Εκτυπωτές MAXIFY

Γνωρίστε την πλήρη σειρά των παραγωγικών επαγγελματικών εκτυπωτών inkjet MAXIFY της Canon, που έχουν σχεδιαστεί για γρήγορη, υψηλής ποιότητας εκτύπωση εγγράφων για μικρά και οικιακά γραφεία

Επαγγελματικά πολυμηχανήματα inkjet

Αυτοί οι πολυλειτουργικοί επαγγελματικοί εκτυπωτές MAXIFY, με δυνατότητες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και φαξ, καθώς και μεγάλους Αυτόματους τροφοδότες εγγράφων (ADF), αποτελούν την τέλεια επιλογή για το γραφείο σας.

MAXIFY MB2050

MAXIFY MB2050

Αυτό το πολυμηχάνημα μικρού μεγέθους προσφέρει αποδοτική παραγωγή έγχρωμων εκτυπώσεων επαγγελματικής ποιότητας για οικιακά γραφεία. Διαθέτει Wi-Fi, Αυτόματο τροφοδότη εγγράφων, δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης, καθώς και λειτουργία Σάρωσης στο cloud.

MAXIFY MB2150 Series

MAXIFY MB2150 Series

Ένα εξαιρετικό μηχάνημα πολλαπλών λειτουργιών που περιλαμβάνει έγχρωμο εκτυπωτή inkjet, σαρωτή, φωτοαντιγραφικό και φαξ, με υποστήριξη εκτύπωσης και σάρωσης από φορητές συσκευές και υπηρεσίες cloud, ταχύτητα ασπρόμαυρης εκτύπωσης 19 εικ./λεπτό και ευρεία γκάμα δυνατοτήτων δικτύωσης.

MAXIFY MB2350

MAXIFY MB2350

Γρήγορο και παραγωγικό πολυμηχάνημα που προσφέρει έγχρωμη εκτύπωση επαγγελματικής ποιότητας για οικιακά γραφεία. Υποστηρίζει δικτύωση Wi-Fi και Ethernet, δυνατότητα χειρισμού μέσω οθόνης αφής και σύνδεση με smartphone ή με το cloud.

MAXIFY MB2750 Series

MAXIFY MB2750 Series

Έγχρωμο πολυμηχάνημα inkjet για οικιακά γραφεία. Η Σειρά Canon MAXIFY MB2750 παρέχει λειτουργίες εκτύπωσης από φορητές συσκευές και ενοποίηση με εφαρμογές cloud, ενώ η χωρητικότητα 500 φύλλων χαρτιού και η υψηλή ταχύτητα ασπρόμαυρης εκτύπωσης των 24 εικ./λεπτό μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα.

MAXIFY MB5050

MAXIFY MB5050

Γρήγορο πολυμηχάνημα με Wi-Fi για μικρά γραφεία με υψηλές απαιτήσεις. Διαθέτει Αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF), δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης, ελέγχους και παρακολούθηση χρήσης, καθώς και συνδεσιμότητα με smartphone ή με το cloud.

MAXIFY MB5150 Series

MAXIFY MB5150 Series

Ένα μηχάνημα πολλαπλών λειτουργιών για έντονη χρήση, το οποίο περιλαμβάνει έγχρωμο εκτυπωτή inkjet, σαρωτή, φωτοαντιγραφικό και φαξ, με υποστήριξη για φορητές συσκευές και υπηρεσίες cloud, υψηλή ταχύτητα ασπρόμαυρης εκτύπωσης 24 εικ./λεπτό και εύκολη ενοποίηση σε δίκτυο.

MAXIFY MB5350

MAXIFY MB5350

Πολυμηχάνημα υψηλών επιδόσεων για μικρά γραφεία με εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις. Προσφέρει γρήγορη εκτύπωση και σάρωση διπλής όψης, χωρητικότητα χαρτιού 500 φύλλων, ελέγχους χρήσης και δυνατότητες σύνδεσης με smartphone και cloud.

MAXIFY MB5450 Series

MAXIFY MB5450 Series

Πολυμηχάνημα με έγχρωμο εκτυπωτή, φαξ, σαρωτή και φωτοαντιγραφικό, που παράγει 24 εικ./λεπτό για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις και 15,5 εικ./λεπτό για έγχρωμες εκτυπώσεις. Η σειρά Canon MAXIFY MB5450 έχει σχεδιαστεί για έντονη χρήση και υψηλή παραγωγικότητα, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση, την ποιότητα ή την αξιοπιστία

Εκτυπωτές

Χάρη στη δυνατότητα παραγωγικής εκτύπωσης εγγράφων A4, αυτοί οι εκτυπωτές εγγράφων MAXIFY είναι ό,τι χρειάζεται ένα μικρό γραφείο.

MAXIFY iB4050

MAXIFY iB4050

Εκτυπωτής υψηλής ταχύτητας για μικρά γραφεία, με Wi-Fi, Ethernet και δυνατότητα εκτύπωσης από φορητές συσκευές ή από το cloud. Προσφέρει εκτύπωση διπλής όψης και δεξαμενές μελανιού υψηλής χωρητικότητας, για αποδοτική παραγωγή επαγγελματικών εγγράφων υψηλής ποιότητας.

MAXIFY iB4150

MAXIFY iB4150

Ένα σύστημα κατασκευασμένο για υψηλή παραγωγικότητα, απόδοση και αξιοπιστία. Γρήγορη εκτύπωση 24 εικ./λεπτό σε ασπρόμαυρη λειτουργία και 15,5 εικ./λεπτό σε έγχρωμη λειτουργία, με απόδοση μελανιών έως 2.500 σελίδες, χαμηλό κόστος λειτουργίας και Wi-Fi – ιδανική λύση για μικρά γραφεία.