A woman with her back to the camera uses a tablet. A Canon printer is on a desk in the background.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Απελευθερωθείτε με έναν ασύρματο εκτυπωτή που υποστηρίζει εφαρμογές cloud

Κάθε γραφείο και αίθουσα διδασκαλίας χρειάζεται έναν εκτυπωτή – και καθώς οι καιροί αλλάζουν και όλο και περισσότεροι επιλέγουμε την εξ αποστάσεως εργασία και μελέτη, ένας εκτυπωτής είναι επίσης απαραίτητος σε κάθε σπίτι. Ένα από τα πιο ωραία πράγματα της εργασίας από το σπίτι είναι ότι μπορείτε να εργάζεστε σε όποιο δωμάτιο ταιριάζει με τη διάθεσή σας. Η προσθήκη ενός ασύρματου εκτυπωτή με υποστήριξη cloud στο σπίτι σας σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάθεστε δίπλα στον εκτυπωτή – μπορείτε να εκτυπώνετε απ’ οπουδήποτε θέλετε. Οπότε, αν θέλετε να μείνετε κοντά στη καφετιέρα σας στην κουζίνα το πρωί και να περάσετε το απόγευμα στον κήπο για λίγη λιακάδα, μπορείτε να το κάνετε. Στείλτε τα έγγραφά σας για εκτύπωση όποτε είστε έτοιμοι και μετά παραλάβετέ τα όποτε θέλετε.

A Canon printer on a table in a living room.
Ασύρματη εκτύπωση σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάθεστε δίπλα στον εκτυπωτή, δεν χρειάζεται να έχετε ειδικό χώρο στο οικιακό γραφείο σας, ενώ μπορείτε να εργάζεστε όπου θέλετε.

Μήπως ανησυχείτε ότι η διαμόρφωση ενός ασύρματου εκτυπωτή είναι δύσκολη; Μην ανησυχείτε – είναι πολύ απλή. Και αφού τον διαμορφώσετε, υπάρχει μια σειρά χρήσιμων πλεονεκτημάτων που εξασφαλίζουν ότι η εργασία ή η μελέτη σας δεν θα διακόπτεται ποτέ. Για παράδειγμα, ο PIXMA G4411 έχει επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού, οι οποίες εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση σελίδων και σας επιτρέπουν να εκτυπώνετε χιλιάδες έγγραφα χωρίς ξαναγέμισμα. Επιπλέον, χάρη στο PIXMA Cloud Link, μπορείτε να βλέπετε, να εκτυπώνετε και να σαρώνετε έγγραφα και φωτογραφίες από την οθόνη του εκτυπωτή ή από το smartphone ή το tablet σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Canon PRINT. Το PIXMA Cloud Link σάς επιτρέπει επίσης να εκτυπώνετε και να σαρώνετε από και προς online υπηρεσίες αποθηκευτικού χώρου, όπως το Dropbox και το Google Drive, και να μοιράζεστε έγγραφα με ευκολία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διαμόρφωσης του ασύρματου εκτυπωτή σας, ανατρέξτε στον οδηγό υποστήριξης.

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός ασύρματου εκτυπωτή για την εργασία από το σπίτι

A man sits in front of a PIXMA G6040 Canon printer making notes on a printout.
Η κατανόηση πολύπλοκων ή λεπτομερών πληροφοριών μπορεί να είναι ευκολότερη από μια εκτύπωση παρά από μια οθόνη.

Εκτός από το ότι είναι χρήσιμος για την παραγωγή επιστολών και ετικετών για τις καθημερινές εργασίες σας, ένας εκτυπωτής μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί. Η ανάγνωση ενός εκτυπωμένου εγγράφου σημαίνει ότι είναι πολύ λιγότερο πιθανό να αποσπαστεί η προσοχή σας από τις ειδοποιήσεις στην οθόνη ή τα εισερχόμενα email. Αξίζει, επίσης, να θυμόμαστε ότι τα μάτια σας χρειάζονται και διαλείμματα από την οθόνη.

Η Rosie, λογίστρια, θεωρεί τον ασύρματο εκτυπωτή της ένα πολύτιμο εργαλείο όταν εργάζεται από το σπίτι. Και εξηγεί: «Βλέπω συχνά οικονομικές καταστάσεις και φύλλα δεδομένων, και θεωρώ ότι οι πληροφορίες αφομοιώνονται πολύ πιο εύκολα όταν είναι σε έντυπη μορφή παρά στην οθόνη. Παρότι διαθέτουμε γραφείο στο σπίτι, είμαστε δύο και αυτό σημαίνει ότι ο ένας από εμάς εργάζεται πάντα στο τραπέζι στην τραπεζαρία. Είναι χρήσιμο να μπορώ να εκτυπώνω ασύρματα απ’ οπουδήποτε κάθομαι.»

A woman stands in an office holding a sheet of paper.
Μερικές φορές, μια εκτύπωση είναι χρήσιμη επειδή σας βοηθά να εκτιμήσετε το μέγεθος ή την κλίμακα ενός έργου.

Η Estelle, διευθύντρια τμήματος μάρκετινγκ, διοργανώνει συχνά διαδικτυακά σεμινάρια και πάντα εκτυπώνει το κείμενο των εισηγήσεών της. «Όταν βρίσκομαι στο γραφείο έχω δύο οθόνες, αλλά στο σπίτι έχω μόνο μία, οπότε εκτυπώνω την εισήγησή μου για να τη διαβάζω στην αρχή κάθε διαδικτυακού σεμιναρίου. Καθώς είμαστε τέσσερις στο σπίτι, είναι πραγματικά χρήσιμο να έχουμε έναν ασύρματο εκτυπωτή ώστε να μπορούμε να εκτυπώνουμε απ’ οποιοδήποτε δωμάτιο. Μου αρέσει επίσης ότι μπορώ να εκτυπώνω απευθείας από το τηλέφωνό μου, αν θελήσω.»

Ο Simon είναι γραφίστας και δεν θα ήθελε να αποχωριστεί τον ασύρματο εκτυπωτή του. Και εξηγεί: «Κατά κανόνα, εκτυπώνω τις ενημερωτικές πληροφορίες κάθε έργου για να τις διαβάσω, ειδικά αν το έργο είναι πολύπλοκο, και κανονικά έχω μαζί μου μαρκαδόρο επισήμανσης. Και όταν δουλεύω ένα σχέδιο για εκτύπωση, εκτυπώνω πάντα ένα δοκίμιο για το ελέγξω και να το δω υπό κλίμακα – αυτό είναι σημαντικό βήμα, επειδή είναι εύκολο να χάσεις την αίσθηση του μεγέθους, ειδικά αν εργάζεσαι σε μεγάλη οθόνη.»

Ένα εργαλείο ζωτικής σημασίας για μαθητές και φοιτητές

A teenage girl sits cross-legged on a bed, studying her textbooks. A Canon PIXMA TS5150 printer is on the table beside her.
Το PIXMA Cloud Link υποστηρίζει επίσης το Google Classroom, που διευκολύνει τους μαθητές να παραμένουν σε επαφή με τους δασκάλους τους ενώ μελετούν στο σπίτι.

Δεν είναι μόνο οι επαγγελματίες που επωφελούνται από την ύπαρξη ενός ασύρματου εκτυπωτή στο σπίτι. Το PIXMA Cloud Link υποστηρίζει επίσης το Google Classroom, οπότε είναι χρήσιμο για τους μαθητές και τους φοιτητές. Το Google Classroom είναι σχεδιασμένο ώστε να βοηθά την επικοινωνία μεταξύ καθηγητών και μαθητών/φοιτητών. Η χρήση του PIXMA Cloud Link σε συνδυασμό με το Google Classroom σημαίνει ότι οι μαθητές και οι φοιτητές μπορούν να εκτυπώνουν τις λίστες των μαθημάτων που παρακολουθούν και τις εργασίες τους απευθείας από την οθόνη του εκτυπωτή ή από την έξυπνη συσκευή τους μέσω της εφαρμογής Canon PRINT. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα για τους δασκάλους και τους καθηγητές είναι ότι μπορούν να εκτυπώνουν εύκολα καταλόγους των μαθητών/φοιτητών που παρακολουθούν οποιοδήποτε μάθημα.

A teenage boy sits at his desk in his bedroom. A Canon G4400 printer is on the desk beside him.
Ένας ασύρματος εκτυπωτής είναι πολύτιμο εργαλείο για τους μαθητές και τους φοιτητές, οι οποίοι μπορούν να τον χρησιμοποιούν για να εκτυπώνουν τις εργασίες τους για παράδοση ή για τελικό έλεγχο.

Ο δεκαπεντάχρονος μαθητής Jamie λέει: «Συνήθως εκτυπώνω τις εργασίες μου, γιατί αυτό με βοηθά να θυμάμαι τα σημαντικά σημεία που πρέπει να καλύψω. Επίσης, εκτυπώνω πάντα τις εκθέσεις μου όταν τις τελειώνω. Στη συνέχεια, κάνω ένα διάλειμμα, ρίχνω ένα-δύο σουτ με τη μπάλα ή κάνω κάτι άλλο για λίγο και μετά κάθομαι ξανά για να διαβάσω σωστά την έκθεσή μου. Χρησιμοποιώ κόκκινο στυλό για να σημειώνω τα λάθη μου και τα διορθώνω προτού στείλω οτιδήποτε ηλεκτρονικά για να το δει ο καθηγητής μου. Η ανάγνωση της εκτυπωμένης εργασίας είναι πολύ σημαντικό βήμα για μένα – εντοπίζω διάφορα πράγματα που μου διαφεύγουν στην οθόνη, οπότε αυτό με βοηθά να παίρνω καλύτερους βαθμούς και να έχω πάντα ευχαριστημένους τους γονείς μου!»

Κείμενο της Angela Nicholson

Σχετικά άρθρα
Meet the PIXMA G640 and PIXMA G540

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Γνωρίστε τους PIXMA G640 και PIXMA G540

Ανακαλύψτε τα νέα χαρακτηριστικά των εκτυπωτών Canon MegaTank νέας γενιάς.

In a room filled with flowers, a man holds a print he has made using a Canon PIXMA G6040 that can be seen on the table in front of him.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Σειρά Canon PIXMA G: δοκιμασμένοι ομαδικοί παίκτες

Τρεις μελέτες περιπτώσεων εξερευνούν τους τρόπους με τους οποίους η σειρά Canon PIXMA G μπορεί να ενισχύσει τις δυνατότητες της επιχείρησής σας.

A printout on a printer tray of an iron-on transfer of a polar bear, different print applications, smartphone, cloth bag, T-shirt, party glasses.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας με εκτυπώσεις

Ανακαλύψτε πώς να χρησιμοποιείτε το χαρτί, τις εφαρμογές και έναν εκτυπωτή της Canon για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας και να εξατομικεύσετε τα πάντα, από το τηλέφωνο έως το ψυγείο σας.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά άρθρα

Η ενότητα "Πηγές έμπνευσης" περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές φωτογραφίας, οδηγούς αγορών και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις – ό,τι δηλαδή χρειάζεστε για να βρείτε την καλύτερη μηχανή ή τον καλύτερο εκτυπωτή για εσάς και να δώσετε ζωή στην επόμενη δημιουργική ιδέα σας.

Επιστροφή σε όλες τις συμβουλές και τεχνικές