Εκτυπωτές MAXIFY για μικρά γραφεία

Μεγιστοποιήστε τις δυνατότητες του γραφείου σας με τους στιβαρούς και παραγωγικούς εκτυπωτές MAXIFY για μικρές επιχειρήσεις. Η ιδανική λύση για παραγωγή εκτυπώσεων με χαμηλό κόστος, κατάλληλη για γραφεία με έως και 5 υπαλλήλους και εκτύπωση 250-1.500 σελίδων το μήνα.

MAXIFY-convinience-and-speed

Ευκολία και ταχύτητα

Διαχειριστείτε με άνεση έγγραφα πολλών σελίδων, χάρη στους εκτυπωτές μεγάλης χωρητικότητας χαρτιού και τα πολυμηχανήματα με ενσωματωμένο αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF) 50 φύλλων. Οι υψηλές ταχύτητες παραγωγής επαγγελματικών εκτυπώσεων και ο μικρός χρόνος πρώτης εκτύπωσης εξασφαλίζουν μηδενική αναμονή κατά την παραγωγή των εγγράφων. Με τα πολυμηχανήματα για μικρά γραφεία μπορείτε επίσης να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας ενέργειες, για γρήγορη πρόσβαση την επόμενη φορά.

Ασύρματη συνδεσιμότητα

Χάρη στη συνδεσιμότητα Wi-Fi και Ethernet, μπορείτε εύκολα να μοιράζεστε τις λειτουργίες εκτύπωσης και σάρωσης, αλλά και να εκτυπώνετε από παντού. Εκτυπώστε εύκολα μέσω ασύρματης σύνδεσης από smartphone και tablet χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MAXIFY Printing Solutions της Canon ή το AirPrint™ της Apple. Μπορείτε να εκτυπώνετε μέσω ασύρματου δικτύου, κατά περίπτωση τη στιγμή που θέλετε χρησιμοποιώντας την κατάσταση Σημείου πρόσβασης ή ακόμα και μέσω Internet χάρη στην υποστήριξη υπηρεσιών cloud.

Μάθετε περισσότερα

MAXIFY-Wireless-Connectivity
MAXIFY-Printer-Control

Έλεγχος εκτυπωτή

Για περισσότερη ευκολία, το απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε και να ελέγχετε τον εκτυπωτή μέσω δικτύου. Μπορείτε να ελέγχετε την κατάσταση του εκτυπωτή και τη στάθμη του μελανιού και να παρακολουθείτε τη συνολική χρήση ή τη χρήση συγκεκριμένων εργασιών (π.χ. ασπρόμαυρες εκτυπώσεις διπλής όψης). Επίσης, μπορείτε να περιορίσετε συγκεκριμένες λειτουργίες από απόσταση (π.χ. έγχρωμη εκτύπωση) και να καθορίσετε διάφορες ρυθμίσεις του εκτυπωτή (π.χ. ρύθμιση του Cloud Link).

Προηγμένη σάρωση

Χάρη στη δυνατότητα σάρωσης σε email που διαθέτουν τα πολυμηχανήματα για μικρά γραφεία, μπορείτε να στείλετε το σαρωμένο έγγραφο απευθείας από την οθόνη του εκτυπωτή στη διεύθυνση email που θα επιλέξετε ή να δημιουργήσετε ένα πρόχειρο email με συνημμένο το σαρωμένο έγγραφο στην υπηρεσία webmail που χρησιμοποιείτε (Gmail, MS Exchange, Yahoo!). Επίσης, μπορείτε να ανεβάσετε τα σαρωμένα έγγραφα απευθείας στις υπηρεσίες Evernote, Dropbox, Google Drive και SkyDrive ή σε μια θέση δικτύου.

MAXIFY-Advanced-Scanning
MAXIFY-save money on ink and paper.

Μικρότερο κόστος μελανιού και χαρτιού

Οι δεξαμενές μελανιού υψηλής απόδοσης XL επιτρέπουν την εκτύπωση έως 2.500 ασπρόμαυρων και 1.200 έγχρωμων εγγράφων με χαμηλό κόστος ανά σελίδα. Η επιλογή της πολυσυσκευασίας 4 χρωμάτων περιλαμβάνει μια πλήρη σειρά ανταλλακτικών μελανιών για ακόμα πιο αποδοτική εκτύπωση. Με τη λειτουργία Αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης μπορείτε να μειώσετε την ποσότητα του χαρτιού που χρησιμοποιείτε και να δημιουργήσετε έγγραφα διπλής όψης με επαγγελματική εμφάνιση.

Εργάζεστε από το σπίτι;

Δείτε τη σειρά εκτυπωτών MAXIFY για οικιακά γραφεία, που προσφέρουν υψηλή παραγωγικότητα και είναι ιδανικοί για όσους εργάζονται από το σπίτι.

Εκτυπωτές MAXIFY για οικιακά γραφεία

MAXIFY-Working-from-home

Το AirPrint είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc.