Επαγγελματικοί φωτογραφικοί εκτυπωτές PIXMA

Αποκτήστε τον απόλυτο δημιουργικό έλεγχο με τους επαγγελματικούς φωτογραφικούς εκτυπωτές PIXMA και απολαύστε πάντα τα αποτελέσματα που αξίζουν οι εικόνες σας. Με συστήματα 8, 10 ή 12 μελανιών, αυτοί οι εκτυπωτές A3 έχουν σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε φωτογράφου, από τους έμπειρους ερασιτέχνες έως τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου.

PIXMA PRO

PIXMA PRO-1

PIXMA PRO-1

Η επιλογή των επαγγελματιών

 • Εκτυπωτής A3 κορυφαίας ποιότητας για παραγωγικότητα εμπορικής κλίμακας
 • Μοναδικό σύστημα 12 μελανιών με εκπληκτική γκάμα χρωμάτων
 • Λειτουργία βελτιστοποίησης χρώματος Chroma Optimizer για ομοιόμορφη στιλπνότητα και ευκρινές, καθαρό μαύρο
 • Εντυπωσιακές ασπρόμαυρες εκτυπώσεις με 5 μονόχρωμα μελάνια

PIXMA PRO-10S 240px Range x 100px.jpg

PIXMA PRO-10S

Εκθεσιακή ποιότητα

 • Επαγγελματικός φωτογραφικός εκτυπωτής A3+
 • Σύστημα 10 μελανιών τύπου pigment με μελάνι Chroma Optimizer
 • Ασύρματη και ενσύρματη επικοινωνία Ethernet
 • Δυνατότητα σύνδεσης στο cloud και ενσωμάτωση σε επαγγελματικές φωτογραφικές υπηρεσίες
 • 3 μονόχρωμα μελάνια για υψηλής ποιότητας φωτογραφίες σε κλίμακα του γκρι

PIXMA PRO-100S 240px Range x 100px.jpg

PIXMA PRO-100S

Ζωηρές και συναρπαστικές εικόνες

 • Φωτογραφικός εκτυπωτής A3+, εντυπωσιακής ποιότητας
 • Πλούσια χρώματα με σύστημα 8 μελανιών τύπου dye
 • Ασύρματη και ενσύρματη επικοινωνία Ethernet
 • Δυνατότητα σύνδεσης στο cloud και ενσωμάτωση σε επαγγελματικές φωτογραφικές υπηρεσίες
 • 3 μονόχρωμα μελάνια για υψηλής ποιότητας φωτογραφίες σε κλίμακα του γκρι

Επιλογή του κατάλληλου φωτογραφικού εκτυπωτή

Ο David Noton, ένα από τα μέλη της κοινότητας Canon Explorer, παρουσιάζει αναλυτικά τη σειρά επαγγελματικών εκτυπωτών PIXMA, εξηγώντας τις διαφορές ανάμεσα στα συστήματα μελανιών τύπου pigment και dye.

Αντιστοίχιση χρωμάτων μεταξύ οθόνης και εκτύπωσης

Μάθετε πώς μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο φωτογραφικό χαρτί για τις εικόνες σας και το απαραίτητο λογισμικό εκτύπωσης. Ο ειδικός της Canon εξηγεί αναλυτικά τα χαρτιά για φωτογραφίες και καλλιτεχνικές εφαρμογές, τη σημασία της βαθμονόμησης της οθόνης και τα προφίλ ICC.

Εκτύπωση καλλιτεχνικών έργων και φωτογραφιών

Μια αναλυτική ματιά στη διαδικασία εκτύπωσης, από την επιλογή του χώρου χρωμάτων της εικόνας έως την τελική εκτύπωση. Παρακολουθήστε έναν αναλυτικό οδηγό για το πρόσθετο εκτύπωσης PIXMA Print Studio Pro για τις εφαρμογές Adobe Photoshop και Lightroom.

Print Studio Pro

Το πρόσθετο Print Studio Pro της Canon προσφέρει την ιδανική διασύνδεση ανάμεσα στην εικόνα σας και στο τελικό εκτυπωμένο προϊόν. Αυτό το μοναδικό λογισμικό έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους επαγγελματικούς εκτυπωτές PIXMA και διευκολύνει την παραγωγή φωτογραφικών εκτυπώσεων κορυφαίας ποιότητας.

