Λογισμικό PIXMA

Η σειρά εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων PIXMA προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης και ολοκληρωμένα προγράμματα λογισμικού που σας εμπνέουν για νέες δημιουργίες. Ανακαλύψτε ξανά ξεχασμένες αναμνήσεις απλοποιώντας τον τρόπο οργάνωσης και εκτύπωσης των φωτογραφιών σας, ακόμη και φωτογραφιών από το Facebook. Σαρώστε εύκολα έγγραφα, δημιουργήστε αρχεία PDF και αποκτήστε πρόσβαση σε αποκλειστικές online υπηρεσίες.

My Image Garden

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητες του PIXMA σας. Απλοποιήστε τον τρόπο οργάνωσης και εκτύπωσης των φωτογραφιών σας με το λογισμικό My Image Garden. Συγκεντρώνει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για υλοποιήσετε τις δημιουργικές ιδέες σας, χάρη στις αυτόματες προτάσεις, τα παρεχόμενα πρότυπα και πολλά ακόμη στοιχεία.

CREATIVE PARK PREMIUM

Το CREATIVE PARK PREMIUM είναι μια online υπηρεσία για χρήστες γνήσιων μελανιών της Canon, η οποία επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών, εικόνων, σχεδίων για χειροτεχνίες από χαρτί και πολλών ακόμα στοιχείων από διεθνώς αναγνωρισμένους φωτογράφους και καλλιτέχνες.

Η υπηρεσία ανανεώνεται διαρκώς με νέο περιεχόμενο, ώστε να σας προσφέρει πάντα έμπνευση και δημιουργικές ιδέες. Απλώς ψάξτε, κατεβάστε και εκτυπώστε περιεχόμενο από το My Image Garden, απευθείας από την οθόνη ενός εκτυπωτή PIXMA με υποστήριξη cloud ή με την εφαρμογή Canon PRINT.

[MASTER] Picture_Creative Park_184x34
Το Creative Park είναι μια δωρεάν online υπηρεσία που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εξατομικευμένες ευχετήριες κάρτες, ημερολόγια και πολλές ακόμη διασκεδαστικές κατασκευές με φωτογραφίες και αντικείμενα από χαρτί.

Οργανώστε τις εικόνες σας

Βρείτε στον υπολογιστή σας ακόμη και φωτογραφίες που είχατε ξεχάσει ότι υπάρχουν. Το My Image Garden οργανώνει αυτόματα τις εικόνες σας κατά ημερομηνία λήψης και τις εμφανίζει σε προβολή ημερολογίου. Η ενσωματωμένη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου απλοποιεί την οργάνωση των εικόνων ανάλογα με τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στις φωτογραφίες. Μπορείτε επίσης να ομαδοποιείτε εύκολα τις εικόνες σας κατά εκδηλώσεις, όπως γάμοι, γενέθλια κ.λπ.

Δημιουργήστε και εκτυπώστε

Η εκτύπωση των φωτογραφιών σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Το λογισμικό My Image Garden συγκεντρώνει όλες τις ρυθμίσεις εκτύπωσης –όπως τον τύπο, το μέγεθος και τα περιθώρια του χαρτιού– σε μία μόνο εύχρηστη οθόνη. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία προτύπων και φωτογραφικών φίλτρων, μπορείτε να μετατρέπετε εύκολα και απλά τις φωτογραφίες σας σε πραγματικά έργα τέχνης. Δημιουργήστε και εκτυπώστε εξατομικευμένες κάρτες, ημερολόγια και κολάζ φωτογραφιών χρησιμοποιώντας το μενού "My Art".

Εκτύπωση Ταινίας Full HD

Απομονώστε τις καλύτερες στιγμές των ταινιών σας. Απλώς αναπαράγετε το βίντεο που έχετε τραβήξει με μια μηχανή Canon και επιλέξτε τα καρέ που θέλετε να εκτυπώσετε ως μεμονωμένες φωτογραφίες, συγχωνεύστε πολλά καρέ ή χρησιμοποιήστε μια σειρά από καρέ για να αφηγηθείτε μια ιστορία.

