Canon PIXMA MG2940

PIXMA MG2940

Ανακαλύψτε έναν νέο, ασύρματο κόσμο με αυτό το οικονομικά προσιτό πολυμηχάνημα μικρών διαστάσεων με Wi-Fi, που σας επιτρέπει να εκτυπώνετε πανεύκολα από smartphone, tablet, φωτογραφικές μηχανές ή από το cloud. Απλώς συνδεθείτε και αντιγράψτε, εκτυπώστε και σαρώστε.

PIXMA MG2940

Πλεονεκτήματα

  • Συνδεθείτε ασύρματα. Συνδεθείτε, εκτυπώστε, αντιγράψτε και σαρώστε ακριβώς όπως θέλετε με αυτό το ποιοτικό πολυμηχάνημα με Wi-Fi
  • Αποτυπώστε κάθε λεπτομέρεια με γρήγορες εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας χάρη στην τεχνολογία φυσιγγίων FINE
  • Εκτυπώστε και σαρώστε εύκολα από έξυπνες συσκευές με την εφαρμογή PIXMA Printing Solutions
  • Απολαύστε τη δημιουργική ελευθερία που χαρίζει η εκτύπωση από το cloud με το PIXMA Cloud Link
  • Εκτυπώστε περισσότερες σελίδες με χαμηλότερο κόστος χρησιμοποιώντας τα προαιρετικά μελάνια XL

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon PIXMA MG2940

Compact πολυμηχάνημα με Wi-Fi


Μπείτε στον κόσμο του Wi-Fi. Ένα πολυμηχάνημα που μπορείτε να χρησιμοποιείτε ασύρματα, από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού, μόνοι σας ή από κοινού με άλλους, μέσω φορητών συσκευών. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι μπορούν να απολαμβάνουν τα ίδια, ποιοτικά αποτελέσματα. Είναι ιδανικό για καθημερινές ανάγκες εκτύπωσης, σάρωσης ή αντιγραφής και υποστηρίζει την τεχνολογία Wireless LAN PictBridge, για να εκτυπώνετε εύκολα τις φωτογραφίες σας απευθείας από συμβατές φωτογραφικές μηχανές με ασύρματη σύνδεση. Με τη διακριτική και κομψή του σχεδίαση, εξοικονομεί χώρο και διευκολύνει την τοποθέτηση χαρτιού και την αντικατάσταση των μελανιών.

Μικρότερο κόστος μελανιών


Περισσότερες εκτυπώσεις με χαμηλότερο κόστος. Με τα προαιρετικά φυσίγγια XL FINE, μπορείτε να εκτυπώνετε πολύ περισσότερες σελίδες και να αλλάζετε τα μελάνια σπανιότερα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μειώσετε το κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα έως και 30% σε σύγκριση με αντίστοιχα κοινά μελάνια.

Γρήγορες, ποιοτικές εκτυπώσεις


Απολαύστε φωτογραφίες με εκπληκτικά επίπεδα λεπτομέρειας. Το σύστημα φυσιγγίων FINE, με ανάλυση εκτύπωσης έως και 4.800dpi, προσφέρει ζωηρά χρώματα και ευανάγνωστο κείμενο σε εκτυπώσεις και αντίγραφα. Επίσης, είναι εξαιρετικά γρήγορο, με ταχύτητες ISO ESAT έως 8ipm για μονόχρωμες εκτυπώσεις και 4ipm για έγχρωμες εκτυπώσεις.

Συνδεθείτε με το cloud


Απολαύστε την ελευθερία της εκτύπωσης από το cloud. Εκτυπώστε φωτογραφίες από το Facebook, το Twitter και τα online άλμπουμ σας, από το smartphone ή το tablet σας, μέσα σε δευτερόλεπτα. Χάρη στο βελτιωμένο PIXMA Cloud Link, τώρα μπορείτε να προσπελάζετε και να εκτυπώνετε τα έγγραφά σας από το GoogleDrive.

Υποστήριξη για smartphone και tablet


Η ζωή σας συνδέεται με το smartphone σας. Το ίδιο και ο εκτυπωτής σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή PIXMA Printing Solutions της Canon για το smartphone ή το tablet σας. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να προσπελάζετε και να εκτυπώνετε απευθείας από υπηρεσίες cloud. Μπορείτε ακόμη και να ελέγχετε την κατάσταση του εκτυπωτή, να ανατρέχετε στο εγχειρίδιο χρήσης και να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο τη στάθμη των μελανιών μέσω Wi-Fi ή Internet. Για ακόμη περισσότερες δυνατότητες σύνδεσης με φορητές συσκευές, προσφέρεται επίσης υποστήριξη για Google Cloud Print.

