Φυσίγγια μελανιού PIXMA

Ορισμένα πράγματα έχουν δημιουργηθεί για να λειτουργούν συμπληρωματικά. Για αυτόν το λόγο σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε γνήσια μελάνια και φωτογραφικό χαρτί της Canon, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους εκτυπωτές PIXMA, ώστε να απολαμβάνετε τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα. Για ελκυστικές εκτυπώσεις με μεγάλη διάρκεια ζωής, εμπιστευθείτε τα μελάνια της Canon.

Γιατί να χρησιμοποιείτε αυθεντικά αναλώσιμα Canon;

Τα γνήσια μελάνια Canon αξιοποιούν όλες τις δυνατότητες των εκτυπωτών Canon, για να απολαμβάνετε πάντα αποτελέσματα εξαιρετικής ποιότητας. Με τα μελάνια Canon, ο εκτυπωτής σας αξιοποιεί όλες τις δυνατότητές του.

Πιο φωτεινά και πιστά χρώματα


Η σύνθεση των γνήσιων μελανιών Canon προσφέρει απίστευτα φωτεινά και ακριβή χρώματα, για πραγματικά ξεχωριστές φωτογραφίες. Οι αποχρώσεις του δέρματος δείχνουν πραγματικά φυσικές, ενώ τα φωτεινά χρώματα είναι ζωηρά και ταυτόχρονα ρεαλιστικά. Το μαύρο μελάνι τύπου pigment που χρησιμοποιείται για την εκτύπωση εγγράφων εξασφαλίζει αποτελέσματα εξαιρετικής ευκρίνειας για τους μικρούς χαρακτήρες και απόλυτα καθαρές γραμμές.

Φωτογραφίες με μεγάλη διάρκεια ζωή


Τα αυθεντικά μελάνια και τα φωτογραφικά χαρτιά Canon συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η παραγωγή εκτυπώσεων εξαιρετικής ποιότητας, οι οποίες παραμένουν ανεξίτηλες στο χρόνο. Η εκτύπωση με φωτογραφικούς εκτυπωτές Canon και χρησιμοποιώντας αυθεντικά μελάνια ChromaLife100, ChromaLife100+ ή LUCIA σε φωτογραφικά χαρτιά Canon εγγυάται εικόνες που αντέχουν μια ολόκληρη ζωή.

Προστατέψτε τον εκτυπωτή σας


Η μοναδική τεχνολογία FINE της Canon για τις κεφαλές εκτύπωσης που χρησιμοποιούνται σε όλους τους εκτυπωτές PIXMA εξασφαλίζει εκτυπώσεις σε υψηλές ταχύτητες με εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Επειδή τα ακροφύσια έχουν διάμετρο ανοίγματος μόλις 0,009mm, είναι εξαιρετικά σημαντικό να χρησιμοποιείτε μελάνια που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τις κεφαλές εκτύπωσης FINE υψηλής ακρίβειας. Τα γνήσια μελάνια εγγυώνται υψηλή ποιότητα εκτύπωσης και παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του εκτυπωτή σας.

Πώς ξεχωρίζουν τα γνήσια μελάνια;

Τα γνήσια φυσίγγια μελανιού Canon διατίθενται σε πλαστική ή χάρτινη συσκευασία. Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αναγνώρισης των συσκευασιών.

Χάρτινη συσκευασία μελανιών

Copy of [MASTER] Picture_XL-inks

Για την εύκολη αναγνώριση των γνήσιων μελανιών της Canon, όλες οι χάρτινες συσκευασίες των γνήσιων δοχείων μελανιών περιλαμβάνουν ένα μοναδικό ολόγραμμα της Canon. Τα ολογράμματα διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά που μεταβάλλουν την όψη τους ανάλογα με τη γωνία θέασης. Κοιτάζοντας το ολόγραμμα από συγκεκριμένες γωνίες μπορείτε να διακρίνετε τις λέξεις "Canon" και "Genuine", ενώ οι ίσιες γραμμές του σχεδίου μετατρέπονται σε κυματιστές.

