Λογισμικό PIXMA

Η σειρά εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων PIXMA προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης και ολοκληρωμένα προγράμματα λογισμικού που σας εμπνέουν για νέες δημιουργίες. Ανακαλύψτε ξανά ξεχασμένες αναμνήσεις απλοποιώντας τον τρόπο οργάνωσης και εκτύπωσης των φωτογραφιών σας, ακόμη και φωτογραφιών από το Facebook. Σαρώστε εύκολα έγγραφα, δημιουργήστε αρχεία PDF και αποκτήστε πρόσβαση σε αποκλειστικές online υπηρεσίες.

My Image Garden

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητες του PIXMA σας. Απλοποιήστε τον τρόπο οργάνωσης και εκτύπωσης των φωτογραφιών σας με το λογισμικό My Image Garden. Συγκεντρώνει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για υλοποιήσετε τις δημιουργικές ιδέες σας, χάρη στις αυτόματες προτάσεις, τα παρεχόμενα πρότυπα και πολλά ακόμη στοιχεία.


Περιήγηση στο λογισμικό My Image Garden

CREATIVE PARK PREMIUM

Το CREATIVE PARK PREMIUM είναι μια online υπηρεσία για χρήστες γνήσιων μελανιών της Canon, η οποία επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών, εικόνων, σχεδίων για χειροτεχνίες από χαρτί και πολλών ακόμα στοιχείων από διεθνώς αναγνωρισμένους φωτογράφους και καλλιτέχνες.

Η υπηρεσία ανανεώνεται διαρκώς με νέο περιεχόμενο, ώστε να σας προσφέρει πάντα έμπνευση και δημιουργικές ιδέες. Απλώς ψάξτε, κατεβάστε και εκτυπώστε περιεχόμενο από το My Image Garden, απευθείας από την οθόνη ενός εκτυπωτή PIXMA με υποστήριξη cloud ή με την εφαρμογή Canon PRINT.


Το Creative Park είναι μια δωρεάν online υπηρεσία που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εξατομικευμένες ευχετήριες κάρτες, ημερολόγια και πολλές ακόμη διασκεδαστικές κατασκευές με φωτογραφίες και αντικείμενα από χαρτί.

Οργανώστε τις εικόνες σας

Βρείτε στον υπολογιστή σας ακόμη και φωτογραφίες που είχατε ξεχάσει ότι υπάρχουν. Το My Image Garden οργανώνει αυτόματα τις εικόνες σας κατά ημερομηνία λήψης και τις εμφανίζει σε προβολή ημερολογίου. Η ενσωματωμένη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου απλοποιεί την οργάνωση των εικόνων ανάλογα με τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στις φωτογραφίες. Μπορείτε επίσης να ομαδοποιείτε εύκολα τις εικόνες σας κατά εκδηλώσεις, όπως γάμοι, γενέθλια κ.λπ.

Δημιουργήστε και εκτυπώστε

Η εκτύπωση των φωτογραφιών σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Το λογισμικό My Image Garden συγκεντρώνει όλες τις ρυθμίσεις εκτύπωσης –όπως τον τύπο, το μέγεθος και τα περιθώρια του χαρτιού– σε μία μόνο εύχρηστη οθόνη. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία προτύπων και φωτογραφικών φίλτρων, μπορείτε να μετατρέπετε εύκολα και απλά τις φωτογραφίες σας σε πραγματικά έργα τέχνης. Δημιουργήστε και εκτυπώστε εξατομικευμένες κάρτες, ημερολόγια και κολάζ φωτογραφιών χρησιμοποιώντας το μενού "My Art".

Εκτύπωση Ταινίας Full HD

Απομονώστε τις καλύτερες στιγμές των ταινιών σας. Απλώς αναπαράγετε το βίντεο που έχετε τραβήξει με μια μηχανή Canon και επιλέξτε τα καρέ που θέλετε να εκτυπώσετε ως μεμονωμένες φωτογραφίες, συγχωνεύστε πολλά καρέ ή χρησιμοποιήστε μια σειρά από καρέ για να αφηγηθείτε μια ιστορία.

Απευθείας εκτύπωση σε δίσκους

Δημιουργήστε δίσκους με κομψό, επαγγελματικό φινίρισμα. Με τη λειτουργία Απευθείας εκτύπωσης σε δίσκους μπορείτε να εκτυπώνετε επάνω στην επιφάνεια εκτυπώσιμων δίσκων. Χρησιμοποιήστε τα πρότυπα που παρέχονται για να σχεδιάσετε τις δικές σας ετικέτες με αγαπημένες εικόνες και να προσθέσετε κείμενο.