ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Εξατομικεύστε τις συσκευές σας με εκτυπωμένα αυτοκόλλητα

Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας και προσαρμόστε το smartphone, τον φορητό υπολογιστή και τις άλλες συσκευές σας με τους φορητούς εκτυπωτές της Canon.
Ένας Canon SELPHY Square QX10, ένας Canon Zoemini 2 και ένας Canon Zoemini S2 είναι τοποθετημένοι πάνω σε ένα λευκό ύφασμα. Γύρω τους είναι ακουμπισμένες διάφορες τεχνολογικές συσκευές, όπως τηλέφωνα, ακουστικά και ένας φορητός υπολογιστής, που είναι όλες διακοσμημένες με αυτοκόλλητα.

Σήμερα, η τεχνολογία είναι πάντα δίπλα μας. Είτε χαζεύετε στο smartphone σας για να περάσει η ώρα στο λεωφορείο είτε εργάζεστε στον φορητό υπολογιστή σας σε μια καφετέρια ή περνάτε ένα τεμπέλικο πρωινό παρακολουθώντας την αγαπημένη σας εκπομπή σε ένα tablet, οι συσκευές μας έχουν γίνει μέρος της ζωής μας· επομένως, πρέπει να αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά μας.

Ίσως μόλις φύγατε για σπουδές και θέλετε να είστε περιτριγυρισμένοι από τις εικόνες των φίλων από την πόλη σας ή θέλετε να διακοσμήσετε τον φορητό υπολογιστή σας με μηνύματα που θα σας δίνουν δύναμη και κίνητρο κάθε φορά που τον ανοίγετε. Αντί να μείνετε σε ένα μουντό γκρι μηχάνημα ή ένα αδιάφορο tablet, ή να ξοδέψετε χρήματα για μια θήκη smartphone που δεν θα σας εκφράζει απόλυτα, η εξατομίκευση των συσκευών σας μπορεί να είναι η ιδανική ευκαιρία να αναδείξετε την προσωπικότητά σας. Χρησιμοποιήστε τα αγαπημένα σας χρώματα, αναμνήσεις από ταξίδια, ομαδικές selfie ή μηνύματα που σας δίνουν έμπνευση και κίνητρο. Αυτό συμβάλλει επίσης στον εύκολο εντοπισμό της συσκευής σας, ενώ μπορεί να αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για να ξεκινήσετε μια συζήτηση.

Η σειρά compact εκτυπωτών της Canon σάς επιτρέπει να εκτυπώνετε γρήγορα και εύκολα απευθείας από το smartphone σας, ενώ η γκάμα χαρτιών με αυτοκόλλητη πίσω όψη σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε αυτοκόλλητα και εξατομικευμένες ετικέτες μέσα σε δευτερόλεπτα, τα οποία μπορείτε να κολλήσετε απευθείας στις συσκευές σας.

Γυναίκα με μοβ πουλόβερ που κρατάει ένα smartphone και βγάζει μια selfie, ενώ μια γυναίκα με σκούρο μπλε πουλόβερ στέκεται δίπλα της χαμογελώντας.

Η έμπνευση μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή, και με τη σειρά φορητών εκτυπωτών της Canon μπορείτε να τραβάτε selfie εν κινήσει, να τις εξατομικεύετε με μια εφαρμογή εκτύπωσης της Canon και να τις εκτυπώνετε σε αυτοκόλλητο χαρτί μέσα σε λίγα λεπτά, για να προσαρμόζετε άμεσα τις τα γκάτζετ σας.

Θα χρειαστείτε

 • Εκτυπωτής Canon Zoemini ή Canon SELPHY και χαρτί
 • Οι αγαπημένες σας εικόνες και τα σχέδια

1. Επιλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει

Ένας Canon SELPHY Square QX10 πάνω σε ένα τραπέζι εκτυπώνει μια φωτογραφία από διακοπές. Δίπλα, ένα ζευγάρι χέρια κολλούν ένα αυτοκόλλητο σε έναν φορητό υπολογιστή. Στην άλλη πλευρά υπάρχει ένα smartphone, στο οποίο φαίνεται η εφαρμογή SELPHY Print Layout.

