Εκτυπωτές MAXIFY για οικιακά γραφεία

Νέα επίπεδα παραγωγικότητας με τους εκτυπωτές MAXIFY για οικιακά γραφεία. Ιδανικοί για όσους εργάζονται από το σπίτι, προσφέρουν χαμηλό κόστος εκτύπωσης για τα οικιακά γραφεία με εκτυπώσεις 200-1.000 σελίδων το μήνα.

[MASTER] Εικόνα_Σειρά MAXIFY MB2150 240px

Σειρά MAXIFY MB2150

 • Εκτύπωση, αντιγραφή, σάρωση, φαξ
 • 13 έγχρωμες, 19 ασπρόμαυρες σελίδες ανά λεπτό
 • Χωρητικότητα 250 φύλλων, Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων 50 φύλλων
 • Συνδεσιμότητα Wi-Fi και Cloud
 • 200-1.000 σελίδες/μήνα

MAXIFY MB2750 240px

Σειρά MAXIFY MB2750

 • Εκτύπωση, αντιγραφή, σάρωση, φαξ
 • 15,5 έγχρωμες, 24 ασπρόμαυρες σελίδες ανά λεπτό
 • Χωρητικότητα 500 φύλλων, Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων 50 φύλλων
 • Ασύρματη (Wi-Fi) και ενσύρματη (Ethernet) δικτύωση, cloud
 • 200-1.000 σελίδες/μήνα

Ευκολία και ταχύτητα

Τα πολυμηχανήματα για οικιακά γραφεία με ενσωματωμένο αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF) 50 φύλλων και μεγάλη χωρητικότητα χαρτιού προσφέρουν εύκολο χειρισμό των πολυσέλιδων εγγράφων. Οι υψηλές ταχύτητες παραγωγής επαγγελματικών εκτυπώσεων και ο μικρός χρόνος πρώτης εκτύπωσης εξασφαλίζουν μηδενική αναμονή κατά την παραγωγή των εγγράφων. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας ενέργειες, για γρήγορη πρόσβαση την επόμενη φορά.

MAXIFY-Convenience-and-speed
MAXIFY-Wireless-Connectivity

Ασύρματη συνδεσιμότητα

Χάρη στα μοντέλα με Wi-Fi και Ethernet, μπορείτε εύκολα να μοιράζεστε τις λειτουργίες εκτύπωσης και σάρωσης, αλλά και να εκτυπώνετε από παντού. Εκτυπώστε εύκολα μέσω ασύρματης σύνδεσης από smartphone και tablet χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Canon PRINT της Canon ή την τεχνολογία AirPrint™ της Apple. Μπορείτε να εκτυπώνετε μέσω ασύρματου δικτύου, κατά περίπτωση τη στιγμή που θέλετε χρησιμοποιώντας την κατάσταση Σημείου πρόσβασης ή ακόμα και μέσω Internet χάρη στην υποστήριξη υπηρεσιών cloud.

Προηγμένη σάρωση

Χάρη στη δυνατότητα σάρωσης σε email, μπορείτε να στείλετε το σαρωμένο έγγραφο απευθείας από την οθόνη του εκτυπωτή στη διεύθυνση email που θα επιλέξετε ή να δημιουργήσετε ένα πρόχειρο email με συνημμένο το σαρωμένο έγγραφο στην υπηρεσία webmail που χρησιμοποιείτε (Gmail, MS Exchange, Yahoo!). Επίσης, μπορείτε να ανεβάσετε τα σαρωμένα έγγραφα απευθείας στις υπηρεσίες Evernote, Dropbox, Google Drive και SkyDrive μέσω του MAXIFY Cloud Link.

MAXIFY-Advanced-Scanning
MAXIFY-save money on ink and paper.

Μικρότερο κόστος μελανιού και χαρτιού

Οι δεξαμενές μελανιού υψηλής απόδοσης XL επιτρέπουν την εκτύπωση έως 1.200 ασπρόμαυρων και 900 έγχρωμων εγγράφων με χαμηλό κόστος ανά σελίδα. Η επιλογή της πολυσυσκευασίας 4 χρωμάτων περιλαμβάνει μια πλήρη σειρά ανταλλακτικών μελανιών για ακόμα πιο αποδοτική εκτύπωση. Με τη λειτουργία Αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης μπορείτε να μειώσετε την ποσότητα του χαρτιού που χρησιμοποιείτε και να δημιουργήσετε έγγραφα διπλής όψης με επαγγελματική εμφάνιση.

MAXIFY-Working-from-home

Χρειάζεστε έναν φωτογραφικό εκτυπωτή με δυνατότητες κατάλληλες για το γραφείο;

Οι εκτυπωτές PIXMA για οικιακά γραφεία προσφέρουν υψηλής ποιότητας εκτύπωση φωτογραφιών, σε συνδυασμό με πρακτικές δυνατότητες για περιβάλλοντα γραφείου, όπως ο αυτόματος τροφοδότης εγγράφων και η μετάδοση φαξ.

  Υποστήριξη και στοιχεία λήψης

  Κατεβάστε προγράμματα οδήγησης, λογισμικό, firmware και εγχειρίδια, και αποκτήστε πρόσβαση σε online τεχνική υποστήριξη, πόρους και οδηγίες αντιμετώπισης προβλημάτων για τον δικό σας εκτυπωτή MAXIFY για οικιακά γραφεία.

  Αναζητάτε μελάνια;

  Βρείτε τη σωστή δεξαμενή ή πολυσυσκευασία μελανιού για τον δικό σας εκτυπωτή MAXIFY για οικιακά γραφεία, με τον οδηγό εύρεσης αναλώσιμων της Canon.

  Χρειάζεστε βοήθεια στην εύρεση εκτυπωτή;

  Βρείτε τον καλύτερο εκτυπωτή για το σπίτι ή το γραφείο σας, με τη λειτουργία επιλογής εκτυπωτή. Συγκρίνετε επιτραπέζιους φωτογραφικούς εκτυπωτές λέιζερ και inkjet, και πολυμηχανήματα.