Βιβλία φωτογραφιών

Η ζωή σας σε HD. Παρόλο που η κοινή χρήση ψηφιακών φωτογραφιών γίνεται σε δευτερόλεπτα, η εμπειρία του να κρατάτε στα χέρια σας μια εκτυπωμένη φωτογραφία είναι μοναδική. Γιατί λοιπόν δεν δημιουργείτε ένα βιβλίο φωτογραφιών υψηλής ποιότητας με το λογισμικό hdbook; Ένα προσωπικό βιβλίο φωτογραφιών, με εκτυπώσεις και βιβλιοδεσία επαγγελματικής εμφάνισης, δίνει ζωή στις φωτογραφίες σας και μπορεί να διατηρήσει τις πολύτιμες αναμνήσεις σας στο πέρασμα του χρόνου. Επιπλέον, είναι το ιδανικό δώρο για συγγενείς και φίλους.


Σημεία πώλησης

Το προσωπικό σας hdbook. Με λίγα εύκολα βήματα.

1. Επιλέξτε τις φωτογραφίες σας

Επιλέξτε ποιες από τις αγαπημένες σας εικόνες θα χρησιμοποιήσετε στο ξεχωριστό βιβλίο φωτογραφιών σας. Είναι η ιδανική επιλογή όταν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πολύ προσωπικό δώρο ή απλώς να μοιραστείτε τις πολύτιμες αναμνήσεις σας με συγγενείς και φίλους.

2. Κατεβάστε το λογισμικό hdbook

Με το λογισμικό hdbook, μπορείτε να σχεδιάσετε πανεύκολα το δικό σας βιβλίο φωτογραφιών μέσα σε λίγα λεπτά. Κατεβάστε απλώς το λογισμικό σε PC ή Mac από τον ιστότοπο ενός από τα καταστήματα που παρέχουν υπηρεσίες εκτύπωσης μέσω του hdbook, οργανώστε τις φωτογραφίες σας και το κείμενο και στείλτε τα για εκτύπωση.

3. Απολαύστε τις αναμνήσεις σας

Το προσωπικό σας βιβλίο φωτογραφιών θα εκτυπωθεί σε έναν εκτυπωτή κορυφαίων προδιαγραφών Canon DreamLabo 5000. Σύντομα θα λάβετε το επαγγελματικής ποιότητας βιβλίο φωτογραφιών, με ζωντανά, ρεαλιστικά χρώματα και πεντακάθαρο κείμενο.

Έμπνευση για προσωπικά βιβλία φωτογραφιών

Εντυπωσιακή ποιότητα φωτογραφιών

Οι αναμνήσεις σας σε HD

Δείτε και νιώστε την εντυπωσιακή ποιότητα ενός βιβλίου φωτογραφιών με το hdbook. Χάρη στην τεχνολογία εκτύπωσης υψηλής ευκρίνειας με σύστημα 7 μελανιών, οι φωτογραφίες σας θα ξεχωρίζουν για τη λεπτομέρεια, τους φυσικούς τόνους του δέρματος και την ρεαλιστική αναπαραγωγή των χρωμάτων. Οι έγχρωμες φωτογραφίες θα φαίνονται τόσο ζωντανές, σαν να είναι έτοιμες να ξεπηδήσουν από τη σελίδα, ενώ οι ασπρόμαυρες θα έχουν ομαλές διαβαθμίσεις για πιο κλασική εμφάνιση.

Επιλέξτε το εξώφυλλο του βιβλίου φωτογραφιών σας με το hdbook

Μοναδικές δυνατότητες εξειδίκευσης

Δημιουργήστε το εξώφυλλο του προσωπικού σας βιβλίου φωτογραφιών με κείμενο και εικόνες για να προσθέσετε το δικό σας ύφος. Με εκτύπωση και βιβλιοδεσία επαγγελματικής ποιότητας, το βιβλίο που δημιουργείτε με το hdbook θα έχει σίγουρα μια ξεχωριστή θέση στη βιβλιοθήκη σας.

Προσθέστε κείμενο στις φωτογραφίες σας

Καθαρό. Ευκρινές. Σαφές.

Προσθέστε λεζάντες στις φωτογραφίες σας καθώς και το όνομα του άλμπουμ στο εξώφυλλο. Χάρη στην ειδική σύνθεση των μελανιών και την ανάλυση εκτύπωσης 2400dpi, το κείμενο του hdbook είναι απίστευτα ευκρινές.

Βιβλιοδεσία με επίπεδα σαλόνια


Τέλειο αποτέλεσμα σε δισέλιδα σαλόνια

Όλα τα βιβλία φωτογραφιών μας χρησιμοποιούν επίπεδη βιβλιοδεσία, ώστε οι εικόνες να μπορούν να εκτείνονται σε δύο σελίδες χωρίς να χάνεται κανένα τμήμα τους μεταξύ των σελίδων. Τα κορυφαίας ποιότητας φωτογραφικά χαρτιά διπλής όψης προσφέρουν δυνατότητα επιλογής από τις στάνταρ 24 σελίδες έως και τις 100 σελίδες, διατηρώντας λεπτή ράχη.