Δεν μπορείτε να βρείτε το τέλειο κάλυμμα για το smartphone ή τον φορητό υπολογιστή σας; Σχεδιάστε το δικό σας και εκτυπώστε το αμέσως σε έναν φορητό εκτυπωτή Canon, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στο στυλ ή να περιμένετε την παράδοση.

Τα σχέδιά σας μπορεί να διαφέρουν, ανάλογα με τη συσκευή που θέλετε να εξατομικεύσετε. Ένας φορητός υπολογιστής έχει μεγαλύτερη επιφάνεια από ένα smartphone. Σκεφτείτε λοιπόν αν θέλετε να επιλέξετε μια μεμονωμένη εικόνα –μια ομαδική φωτογραφία από κάποια συναυλία ή φεστιβάλ, ένα χαριτωμένο σκυλάκι ή μια ιδιαίτερα καλή selfie– ή μια συλλογή εικόνων που μπορείτε να μετατρέψετε σε κολλάζ. Ο Canon SELPHY Square QX10 παράγει τετράγωνες εκτυπώσεις με περιθώριο στο οποίο μπορείτε να γράψετε μια λεζάντα, κάτι που είναι ιδανικό για μεγαλύτερες συσκευές, όπως οι φορητοί υπολογιστές και τα tablet. Η σειρά Canon Zoemini διαθέτει δύο τύπους αυτοκόλλητου χαρτιού, ένα με τετράγωνο σχήμα και ένα στρογγυλό σε μικρότερο μέγεθος, που είναι ιδανικά για την εξατομίκευση ακουστικών και smartphone.

2. Επεξεργαστείτε τις εικόνες σας

Γυναίκα με μοβ πουλόβερ χρησιμοποιεί μια εφαρμογή εκτύπωσης της Canon για να προσαρμόσει τις φωτογραφίες της, ενώ ένας εκτυπωτής Canon Zoemini S2 είναι ακουμπισμένος δίπλα στο smartphone της σε ένα τραπέζι.

Και οι δύο σειρές φορητών εκτυπωτών διαθέτουν μια συνοδευτική εφαρμογή που προσφέρει πολλές επιλογές δημιουργικότητας για τα σχέδιά σας, από κολλάζ, ψηφιδωτά και σκίτσα μέχρι φίλτρα και πλαίσια. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να δώσετε την τελική προσωπική σας πινελιά πριν τα εκτυπώσετε και τα κολλήσετε.

Αφού αποφασίσετε ποιο σχέδιο θα χρησιμοποιήσετε, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το εξατομικεύσετε ακόμα περισσότερο. Με τις εφαρμογές φωτογραφιών και εκτύπωσης της Canon, μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες επιλογές στο τηλέφωνό σας πριν τις εκτυπώσετε.

Οι Canon SELPHY Square QX10 και SELPHY CP1500 είναι συμβατοί με την εφαρμογή Canon SELPHY Photo Layout, που σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με διατάξεις και φινιρίσματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα που διαθέτει η εφαρμογή για τη διάταξη πολλών φωτογραφιών, ώστε να συνθέσετε πολλές εικόνες σε ένα αυτοκόλλητο και μετά να τα κόψετε για να δημιουργήσετε μικρότερα σχέδια.

Η σειρά Canon Zoemini είναι συμβατή με την εφαρμογή Canon Mini Print, που σας επιτρέπει να εκφράζετε τη δημιουργικότητά σας με φίλτρα, πλαίσια, αυτοκόλλητα και σχέδια, καθώς και με εργαλεία δημιουργίας κολλάζ και ψηφιδωτών.