Πλαστική συσκευασία μελανιών

Copy of [MASTER] Picture_XL-inks

Η συσκευασία τύπου κυψέλης (από θερμοδιαμορφωμένο πλαστικό) εξασφαλίζει άριστη προστασία και σωστή παρουσίαση των προϊόντων στα ράφια των καταστημάτων λιανικής. Το μοναδικό και αποκλειστικό σχήμα της συσκευασίας τύπου κυψέλης της Canon, σε συνδυασμό με το ποιοτικό φινίρισμα (ετικέτα και σφράγιση), διασφαλίζουν την εύκολη αναγνώριση του γνήσιου προϊόντος. Η συσκευασία τύπου κυψέλης για τα προϊόντα μελανιών κατασκευάζεται από τουλάχιστον 70% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Βρείτε πληροφορίες για τον τύπο των σχετικών συστημάτων και τις τεχνολογίες των μελανιών PIXMA. Μάθετε πώς υπολογίζεται ο αριθμός των σελίδων εκτύπωσης ανάλογα με το μελάνι που χρησιμοποιείτε και πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε με τα μελάνια XL.

Φυσίγγια FINE

[MASTER] Picture_FINE Cartridge

Το σύστημα φυσιγγίων FINE παρέχει μέγιστη ευκολία, καθώς αρκεί να αντικαταστήσετε μόνο δύο φυσίγγια. Το έγχρωμο φυσίγγιο περιλαμβάνει μελάνια κυανού, ματζέντα και κίτρινου χρώματος για έγχρωμη εκτύπωση, ενώ το δοχείο μαύρου χρώματος περιλαμβάνει μαύρο μελάνι τύπου pigment για εκτύπωση κειμένου. Αυτό το σύστημα χρησιμοποιείται συνήθως σε εκτυπωτές εισαγωγικού επιπέδου.

Ανεξάρτητα μελάνια

[MASTER] Picture_Single Inks

Το σύστημα ανεξάρτητων μελανιών βελτιστοποιεί την αποδοτικότητα, καθώς κάθε φυσίγγιο μελανιού περιέχει μόνο ένα χρώμα, ώστε να αλλάζετε μόνα τα φυσίγγια που έχουν τελειώσει. Με 5 ή περισσότερα χρώματα μελανιού, τα συστήματα ανεξάρτητων μελανιών εξασφαλίζουν εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας και χρησιμοποιούνται σε εκτυπωτές μεσαίων και υψηλών προδιαγραφών.

Εξοικονομήστε χρήματα με μελάνια XL

Εξοικονομήστε χρήματα κατά την αγορά γνήσιων μελανιών Canon με τα προαιρετικά φυσίγγια XL υψηλής απόδοσης, που σας επιτρέπουν να εκτυπώνετε περισσότερες σελίδες με χαμηλότερο κόστος. Προμηθευτείτε πρακτικές συσκευασίες Twin Pack και Multipack που περιέχουν περισσότερα φυσίγγια συμφέρουν ακόμα περισσότερο.

Αποδόσεις μελανιών

Είτε αγοράζετε ένα ανταλλακτικό φυσίγγιο μελανιού είτε έναν καινούργιο εκτυπωτή, ο αριθμός των σελίδων που μπορείτε να εκτυπώσετε από ένα φυσίγγιο μελανιού –η "απόδοση μελανιού"– είναι ένα σημαντικό θέμα που πρέπει να εξετάσετε.

Οδηγός εύρεσης αναλώσιμων

Βρείτε το κατάλληλο φυσίγγιο ή δεξαμενή μελανιού και το κατάλληλο χαρτί για κάθε εκτυπωτή PIXMA με τη βοήθεια του οδηγού εύρεσης αναλώσιμων της Canon. Δημιουργήστε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας που παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο και έγγραφα επαγγελματικού επιπέδου με γνήσια αναλώσιμα Canon.