Επιλογή μεγέθους hdbook

Πολλές μορφές για κάθε προτίμηση

Είναι διαθέσιμα τετράγωνα μεγέθη σε διαστάσεις 127 x 127mm, 210 x 210mm και 300 x 300mm, καθώς και A4 ή A5 με κατακόρυφο ή οριζόντιο προσανατολισμό ή Α3 με οριζόντιο προσανατολισμό. Έτσι, θα βρείτε σίγουρα την τέλεια μορφή για το προσωπικό σας βιβλίο φωτογραφιών.

Επιλογή φωτογραφικών χαρτιών

Κορυφαίο φινίρισμα

Το χαρτί ειδικής σύνθεσης –ειδικά σχεδιασμένο για χρήση με την τεχνολογία εκτύπωσης της Canon– προσφέρει εκτύπωση φωτογραφιών ποιότητας HD με κορυφαίο φινίρισμα. Επιλέξτε μεταξύ χαρτιού Luster με υφή που θυμίζει παραδοσιακές εκτυπώσεις φωτογραφικού εργαστηρίου ή Glossy με λείο φινίρισμα υψηλής στιλπνότητας.


Αναμνήσεις που αντέχουν στον χρόνο

Ο συνδυασμός των μελανιών και των φωτογραφικών χαρτιών με την ειδική επίστρωση της Canon εξασφαλίζει την ανθεκτικότητα των φωτογραφιών σας στον χρόνο. Ή τουλάχιστον για 300 χρόνια! Έτσι, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι οι μελλοντικές γενιές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το προσωπικό σας βιβλίο φωτογραφιών.*

Λογισμικό για βιβλία φωτογραφιών

Με το εύχρηστο λογισμικό για Windows ή Mac, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο βιβλίο φωτογραφιών σε λίγα λεπτά. Επιλέξτε το μέγεθος του βιβλίου σας, προσθέστε εικόνες και επιλέξτε μια διάταξη από την ευρεία γκάμα που έχετε στη διάθεσή σας.

Γρήγορες, προκαθορισμένες διατάξεις

Δημιουργήστε ακόμα πιο εύκολα το προσωπικό σας βιβλίο φωτογραφιών με τη λειτουργία Autoflow. Το λογισμικό διατάσσει αυτόματα τις εικόνες και τις τοποθετεί σε πλαίσια με βάση τον καλύτερο δυνατό προσανατολισμό. Αν θέλετε, μπορείτε να αλλάξετε τη διάταξη των σελίδων και των εικόνων προτού στείλετε το προσωπικό σας βιβλίο φωτογραφιών για εκτύπωση.

Προηγμένες, προσαρμοσμένες διατάξεις

Το δωρεάν λογισμικό hdbook είναι εύχρηστο και διαθέτει προηγμένες λειτουργίες για απόλυτη ελευθερία στη σχεδίαση, ώστε να δημιουργήσετε το βιβλίο φωτογραφιών σας όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί και να αφηγηθείτε τη δική σας ιστορία.

Σημεία πώλησης

Κατεβάστε το δωρεάν λογισμικό hdbook για βιβλία φωτογραφιών από ένα κατάστημα λιανικής πώλησης και αρχίστε σήμερα κιόλας να δημιουργείτε εντυπωσιακά άλμπουμ. Ξεκινήστε κάνοντας κλικ στην επιθυμητή σημαία χώρας δίπλα στον επιλεγμένο μεταπωλητή του hdbook.

Αυστρία

Βέλγιο

Δανία

Γερμανία

Ιταλία

Luxembourg

Πολωνία

Ηνωμένο Βασίλειο

Ιρλανδία

*Υπολογισμένη διάρκεια ζωής εκτύπωσης σε κρυμμένο αποθηκευτικό χώρο (dark storage)

<Μέθοδοι και κριτήρια δοκιμών για τον υπολογισμό>

Τα δεδομένα διάρκειας των εικόνων εκφρασμένα σε αριθμό ετών υπολογίζονται με βάση τις μεθόδους και τα κριτήρια δοκιμών που αναφέρονται στο πρότυπο "Digital Color Photo Print Stability Evaluation" (JEITA CP-3901) που εκδόθηκε από την JEITA (Japan Electronics and Information Technology Industries Association).

<Σημείωση για εκτύπωση και προβολή φωτογραφιών>

Η πραγματική διάρκεια των εικόνων ενδέχεται να διαφέρει από τις εκτιμήσεις που αναφέρονται παραπάνω ανάλογα με τις συνθήκες προβολής/αποθήκευσης. Ο αριθμός των ετών υπολογίζεται από τα αποτελέσματα των δοκιμών επιταχυνόμενης γήρανσης που πραγματοποιούνται από την Canon Inc. και δεν αποτελεί εγγύση του προϊόντος. Κάντε τις εκτυπωμένες εικόνες σας να διαρκέσουν περισσότερο: Η έκθεση στο φως, σε περιβαλλοντικά αέρια, υψηλή θερμοκρασία και υγρασία ενδέχεται να επιταχύνουν το ξεθώριασμα των χρωμάτων. Κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης και της προβολής, με την αποφυγή των παραγόντων που μπορεί να προκαλέσουν ξεθώριασμα συμβάλλετε στο να παραταθεί η διάρκεια των εικόνων.


*Η σχεδίαση και οι προδιαγραφές υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς ειδοποίηση.