Διασκεδάστε δημιουργικά


Διασκεδάστε εξερευνώντας τη δημιουργικότητά σας. Με την online υπηρεσία Easy Photo Print+ (διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής PIXMA Printing Solutions), μπορείτε να σχεδιάζετε και να εκτυπώνετε εύκολα ευχετήριες κάρτες, κολάζ φωτογραφιών και πολλά άλλα, χρησιμοποιώντας εικόνες από το tablet, τον υπολογιστή σας ή το cloud.

Ξεκινήστε έξυπνα


Το πολυμηχάνημα που καταργεί την αναμονή. Πάντα σε ετοιμότητα: ενεργοποιείται αυτόματα μόλις στείλετε μια εκτύπωση. Επίσης, σβήνει αυτόματα αν δεν το χρησιμοποιήσετε για ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, για εξοικονόμηση ενέργειας. Επιπλέον, χάρη στην Κατάσταση αθόρυβης λειτουργίας, οι εκτυπώσεις πραγματοποιούνται διακριτικά.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Convenient and easy to replace

Άνετη και εύκολη αντικατάσταση

High resolution photo printing

Εκτύπωση φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης

Micro ink droplets for precise print

Μικροσκοπικά σταγονίδια μελανιού για εκτύπωση υψηλής ακριβείας

Optional high yield inks

Προαιρετικά μελάνια υψηλής απόδοσης

Use and share wirelessly

Ασύρματη προσωπική ή κοινή χρήση

Print directly from cloud

Απευθείας εκτύπωση από υπηρεσίες cloud

Canon PRINT app

Εφαρμογή Canon PRINT

Turns on when you start printing

Ενεργοποιείται μόλις ξεκινήσετε την εκτύπωση

  • All-In-One printer – PIXMA MG2940
  • FINE Cartridges
  • Power cord
  • Setup CD-ROM (CD only for Windows – Mac drivers available online)
  • Manuals and other documents

PIXMA MG2940 Video

Cloud-Printers

Εκτύπωση μέσω cloud

Οι εκτυπωτές PIXMA με υποστήριξη υπηρεσιών cloud σάς επιτρέπουν να εκτυπώνετε από online υπηρεσίες cloud απευθείας από την έξυπνη συσκευή σας.

Εκμάθηση και εξερεύνηση

Εκπαιδευτικά μαθήματα

Για τη διαθεσιμότητα των λειτουργιών, ανατρέξτε στις προδιαγραφές κάθε προϊόντος

Εκτύπωση μέσω cloud

PIXMA-CLOUD-MAIN-FILM-Image

Εκτύπωση μέσω cloud

Αυτό το εκπαιδευτικό μάθημα παρέχει οδηγίες σχετικά με την εγκατάσταση του PIXMA Cloud Link, το οποίο σας επιτρέπει να εκτυπώνετε και να προσπελάζετε έγγραφα και φωτογραφίες από δημοφιλείς υπηρεσίες cloud, απευθείας από smartphone, tablet ή την οθόνη του εκτυπωτή σας.

Δείτε το βίντεο

Γρήγορα αποτελέσματα

getting-started-image

Γρήγορα αποτελέσματα

Αυτό η σύντομη ταινία παρουσιάζει τη σειρά PIXMA MG στο ευρύ κοινό. Με τη βοήθεια ενός νεαρού παρουσιαστή στο "οικιακό γραφείο" του, η ταινία σας ξεναγεί στις βασικές λειτουργίες.

Δείτε το βίντεο

Εκφραστείτε δημιουργικά

be-creative-image

Εκφραστείτε δημιουργικά

Αυτό η σύντομη ταινία περιλαμβάνει 4 ενότητες. Σε καθεμία, ένας διαφορετικός παρουσιαστής δείχνει πόσο εύκολη είναι η χρήση των λειτουργιών και του λογισμικού των συστημάτων PIXMA, που προσφέρουν πληθώρα δημιουργικών ευκαιριών στο σπίτι.

Δείτε το βίντεο

Συνδεθείτε

Get Connected-image

Συνδεθείτε

Αυτή η σύντομη ταινία περιλαμβάνει 5 ενότητες. Σε καθεμία ένας διαφορετικός παρουσιαστής δείχνει πόσο εύκολη είναι η διαδικασία εκτύπωσης και σάρωσης σε δημοφιλή smartphone ή tablet χρησιμοποιώντας έναν ασύρματο εκτυπωτή PIXMA.

Δείτε το βίντεο