Ο Canon Zoemini S2 συνδυάζει τις δυνατότητες μιας μηχανής και ενός εκτυπωτή στιγμής. Χάρη στον ενσωματωμένο καθρέπτη selfie και τον δακτύλιο φωτισμού, οι φωτογραφίες σας θα δείχνουν εξαιρετικές εξαρχής, ωστόσο μπορείτε να τις επεξεργαστείτε περαιτέρω με την εφαρμογή Canon Mini Print.

3. Επιλέξτε αυτοκόλλητα φωτογραφικά χαρτιά της Canon και εκτυπώστε

Ζευγάρι χέρια που κρατάει ένα μικρό φύλλο με δύο κυκλικά αυτοκόλλητα και ξεκολλάει το ένα. Πίσω φαίνεται ένας εκτυπωτής Canon Zoemini S2 πάνω σε ένα τραπέζι, περιτριγυρισμένος από άλλες εκτυπωμένες φωτογραφίες.

Μπορείτε να συνδέσετε το smartphone σας μέσω Bluetooth σε έναν εκτυπωτή της σειράς Canon Zoemini για να εκτυπώνετε τα σχέδιά σας αμέσως, ακόμη και εν κινήσει.

Ζευγάρι χέρια που κρατάνε ένα smartphone με μια φωτογραφία με λευκό πλαίσιο στην οθόνη, ενώ ένας Canon SELPHY Square QX10 είναι τοποθετημένος πάνω σε ένα τραπέζι στο φόντο.

Ο Canon SELPHY Square QX10 συνδέεται στο τηλέφωνό σας μέσω Wi-Fi και χρειάζεται μόλις 43 δευτερόλεπτα για να εκτυπώσει, ώστε οι φωτογραφίες σας να μεταφέρονται άμεσα από το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο κάλυμμα του φορητού υπολογιστή σας.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξετε το χαρτί ή το αυτοκόλλητο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και να το τοποθετήσετε στον φορητό εκτυπωτή σας. Η σειρά Canon Zoemini χρησιμοποιεί το φωτογραφικό χαρτί Canon ZINK™ για εκτυπώσεις αυτοκόλλητων χωρίς περιθώρια, που είναι ανθεκτικά στο νερό και στο σκίσιμο και μπορούν να κοπούν σε οποιοδήποτε σχήμα και μέγεθος. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τα προ-κομμένα κυκλικά αυτοκόλλητα. Είναι ένας πανεύκολος τρόπος εκτύπωσης μίνι αυτοκόλλητων, οπότε μπορείτε να τραβήξετε μια selfie με τους κολλητούς σας και να κρατήσετε κι οι δύο την ανάμνηση για πάντα ζωντανή πάνω στα smartphone σας, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Ο Canon SELPHY Square QX10 χρησιμοποιεί αυτοκόλλητο χαρτί με περιθώρια και φαρδύ χώρο για λεζάντα, όπου μπορείτε να προσθέσετε ημερομηνίες, ονόματα ή χαρούμενα μηνύματα. Για ακόμη περισσότερες επιλογές, ο εκτυπωτής Canon SELPHY CP1500 μπορεί να εκτυπώσει σε διάφορα μεγέθη, όπως μίνι αυτοκόλλητα αλλά και αυτοκόλλητα σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας. Ο SELPHY CP1500 συνδέεται επίσης μέσω USB, αν θέλετε να εκτυπώσετε από άλλη συσκευή. Απλώς τοποθετήστε το χαρτί και η εκτύπωση θα είναι έτοιμη μέσα σε δευτερόλεπτα.

Επιπλέον, το φωτογραφικό χαρτί ZINK™ και η σειρά αυτοκόλλητων χαρτιών SELPHY ξεκολλάνε χωρίς να αφήνουν υπολείμματα. Έτσι, αν βαρεθείτε τα σχέδιά σας, μπορείτε απλώς να τα ξεκολλήσετε και να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο.

