης SD

Πλήρεις προδιαγραφές

PIXMA_TS_9040 close up of front panel
PIXMA_TS_9040 whats in the box

Περιεχόμενα συσκευασίας

Εκτυπώστε και σαρώστε εύκολα έγγραφα και φωτογραφίες με αυτόν τον υψηλής ποιότητας, μικρού μεγέθους οικιακό εκτυπωτή.

• Εκτυπωτής All-In-One – PIXMA TS9040

• Βασικά δοχεία μελανιού

• Καλώδιο ρεύματος

• CD-ROM εγκατάστασης

• Εγχειρίδια χρήσης

Σχετικά προϊόντα

Αξεσουάρ

Αξιοποιήστε στο έπακρο τον εκτυπωτή Canon

Εκτυπώσεις από κοινωνικά μέσα και υπηρεσίες cloud μέχρι λευκώματα και δυναμικές κάρτες. Ανακαλύψτε τη δημιουργικότητά σας με την εφαρμογή Canon Print και το λογισμικό Creative Park.

*Σύγκριση όγκου με το προηγούμενο μοντέλο MG7740, με το εμπρός συρτάρι χαρτιού, τον πίσω δίσκο και τον δίσκο εξόδου σε σύμπτυξη μέσα στο σώμα του εκτυπωτή. Όταν τοποθετείται χαρτί μεγέθους A4/LTR στο εμπρός συρτάρι χαρτιού, μέρος του συρταριού θα εξέχει από τον πίνακα χειρισμού (35mm – PIXMA TS9040)