Εγκεκριμένα χαρτιά

Για να διευρύνετε τις δημιουργικές επιλογές σας, πειραματιστείτε τοποθετώντας σε επαγγελματικούς εκτυπωτές PIXMA διάφορους τύπους ειδικών υλικών, όπως Baryta, Καλλιτεχνικών εφαρμογών ή Καμβά. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να κατεβάσετε προφίλ ICC για χαρτιά από άλλους αναγνωρισμένους κατασκευαστές. 

Χαρτιά Canon

Η ευρεία γκάμα χαρτιών της Canon περιλαμβάνει γυαλιστερά, ημι-γυαλιστερά, ματ και σατινέ φωτογραφικά χαρτιά. Σε συνδυασμό με τα μελάνια LUCIA ή ChromaLife100+, αναδεικνύουν το πνεύμα των φωτογραφιών σας σε άψογες εκτυπώσεις που θα εμπνέουν τις επόμενες γενιές.

Δημιουργία προφίλ

Δημιουργήστε προφίλ ICC με λογισμικό διαχείρισης χρωμάτων

Δημιουργήστε εύκολα προσαρμοσμένα προφίλ ICC, βελτιστοποιημένα για τον εκτυπωτή, το χαρτί και το μοναδικό περιβάλλον εργασίας σας, χρησιμοποιώντας ένα φασματόμετρο και το λογισμικό διαχείρισης χρωμάτων Color Management Tool Pro της Canon. Το λογισμικό περιλαμβάνει έναν εύχρηστο οδηγό, ο οποίος εκτυπώνει διαγράμματα μετρήσεων που μπορούν να σαρωθούν με διάφορες συσκευές βαθμονόμησης X-Rite (Eye-One PRO, Color Munki), εξασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα και την ακρίβεια χρωμάτων που χρειάζεστε.

PIXMA PRO Output

Η μεταφορά μελανιού στο χαρτί

Η εκπληκτική ποιότητα των εικόνων που παρέχει η σειρά επαγγελματικών φωτογραφικών εκτυπωτών PIXMA οφείλεται στον ιδανικό συνδυασμό του πάθους σας για τη φωτογραφία και της υψηλής τεχνολογίας μας. Στην Canon έχουμε αφιερώσει πολλά χρόνια στην ανάπτυξη συστημάτων με κεφαλές εκτύπωσης τεχνολογίας FINE και στην τελειοποίηση των μελανιών μας, για να εξασφαλίσουμε τα αποτελέσματα που μπορείτε να απολαμβάνετε σήμερα. Χάρη στα επαγγελματικά συστήματα 12 και 10 μελανιών τύπου pigment, καθώς και στο εξειδικευμένο σύστημα 8 μελανιών τύπου dye, οι δημιουργικοί ερασιτέχνες και οι επαγγελματίες φωτογράφοι μπορούν να βρουν τον ιδανικό φωτογραφικό εκτυπωτή A3 για εκτυπώσεις εξαιρετικής ποιότητας με τον πιο αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Ασπρόμαυρες εκτυπώσεις

Με τα ειδικά 3 ή 5 μονόχρωμα μελάνια και τη ρύθμιση ασπρόμαυρης εκτύπωσης φωτογραφιών του προγράμματος οδήγησης, σε συνδυασμό με λειτουργίες όπως η βελτιστοποίηση χρώματος που διασφαλίζουν ομοιόμορφη στιλπνότητα και βελτιωμένη πυκνότητα του μαύρου, η σειρά επαγγελματικών εκτυπωτών PIXMA θέτει νέα πρότυπα ποιότητας στην επαγγελματική μονόχρωμη εκτύπωση.

Υποστήριξη για επαγγελματικούς φωτογραφικούς εκτυπωτές PIXMA

Κατεβάστε προγράμματα οδήγησης, λογισμικό, firmware και εγχειρίδια, και αποκτήστε πρόσβαση σε online πόρους τεχνικής υποστήριξης και αντιμετώπισης προβλημάτων για τον δικό σας επαγγελματικό φωτογραφικό εκτυπωτή PIXMA.

  Αναζήτηση προηγούμενων μοντέλων επαγγελματικών εκτυπωτών inkjet

  Στην ενότητα για τα παλαιότερα προϊόντα μας θα βρείτε προδιαγραφές και αναλώσιμα συμβατά με παλαιότερα μοντέλα επαγγελματικών φωτογραφικών εκτυπωτών PIXMA.