4. Κολλήστε και απολαύστε τη δημιουργία σας

Γυναίκα με μαύρα σγουρά μαλλιά που χαμογελάει καθώς κολλάει στο κάλυμμα του φορητού υπολογιστή της τις φωτογραφίες που εκτύπωσε σε έναν Canon SELPHY Square QX10.

Διακοσμώντας τον φορητό σας υπολογιστή με μια φωτογραφία, μπορείτε να κρατάτε πάντα κοντά σας τις αγαπημένες σας αναμνήσεις – είτε πρόκειται για τη θριαμβευτική στιγμή που πατήσατε την κορυφή ενός βουνού είτε για μια χαοτική συνάντηση με τους παλιούς σας συμφοιτητές ή μια selfie με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Οι εικόνες που μας συντροφεύουν καθημερινά και μας κάνουν να χαμογελάμε είναι ένας υπέροχος τρόπος για να κρατάμε ζωντανές τις αναμνήσεις μας.

Γυναίκα με μοβ πουλόβερ που χαμογελά κρατώντας τα ακουστικά που φοράει, τα οποία είναι διακοσμημένα με στρογγυλά αυτοκόλλητα με φωτογραφίες.

Οι εξατομικευμένες συσκευές μπορούν να αναδείξουν το στυλ σας ή ακόμη και ένα αγαπημένο σας σύνολο ρούχων. Είναι ένας τρόπος να εκφραστείτε και να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

Ήρθε η στιγμή να αφαιρέσετε την πίσω προστατευτική επιφάνεια από την εκτύπωση και να την κολλήσετε στη συσκευή σας. Καλό θα ήταν να καθαρίσετε πρώτα την επιφάνεια, ώστε να είναι λεία και να μην υπάρχουν υπολείμματα. Αφαιρέστε προσεκτικά την προστατευτική επιφάνεια από το πίσω μέρος και κολλήστε το αυτοκόλλητο με μία αργή κίνηση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν χάρακα για να αφαιρέσετε την προστατευτική επιφάνεια και να κολλήσετε το αυτοκόλλητο ίσια, με σταδιακές και σταθερές κινήσεις.

Αφού ολοκληρώσετε τη διακόσμηση των συσκευών σας, είναι σίγουρο ότι θα παρατηρήσετε και άλλα αντικείμενα που μπορούν να ομορφύνουν με μερικές προσαρμογές. Εάν ανανεώσατε ήδη την εμφάνιση του smartphone σας, τι θα λέγατε να δημιουργήσετε και ασορτί ακουστικά; Μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε μια συσκευή σας ειδικά για μια γιορτή ή εκδήλωση, όπως για κάποια γενέθλια ή ένα φεστιβάλ. Συντονιστείτε με τους φίλους σας ή κάντε κάτι εντελώς δικό σας. Η διαδικασία είναι γρήγορη και εύκολη, και οι δυνατότητες απεριόριστες.

Σύνταξη: Kat Halstead και Angela Nicholson

Σχετικά προϊόντα

 • Οικιακοί εκτυπωτές

  Canon Zoemini 2

  Δημιουργήστε άμεσα εκτυπώσεις από το smartphone σας οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε, με τον εκτυπωτή τσέπης Zoemini 2 που λειτουργεί με μπαταρία.
 • Φωτογραφικές μηχανές στιγμιαίας εκτύπωσης και τσέπης

  Canon Zoemini S2

  Τραβήξτε τις selfie σας με έναν φωτοεκτυπωτή σε μέγεθος τσέπης, που διαθέτει καθρέπτη, φωτεινό δακτύλιο, έλεγχο κλείστρου από απόσταση και άμεση προβολή.
 • Οικιακοί εκτυπωτές

  SELPHY SQUARE QX10

  Φυλάξτε για πάντα τις ιδιαίτερες αναμνήσεις σας ως υπέροχες εκτυπώσεις που μπορείτε να δημιουργήσετε παντού και πάντα.

Σχετικά άρθρα