Απευθείας εκτύπωση σε δίσκους

Δημιουργήστε δίσκους με κομψό, επαγγελματικό φινίρισμα. Με τη λειτουργία Απευθείας εκτύπωσης σε δίσκους μπορείτε να εκτυπώνετε επάνω στην επιφάνεια εκτυπώσιμων δίσκων. Χρησιμοποιήστε τα πρότυπα που παρέχονται για να σχεδιάσετε τις δικές σας ετικέτες με αγαπημένες εικόνες και να προσθέσετε κείμενο.

Quick Menu

Κύρια οθόνη

Το λογισμικό Quick Menu επιτρέπει εύκολη και άμεση πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του εκτυπωτή, σε υπηρεσίες στο Internet και σε εγχειρίδια. Στην κύρια οθόνη εμφανίζονται με σαφήνεια όλες οι διαθέσιμες λειτουργίες του εκτυπωτή και λογισμικού My Image Garden.

Παρουσίαση εικόνων

Ανακαλύψτε ξανά τη συλλογή των φωτογραφιών σας και βρείτε νέες πηγές έμπνευσης με τη λειτουργία παρουσίασης εικόνων του Quick Menu. Ένα μικρό παράθυρο στην επιφάνεια εργασίας εμφανίζει εικόνες από τον υπολογιστή σας, καθώς και διασκεδαστικές διατάξεις που δημιουργεί αυτόματα το My Image Garden.

Μενού συντόμευσης

Αυτή η πρακτική γραμμή εικονιδίων παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε λειτουργίες από την κύρια οθόνη του Quick Menu. Μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα τα εικονίδια, ώστε να προσπελάζετε γρήγορα τις αγαπημένες σας λειτουργίες από την επιφάνεια εργασίας.

[IMAGE] Easy-WebPrint-Ex-logo

Easy-WebPrint EX

Πάρτε στα χέρια σας τον έλεγχο της εκτύπωσης υλικού από το Internet

Το Easy-WebPrint EX είναι ένα πρόσθετο του Microsoft Internet Explorer που σας επιτρέπει να επιλέγετε εύκολα τα κύρια σημεία μιας ιστοσελίδας και να τα "επικολλάτε" σε ένα έγγραφο για εκτύπωση.

psp-logo.png

Print Studio Pro

Διαχείριση ροής εργασιών

Το πρόσθετο Print Studio Pro της Canon προσφέρει την ιδανική διασύνδεση ανάμεσα στην εικόνα σας και στο τελικό εκτυπωμένο προϊόν. Αυτό το μοναδικό λογισμικό έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους επαγγελματικούς εκτυπωτές PIXMA και διευκολύνει την παραγωγή φωτογραφικών εκτυπώσεων κορυφαίας ποιότητας.

Easy_Photo_Print_Thumb


Easy-PhotoPrint+

Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας και δημιουργήστε ευχετήριες κάρτες και ημερολόγια


Αυτή η λειτουργία, που είναι ενσωματωμένη στην εφαρμογή Canon PRINT, επιτρέπει στους χρήστες tablet να δημιουργούν προσαρμοσμένες ευχετήριες κάρτες, ημερολόγια, κολάζ και πολλά περισσότερα, με φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στην έξυπνη συσκευή τους ή σε κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook.

Κατεβάστε απλώς τη δωρεάν εφαρμογή Canon PRINT και δηλώστε τον εκτυπωτή σας με υποστήριξη cloud για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τα προσωπικά σας έργα για την οικογένεια και τους φίλους σας.

Easy Photo-Print+

Το λογισμικό Full HD Movie Print είναι διαθέσιμο για επιλεγμένες φωτογραφικές μηχανές Canon Digital IXUS, PowerShot και EOS, καθώς και βιντεοκάμερες Legria.

Ελέγξτε τις προδιαγραφές κάθε προϊόντος για να επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα κάθε λειτουργίας και τη συμβατότητα του λογισμικού.

Η επωνυμία Facebook® είναι σήμα κατατεθέν της Facebook Inc.