Πρόγραμμα συνεργατών Canon – Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική

Δημιουργία αξίας μέσα από τους συνεργάτες μας –και για τους συνεργάτες μας– στον κλάδο των επιχειρήσεων.

Γίνετε συνεργάτης μας

Man and woman sat smiling and chatting over work at desk in a creative studio

Το όραμά μας

Ο κόσμος σήμερα είναι πολύ διαφορετικός απ' ότι πριν από 10 χρόνια. Το 2017 αποθηκεύτηκαν 4,7 τρισεκατομμύρια φωτογραφίες ψηφιακά, ενώ σε μερικά μόλις χρόνια θα αποθηκεύουμε 5,2ΤΒ για κάθε άτομο στη Γη. Οι ψηφιακές τεχνολογίες έχουν αλλάξει τα πάντα. Μας επιτρέπουν να πετυχαίνουμε περισσότερα, να εξαλείφουμε τα σφάλματα και να προσφέρουμε πιο πρακτικές υπηρεσίες. Ωστόσο, αυτή η αλλαγή έχει οδηγήσει επίσης σε υψηλότερες προσδοκίες από τους σύγχρονους πελάτες, οι οποίοι δεν σταματούν ποτέ να ζητούν νέες δυνατότητες. Στόχος της Canon είναι να προσφέρει σε εσάς, τους συνεργάτες μας, τα εργαλεία που χρειάζεστε για να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των πελατών σας και να συνεχίσετε την ανοδική και επιτυχημένη πορεία της επιχείρησής σας.

EMEA Canon Partner Programme

Προτάσεις αξίας

Κάντε πραγματικότητα τις δυνατότητες ανάπτυξης της επιχείρησής σας, εργαστείτε πιο αποδοτικά και αυξήστε την κερδοφορία μέσω των 5 πυλώνων μας που στηρίζουν την επιτυχία:

Διαφοροποίηση

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διαφοροποιήσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, εκμεταλλευόμενοι ευκαιρίες επέκτασης σε νέες αγορές.

Man and woman sat opposite on work table with laptop open and coffee, in casual meeting

Συνεργασία

Θα μοιραστούμε μαζί σας το περιεχόμενο, τις γνώσεις και τις ιδέες μας σχετικά με το μάρκετινγκ, καθορίζοντας τους στόχους σας και δημιουργώντας μια καλύτερη επιχειρηματική συνεργασία.

Collaborate

Επέκταση

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, ώστε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να αυξήσετε τη ζήτηση μέσα από δραστηριότητες μάρκετινγκ και πωλήσεων.

Expand

Επιτυχία

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κερδίσετε περισσότερες ευκαιρίες, βοηθώντας σας να μεγιστοποιήσετε τις πωλήσεις και να αυξήσετε το ποσοστό κερδισμένων προσφορών.

Young woman smiling at tablet in exposed brick office with mood boards on wall behind her

Βελτιστοποίηση

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μειώσετε τον διαχειριστικό φόρτο, ώστε να παραμείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας.

Silhouette of casually dressed man, looking back through a tunnel lit with warm, low lighting

Επίπεδα συνεργατών

Το νέο μας Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει μια σαφώς διαρθρωμένη πορεία που υποστηρίζει την ανάπτυξη, ανταμοιβές οι οποίες αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τα επιτεύγματα και την εξειδίκευσή σας, καθώς και επικέντρωση στον στόχο και διαφάνεια για τη μέτρηση της επιτυχίας σας.

Οδηγός προγράμματος συνεργατών Canon – Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική

Ενδιαφέρεστε; Ανατρέξτε στον οδηγό μας για το Πρόγραμμα συνεργατών Canon σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και δείτε πώς μπορεί να επωφεληθεί η επιχείρησή σας.

Λήψη οδηγού

Canon Partner Programme handbook
Silhouette of two scuba divers under the sea, lit behind by light from surface of the ocean

Ελάτε μαζί μας

Είστε έτοιμοι να αναπτύξετε την επιχείρησή σας ως συνεργάτης της Canon;

Γίνετε συνεργάτης μας